Reiservaringen Egypte, reisverhalen & tips over reizen naar Egypte

Egypte essentials

Beste reistijd: Oktober t/m mei
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen.
Minimum vliegduur: 4,5 uur
Richtprijs retourticket: € 300
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A evt. BMR, buiktyfus, hepatitis B, rabies, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.


Deel jouw reiservaring!

Reizen naar Egypte

Egypte is een reisbestemming die de laatste jaren door politieke onrust behoorlijk in diskrediet geraakt is. Maar hoe je het wendt of keert, het blijft een legendarisch vakantieland met een enorme erfenis aan historische schatten. Met fascinerende oude steden ook, en uitgestrekte woestijnen. Met de mystieke Nijl, talloze winterzonstranden en geliefde duikplekken. Een van de meest bijzondere plaatsen in de Egyptische woestijn is het Sint Catherina Klooster, gelegen aan de voet van de Sinaïberg. Maak ook een cruise over de Nijl van Luxor naar Aswan, onderhandel in de soeks van chaotisch Caïro, slaap in de woestijn en ontwaak bij een adembenemende zonsopgang.

Lees meer >

Hoogtepunten & mooiste plekken in Egypte

De hectische hoofdstad Caïro

Caïro

Met meer dan 16 miljoen inwoners is Caïro de grootste metropool van Afrika en de Arabische wereld. Chaotisch en hier en daar smerig, maar wel fascinerend en exotisch. Aan de rand van de stad vind je de beroemde Piramiden van Gizeh, als enige van de oorspronkelijke zeven wereldwonderen nog aanwezig. Behalve de piramiden, kun je er ook oude tempels, graven, kerken en het Egyptisch museum bezoeken. Winkeltip: de beroemde Khan el-Khalili bazaar, met een labyrinth van smalle straatjes en winkeltjes.

Luxor en het Dal der Koningen

Luxor, ongeveer in het midden van Egypte, langs de Nijl, is een toeristische stad. Terecht, want er is veel te zien aan historische schatten: de Luxortempel, de Tempel van Karnak en de kolossen van Memnon. Je kunt langs de vele archeologische sites in de omgeving fietsen. In de Vallei der Koningen en de Vallei der Koninginnen kun je de graftombes van farao’s en koninginnen bekijken.

Zwemmen in de woestijn

De Westelijke Woestijn in Egypte herbergt vijf oases. Vier ervan liggen enigszins tussen Caïro en Luxor, waarvan Bahariya de meest bezochte is. Dit is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Zwarte Woestijn, de Witte Woestijn en Crystal Mountain. Het minst toeristisch is Siwa bij de Libische grens, een oase en gelijknamig stadje diep verstopt in de woestijn. Hier kun je zwemmen in de warmwaterbron van Cleopatra’s Bath of Fatna’s Spring, midden tussen de dadelpalmen, met ijsvogels om je heen.

< Lees minder

20 Egypte reiservaringen en tips

Gemiddelde beoordeling

7,7

Op basis van 20 ervaringen

  • Cultuur & bezienswaardigheden: 8,8

  • Gastvrijheid: 7,2

  • Natuur: 7,3

  • Stranden: 7,9

  • Eten: 7,2

De beoordelingen zijn afkomstig van onze bezoekers en gebasseerd op hun reisverhalen over Egypte. Deel jouw ervaring met Egypte en maak iedere week kans op ons boek ‘De Wereld in 27 Vakantiedagen’ t.w.v. €14,95!

Deel jouw reiservaring

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 7,8

    60 landen bezocht
    30 reviews
    0 waarderingen

    “Nijlcruise ”

    Geplaatst 23-03-2017, gereisd in januari 2007, 1 week lang, bezocht met vrienden, groepsrondreis

    Geboekt via het internet.
    Een goedkoop land dat zeker voor zijn prijs een aanrader is. Voor iedereen die er voor een dag of zeven onderuit wil. Het mooie weer is mooi meegenomen. 
    Een rustige manier van reizen waarop toch veel te zien is.
    Voor meer uitgebreide informatie over de geschiedenis van tempels en monumenten verwijs ik u graag naar www.Kingtut.nl   

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Luxor Tempel • Abu simbel

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • “Egypte van voor de revolutie”

    Geplaatst 04-03-2017, gereisd in juli 2010, 3 weken lang, bezocht met familie, zelfstandig

