Gemiddelde beoordeling Kenia


Cultuur & bezienswaardigheden

7,9

Gastvrijheid

8,5

Natuur

9,5

Stranden

8,7

Eten

7,7

Gemiddelde beoordeling

8,5
Op basis van 23 Kenia ervaringen

Reizen naar Kenia

Schitterende natuurparken, exotisch wild, parelwitte stranden en oeroude volksstammen. Al het mooie van Afrika is verenigd in Kenia. Het land is relatief ontwikkeld en heftige conflicten zijn verleden tijd. Kenia is instap-Afrika in de positieve zin van het woord. Na een intense safari in beroemde parken als de Masai Mara, Amboseli National Park of Tsavo East & Tsavo West, en nachtenlang ontwaken tussen leeuwen en neushoorns, met op de achtergrond vaak de besneeuwde bergtoppen van Mount Kilimanjaro, wacht het ultieme relaxen aan de fraaie stranden van Kenia’s oostkust.

Vliegtickets Kenia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Kenia
V.a. 457 Meer over vliegen naar Kenia

Overnachten in Kenia

Vergelijk alle hotels in Kenia
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Kenia

Ontmoet de Masaï Mara

Masaï Mara

Het spring-ritueel van de Masaï.

Het zuidwesten van Kenia is het thuisland van de Masaï, een grotendeels nomadische stam met eeuwenoude tradities. De Masaï is een sterk en trots volk. Ze wonen in karakteristieke hutten, in dorpen die zij Boma noemen. Omdat toeristen de Masaï graag willen ontmoeten, heeft de regering een park opgericht als woongebied voor de Masaï, waar toeristen tegen betaling een kijkje kunnen nemen. Zo’n bezoek is goed te combineren met een safari door het Masai Mara National Park, door velen beschouwd als het beste wildreservaat van Afrika, dat grenst aan het Serengeti Park.

Op safari in Kenia

Masai Mara safari

Safari in het Masai Mara National Park.

Kenia is een van dé grote safaribestemmingen van Afrika. Je vindt er de ‘Big Five’ (olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel), maar ook vele andere dieren. Geen reis naar Kenia zonder safari, dus. De vraag is alleen nog waar. Kenia stikt van de natuur- en wildparken en vele behoren tot de mooiste ter wereld. Het populairst zijn die in het zuiden, waar vooral het genoemde Masai Mara, gelegen in een vallei vol groen en savannes, een toeristentrekker is. In Masai Mara maak je de grootste kans om de ‘grote vijf’ te zien. Vlakbij ligt het prachtige Lake Nakuru National Park, bekend om de duizenden flamingo’s die de oevers roze kleuren. Een paar honderd kilometer zuidoostwaarts ligt het kleinere Amboseli National Park. De concentratie wild is er kleiner, maar het uitzicht over de fameuze berg Kilimanjaro vergoedt alles. Verder naar het noorden vind je het berggebied rond Mount. Kenya (5199 meter) en de ruige woestijnomgeving rond het desolate Lake Turkana. Hier vind je nog veel ongereptere parken waar amper een toerist komt.

Mombasa & de ooskust

Vrachtschepen dichtbij de oude haven van Mombasa

Vrachtschepen dichtbij de oude haven van Mombasa.

De beste plek om je trip te eindigen is de oostkust. Hier geen tentjes in het wild, zelfgekookte maïsmeelpap en primitieve stammen, maar resorts aan het strand, tropisch fruit en de bijzondere Swahili-cultuur. De centrale kustplaats is Mombasa, een levendige Afrikaanse stad met een grootse handelshistorie en authentiek oud centrum. Ook al liggen de mooiste stranden buiten Mombasa, blijf minstens één nacht in de stad zelf. In de rustige straten van het oude centrum dwaal je langs karakteristieke Swahili-huisjes en kleine winkeltjes. Culinair gezien is de oostkust, Mombasa voorop, een verademing: geniet van verse vis, exotische kruiden en tropisch fruit.

Voor de kust van Mombasa liggen onderwaterparken met mooie koraalriffen. Bezoek ook de Shimba Hills of het tweelingpark Tsavo East & Tsavo West , samen een van de grootste wildparken van Afrika.

De stranden van Kenia

Diani Beach

Het populairste strand: Diani Beach.

Rij vanuit Mombasa langs de kust noord- of zuidwaarts en je staat in no time met je voeten in de Indische Oceaan. Langs de gehele oostkust van Kenia liggen kleine vissersdorpjes die zijn uitgegroeid tot strandvakantiebestemmingen. Ten zuiden van Mombasa liggen de populairste strandplaatsen zoals Diani Beach, Tiwi Beach en Galu Beach; ten noorden van de stad vind je onder meer Nyali (hét stadsstrand van Mombasa), Kikimbala, Watamu, Malindi Beach en de exotische Lamu-archipel. De plaats Lamu op het gelijknamige hoofdeiland is de oudste en best bewaarde Swahili-nederzetting en benoemd tot UNESCO-Werelderfgoed. Lamu is relaxen in de breedste zin van het woord. Auto’s zijn er niet, het openbaar vervoer isgaat per een ezel. De stranden zijn prachtig en de sfeer is een beetje hippie-achtig. Met een traditionele dhow (kleine zeilboot) maak je geweldige tochtjes langs de diverse eilanden ivan de archipel.