    Wat zijn wij blij dat we voor de revolutie nog naar Egypte zijn geweest. Het Nationaal museum in Caïro was een belevenis, wat een rijkdom. Met een cruiseschip de Nijl afgezakt. In één woord wonderschoon. Zo mooi wat je langs de oever ziet. Dan alle bezichtigingen van tempels en opgravingen. Abu Simbel in de woestijn onder politiebegeleiding. De zonsopkomst in een hete luchtballon boven de Nijl. Ik vond t zelf super, maar de rest van t gezin vond t na 8 tempels wel mooi denk ik. Toch een belevenis om nooit te vergeten.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Abu Simbel • Luxor • Piramides

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    25 landen bezocht
    66 reviews
    3 waarderingen

    “Mysterieus Egypte”

    Geplaatst 15-01-2017, gereisd in november 2012, 2 weken lang, bezocht met partner, individuele rondreis

    Begonnen bij de Piramide's en Sphynx in Cairo, wat voel je je klein als je bij de piramide's staat! Nooit gedacht dat deze zo groot zouden zijn, machtig om te zien, hoe hebben ze dit ooit kunnen bouwen! Het Museum in Cairo, zeker een bezoek waard, mooi opgezet en een heel groot museum. Doorgereisd om te beginnen aan de Nijlcuise, prachtige tombe's en tempels gezien. Breng zeker een bezoek aan Aboe Simbel, overweldigend en wederom weer zo groot! Er zijn zo veel tempels/tombe's te zien in Egypte, een Nijlcruise is de manier om de mooiste te bezoeken. Ze zijn allemaal anders en stuk voor stuk prachtig Sluit af aan het strand om lekker bij te komen. Wij hebben in Hurghada genoten van de zee, hier zijn ook leuke winkeltjes buiten het resort. Ook zijn wij in Sharm El Sheikh geweest, buiten het resort was hier niet veel maar hier konden we weer heel goed snorkelen, de onderwaterwereld is hier heel kleurrijk!
    Het eten in de resorts en op de boot is ok maar niet heel bijzonder, veel hetzelfde en een beetje smakeloos.
    De bevolking van Egypte, heeft ervoor gezorgd dat ik niet graag meer terug ga naar Egypte. Over het algemeen zijn ze heel opdringerig en als ze aardig zijn of je ergens mee helpen moeten ze er geld voor hebben. Hier vragen ze dan ook zeker om, het is dan geen fooitje meer maar een verplichting. Wanneer je gaat winkelen in Hurghada zul je dit snel genoeg merken, als je in gaat op een uitnodiging om in een winkel te komen kijken, kom je er bijna niet onderuit, bij ons werd zelfs de deur op slot gedaan, een hele nare ervaring. Ga naar Egypte om de tempels te bezoeken en ga naar een resort waar je niet van af hoeft, dan is het prima te doen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Cairo • Abu Simbel • Hatsjepsoet tempel

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,6

    1 review
    0 waarderingen

    “Zoveel tempels, prachtig land! ”

    Geplaatst 24-12-2016, gereisd in juli 2012, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis met TUI

    Wat een verschil met Nederland zeg! We hebben een cruise over de Nijl gemaakt van Luxor naar Aswan. Toen we midden in de nacht uit het vliegtuig stapten kwam ons een warme wind tegemoet. Neem voldoende water mee, dat heb je overdag zeker nodig. We werden opgewacht door een lokale gids die Nederlands sprak. We zijn met een busje naar de boot gebracht die ons in een paar dagen tijd naar Aswan zou brengen. Onderweg hebben we zoveel moois gezien! Als ik aan Egypte dacht, dacht ik altijd aan de drie piramides. Maar er zijn nog zoveel meer tempels en mooie plekken! Onderweg hebben we heerlijk gegeten op de boot en in restaurants onderweg. We zijn gelukkig niet ziek geworden van het eten, we hadden kennissen in Hurghada zitten die wel ziek zijn geworden... Toen we in Aswan aankwamen hebben we van de prachtige natuur genoten en een zeiltocht over het meer gemaakt. Een echte aanrader! Daarna zijn we met het vliegtuig doorgegaan naar Cairo. Dit kun je ook met de nachttrein doen, maar het vliegtuig is sneller en comfortabeler. De andere leden van de groepsreis zijn wel met de nachttrein gegaan en die waren best gesloopt de volgende dag ;). We hebben een aantal dagen doorgebracht in een prachtig hotel midden in de stad, maar zo mooi op gezet met een prachtig zwembad dat je dat niet doorhad. Cairo is druk, vies en luidruchtig. Maar ik hou wel van een compleet andere cultuur en het ervaren van andere steden. Het hoogtepunt was natuurlijk het bezoek aan de piramides van Gizah. Denk eraan dat je entree betaalt voor een bezoek aan de buitenkant, maar wil je bij een van de piramides naar binnen dan betaal je iets extra. Maar dat vonden wij het waard. We zijn in de grootste van de drie geweest en dat was een unieke ervaring. Je leest en hoort er altijd over en nu hebben wij het met eigen ogen gezien... Binnen is het smal en heel warm, maar even doorzetten en dan heb je een herinnering om voor altijd bij je te houden. Daarna hebben we heerlijk gerelaxed door het vliegtuig te nemen naar el Gouna. Hier hebben we nog een paar dagen genoten van de zon, het strand en lekker eten. Ik ben tijdens een andere periode ook naar Sharm el Sheikh geweest, maar ik moet zeggen dat ik de kant van el Gouna en Hurghada mooier vind. Sharm el Sheik vond ik te afgelegen en toeristisch. Wel is een echte aanrader duiken of snorkelen in the blue hole bij Dahab. Een 600 meter diep gat in de zee omringd met koraal. Ik heb nog nooit zoveel vissen gezien. Neem wel een lifevest en flippers mee, als je net als ik een beetje bang voor de zee bent. Gelukkig kon je deze een eindje verderop gewoon huren. El Gouna ligt vlakbij Hurghada, dit is met de lokale bus goed te bereiken. Weer een ervaring op zich! Een prachtige vakantie, snel weer!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Aswan • Cairo • El Gouna

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 6,3

    1 review
    0 waarderingen

    “Luxor”

    Geplaatst 30-10-2016, gereisd in november 2007, 2 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    De kolossen van Memnon
    Luxor te Egypte
    We vlogen in november 2007 rechtstreeks van Schiphol naar Luxor, Egypte.
    Ons hotel Mercure Luxor lag aan de oever/boulevard van de Nijl. Ik was altijd vroeg wakker en van 6 tot 8 uur 's morgens zag ik van ons hotel-balkon aan de andere oever (Westoever) de luchtballonnen zweven. 'n Prachtig gezicht met de bergen op de achtergrond. Elke dag was er weer een andere lichtinval. Er waren er ongeveer 12 stuks en ze gingen altijd behoorlijk hoog. Als je uit ons hotel liep en je gaat richting Luxor Tempel over de boulevard langs de Nijl en dat was maar ongeveer 5 minuten lopen en dan ziet men opeens links de tempel van Luxor en dan moet men rechts de boulevard af de trappen naar beneden waar de oude grote ferry voor de plaatselijke bevolking ligt. Voor de heen-en-terug tocht betaald men maar 2 Egyptische Ponden, dat is 28 cent in Nederlands maatstaven super goedkoop.....
    Aan de andere kant aangekomen nam ik 'n plaatselijk bestelbusje voor de Egyptenaren, waar normaal 8 personen in gaan voor maar 3 pond. Het was ongeveer 4 km rijden. Een paar dagen later heb ik de afstand gejogd...(lekker man) en terug normaal lopen.
    Niet slecht voor een man van bijna 60.
    Dan zie je het meeste van de omgeving.
    Er is maar één weg dus makkelijk om te onthouden. Dan ongelofelijk ........ verschijnen er opeens vlak langs de rechterkant van de weg de 2 grote (16 meter hoog) losstaande beelden tussen de akkers. De Kolossen van Memnon. Toen ik daar aankwam was het nog donker, maar de ballonnen gingen al in de lucht. Het was 'n prachtig gezicht in 't donker als er weer een hetelucht vlam werd toegevoegd. Daar bij de twee beelden kwamen ze laag over zodat de toeristen mooie foto's konden maken. Bij een foto's die ik genomen hebt zie je de 2 beelden waar net de zon opkomt. Indrukwekkend toch ??? Tegen een uur of acht nam ik er één van een heteluchtballon net tussen de twee beelden in. (Foto).
    Trouwens er ligt nog een watervliegtuig in de Nijl. Als je van ons hotel langs de boulevard (Nijl) loopt richting Tempel Karnak. Dus de andere kant op en men ziet opeens 't grote nieuwe plein met op de achtergrond de Tempel van Karnak dan loopt men ongeveer 100 meter verder en dan de eerste verscholen restaurant aan de Nijl ligt het vliegtuigje. Niet te zien vanaf de weg. Men moet eerst het trapje naar beneden door het restaurant heen en achter over het grasveldje en daar opeens ligt de Cessna U 206 F Stationair II SU-FRA in de Nijl.....
    Groetjes Jack Gravemaker Torentrans 80 4336 JS Middelburg jackgrave@zeelandnet.nl

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Luxor Tempel • Tempel van Karnak • Kolossen van Memmon

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 3
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    0 reviews
    0 waarderingen

    “Magisch Egypte”

    Geplaatst 10-07-2016, gereisd in oktober 2015, 2 weken lang, bezocht met familie, zonvakantie

    Egypte, het land van de piramides, de rode zee en de hiërogliefen. Het land van de bedoeïenen en de hitte maar ook het land van de prachtige onderwaterwereld en gastvrijheid. Ik ben in 2005 in Sharm El Sheikh geweest. Veel mensen reizen tegenwoordig niet meer naar Egypte wegens angst voor terreur. Zonde, want Egypte werkt onwijs hard voor een goede naam en bekendheid onder het toerisme. De Egyptenaren maken jouw vakantie tot een paradijs. Wil je snorkelen in prachtige zeeën, heerlijk verwend worden in all inclusive resorts en wil je gegarandeerd warm klimaat met vriendelijke mensen om je heen? Overweeg dan Egypte! Sharm El Sheikh is leuk voor mensen die de bedoeïenen willen bezoeken, van uitstapjes houden en graag in de avond op stap gaan. Ga je liever het resort niet uit, wil je in the middle of nowhere zitten en kom je echt voor de onderwaterwereld? Ga dan naar Marsa Alam. Een bezoek aan Luxor of Caïro is ook aan te raden, dit kan het beste vanuit de badplaats El Gouna. Enjoy Egypt!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Marsa Alam • Sharm El Sheikh • El Gouna

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    16 landen bezocht
    5 reviews
    0 waarderingen

    “reis terug in de tijd”

    Geplaatst 20-02-2016, gereisd in oktober 2012, 1 week lang, bezocht met familie, groepsrondreis met TUI

    Ik heb een nijlcruise gemaakt en daarbij bijna alle eeuwen oude bouwwerken van het oude Egypte gezien. Het is erg bijzonder om hier tussen door te lopen. echt een gevoel alsof je in de tijd terug gereisd bent! Het is een heerlijk land om is het najaar op vakantie te gaan. nog even de kou van de winter uitstellen in het warme egypte. De warmte is heerlijk tijdens de cruise wanneer je op het dek van de boot zit.
    Niet alleen de oude cultuur en gebouwen zijn prachtig, maar ook het landschap waar je door heen vaart. Het ene moment zie je woestijn zover je kunt kijken en ineens vaar je weer door een stadje en hoor je overal de moskeeën galmen.
    Op reis naar Egypte geeft je echt het gevoel weg te zijn van thuis. de tijd staat stil en je zit automatisch in relax-mood

    Mijn hoogte punten waren Luxor by night en de het bezoek aan Abu Simbel. Uren door de woestijn rijden en ineens zo'n groots bouwwerk tegen het lijf lopen!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Luxor • Aswan • Abu Simbel

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    2 reviews
    0 waarderingen

    “ongelooflijke onderwaterwereld en prachtig luxor”

    Geplaatst 19-12-2015, gereisd in november 2015, 3 weken lang, bezocht met partner, zonvakantie

    Na onze negatieve ervaring in sharm el sheikh zijn we gegaan voor het wat luxere port ghalib (naast luchthaven marsa alam)

    We zijn al 3x naar the three corners fayrouz plaza geweest.
    Van daaruit zijn vele excursies te doen. We zijn naar luxor geweest. Erg mooie rit waar we onder de indruk raakten van de nijldelta maar ook de armoede van de mensen in het binnenland. Huisjes van mest en klei met daken van stro. Veel mannen met geweren om het gebied te beschermen. En veel aanwezigheid van leger. Afijn. Luxor is een aanrader. Wat een prachtige cultuur en tempels. Beelden en natuurlijk de vallei der koningen. Erg indrukwekkend en het contact met de locals is erg leuk. Je hoort hier hoe de egyptenaren echt leven na de revolutie. Hoe de cultuur is en wat de jeugd hoopt voor de toekomst.

    Egyptenaren zijn overwegend moslim maar doen daar weinig aan totdat ze met elkaar zijn. Dan zijn ze ineens heel gelovig. Als westerling ben je dan ineens een vreemde. De gastvrijheid blijft altijd maar egyptenaren zijn conservatief.

    Afijn. De onderwaterwereld bij het huisrif van ons resort is werkelijk adembenemend. Schildpadden, rifhaaien, zeekowien, allerlei vis en koraal. Echt fantastisch. Elke dag snorkelen.
    Het eten op ons resort is heerlijk. In tegenstelling tot vele resorts zijn hier geen russen maar bijna alleen Nederlanders, Belgen en Duitsers. Af en toe een Italiaan of Oekraïner. Maar alles met elkaar een zeer fijn en familiair gezelschap, ook door de enorme inzet van het personeel die er alles aan doet het g
    Verblijf zo goed mogelijk te maken.

    Schone kamers, elke dag schoonmaak.
    Goed eten en erg veel keuze (exclusief in egypte)
    Fantastisch rif en mooi strand.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    strand • luxor • port ghalib

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,4

    9 landen bezocht
    2 reviews
    0 waarderingen

    “Prachtige oudheden”

    Geplaatst 27-05-2015, gereisd in januari 2010, 3 weken lang, bezocht alleen, groepsrondreis

    Egypte was voor mij een geweldige ervaring. De meest prachtige tempels en oudheden. Wel veel drukte in de steden en het eten vond ik er niet best. Ik ben vegetarier en in Egypte kun je meestal alleen vlees eten. Het is heerlijk om wanneer het in Nederland winter is van de Zon in Egypte te kunnen genieten. Wanneer het in Nederland winter is zijn de temperaturen in Egypte dragelijk en kun je daar prima reizen maken. Toen ik in Egypte was was de veiligheidssituatie optimaal. Helaas is dat nu anders. Desalniettemin zou ik graag nog een keer terugkomen om in mijn eigen tempo van de mooiste oudheden te genieten. Ik ging met een groepsreis en dan gaat toch alles een beetje gehaast.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Luxor • Aswan • Hurghada

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 7
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    11 landen bezocht
    4 reviews
    0 waarderingen

    “Op zoek naar oude schatten”

    Geplaatst 11-02-2015, gereisd in juli 2008, 1 week lang, bezocht met vrienden, groepsrondreis met TUI

    Vanaf het moment dat ik op de basisschool een spreekbeurt heb gehouden over het oude Egypte ben ik gefascineerd door het land. En dan vooral door hoe het daar enkele duizenden jaren geleden aan toe ging. De mooiste tempels, rituelen en mensen gaan door mijn hoofd. En in 2008 was het dan eindelijk zover. Ik zou de overblijfselen van ver vervlogen tijden zelf mogen aanschouwen. Met een Nijlcruise hebben we veel hoogtepunten van het land zelf mogen aanschouwen. Een week lang zoveel mogelijk in me opnemen met als afsluiter 2 dagen Caïro. Als je met een riviercruise meegaat, is het programma bij de meeste aanbieders zo barstensvol dat het aan het einde van de week lijkt alsof je 2 weken weg bent geweest. Een aansluitend weekje bij één van de stranden is dan ook een aanrader. Wij hadden dat niet gedaan wat we achteraf toch wel jammer vonden. De nijlcruise zelf was erg goed geregeld, maar als je iemand bent die graag wat meer tijd bij de monumenten wil doorbrengen is het aan te raden om een privégids in te huren, of geheel zelfstandig op reis te gaan. Mijn reis door Egypte heeft er enkel voor gezorgd dat ik nog een keer terug moet. Ik heb nog lang niet alles gezien van dit mooie land.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Egypte:

    Luxor • Elephantine Island • Museum van oudheden in Caïro

    Mijn Egypte beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Egypte reiservaring!

Ben jij onlangs in Egypte geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Top 3 Egypte specialisten

Corendon

Corendon

Corendon heeft een aanbod van meer dan 100 zonvakanties, all-inclusives en cruises naar Egypte, al vanaf €299.
Bezoek website

Better Places

Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Miriam, de reisspecialist die er woont. Met haar stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Egypte.nl

Egypte.nl

Dé specialist in Egypte reizen met een groot aanbod aan zonvakanties, (maat)rondreizen, nijlcruises, woestijnsafari’s en duikexcursies.
Bezoek website

Meer Egypte reisorganisaties

Goedkope vliegtickets Egypte

Vergelijk hotelprijzen Egypte

Top 3 Egypte specialisten

Corendon

Corendon

Corendon heeft een aanbod van meer dan 100 zonvakanties, all-inclusives en cruises naar Egypte, al vanaf €299.
Bezoek website

Better Places

Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Miriam, de reisspecialist die er woont. Met haar stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Egypte.nl

Egypte.nl

Dé specialist in Egypte reizen met een groot aanbod aan zonvakanties, (maat)rondreizen, nijlcruises, woestijnsafari’s en duikexcursies.
Bezoek website

Meer Egypte reisorganisaties