Alle bezienswaardigheden in Kenia

Top 3 Kenia specialisten

Sawadee
Sawadee

Meerdere Kenia en Tanzania groepsrondreizen, maar ook speciale rondreizen en safari’s voor het hele gezin.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Voor Kenia kampeerrondreizen, combireizen met Tanzania en Zanzibar.
Bezoek website

Kenia Online
Kenia Online

Zelf je Kenia en/of Tanzania reis samen stellen met bouwstenen.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Kenia artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Kenia

Bekijk de top 10 Kenia rondreizen

23 Kenia reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,5
Op basis van 23 Kenia ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 7,8

    60 landen bezocht
    30 reviews
    0 waarderingen

    “Meer dan alleen dieren !”

    Geplaatst 18-03-2017, gereisd in juli 2007, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Veel meer dan alleen safarie !
    ALGEMENE BEOORDELING:  
    Een reis die niet zo voor de hand liggend is als de naambekendheid van het land laat vermoeden. Het hoofddoel van deze reis is immers niet de fauna en flora, maar de verscheidenheid aan volkeren en stammen.
    De Accommodatie: Van een super de luxe lodge tot een eenvoudige overnachting. Ieder overnachtingplaats had zijn eigen charme, zelfs de meest eenvoudige.
    Soms waren er bij waar de voorzieningen minimaal waren, maar steeds was er een douche met minimaal koud water. Sommigen waren door hun ligging al de moeite waard om er een nacht te verblijven, maar meestal waren ze toch niet geschikt voor een lang verblijf, wat ook de bedoeling niet was. Het eten was eveneens afhankelijk van de plaats en ging van luxe buffet tot een door onze plaatselijke gidsen bereide maaltijd. Niet echt maaltijden voor lekkerbekken. Maar toch was het best te doen.
    Algemeen: het gedeelte safari was voor de dierenliefhebber een buitenkansje.
    Het Etnologische is echter reeds voor een groot deel verloren en gaat met rasse schreden achteruit, steeds minder bewoners dragen nog de originele klederdracht, en vaak gebeurd dit dan in combinatie met westerse kledij. Dorpen die meer in toeristische gebieden liggen houden die dan weer artificieel in stand om juist toeristen te lokken. Dus wil je nog wat van de oude tradities zien, wacht dan niet te lang meer.
    Het fotograferen: Hoewel we hiervan op voorhand op de hoogte gebracht werden, was dit een van de punten die me gedurende de volledige reis stoorden. Voor iedere foto die je wilde nemen, of dat nu van een inwoner, een kameel, of een huis was, moest betaald worden. Foto's nemen van dorpstaferelen of gewoon van dingen langs de weg, was vragen om problemen als je geen toestemming had.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    de stammen  • nationale parken

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    4 reviews
    0 waarderingen

    “Kenia : een onvergelijkelijke ervaring ”

    Geplaatst 01-03-2017, gereisd in februari 2014, 3 weken lang, bezocht met vrienden, zelfstandig

    Een paar jaar geleden de rugzak gepakt en gevlogen met een goede vriend naar Nairobi , de hoofdstad van Kenia . Echte hoofdstad : druk , heet , gevaarlijk en toch zo enorm spannend en interessant . Lokaal de safari geregeld naar Masai Mara . Geweldige safari van 5 dagen . Veel wilde beesten gezien , slapen in een tent en de Masai ontmoet . Later naar Mombasa getrokken om de kust te bereizen , maar dat was minder interessant . Ik kan iedereen Kenia aanraden , maar let wel goed op je spullen !

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Nairobi • Mombasa

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    23 landen bezocht
    12 reviews
    0 waarderingen

    “Groepsreis Kenia & Tanzania”

    Geplaatst 19-02-2017, gereisd in juli 2016, 2 weken lang, bezocht alleen, groepsrondreis

    Kenia & Tanzania zijn fantastische Afrikaanse landen. Eerder naar zuid-afrika geweest en Kenia & Tanzania zijn daar moeilijk mee te vergelijken. Echt afrika zoals je die van de natuurdocumentaires en lion king kent. Eindeloze vlaktes, maar dan echt! Je komt in de nationale parken weinig toeristen tegen, het is zo uitgestrekt dat je soms uren kan rijden zonden mensen tegen te komen.
    De groepsreis was een fijne manier om met een local als gids de beide landen te ontdekken. Kamperen midden in de serengeti met de leeuwen en hyana's rond je tentje 's avonds is een bijzondere ervaring. Je slaapt niet zo lekker als thuis, maar de geluiden zijn fantastisch. Opstaan in het donker en turen naar de zonsopgang, zoals je die alleen in afrika kent!
    Naast de wildparken heeft Kenia ook interessante cultuur te bieden.
    Wat mij betreft ik Kenia absoluut een aanrader als je niet vies bent van een beetje primitief en kamperen!!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Hells Gate • Ngorongorokrater

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    1 review
    0 waarderingen

    “Alsof ik in de film out-of-Africa zat”

    Geplaatst 08-01-2017, gereisd in september 2005, 2 weken lang, bezocht met vrienden, groepsrondreis

    Eigenlijk kun je het gevoel niet beschrijven want het is niet alleen de mooie dieren, de uitgestrekte, rode vlaktes waar je de dieren zichzelf ziet zijn en waar jij aanwezig mag zijn, de mooie en lieve mensen maar ook de reuk van het land en de passie waarmee onze driver ons meeneemt in zijn wereld met zijn verhalen, het land van de dieren, de cultuur(verschillen). En dan 's nachts wordt er op je tented lodge geklopt met " jambo, you wanna see lions?" En dan kijk je midden in de nacht, in Tsavo East, vanuit je tented lodge naar een meertje waar de leeuwen rustig aan het drinken zijn. En als je na een lange game drive, waar we weinig dieren hadden gezien, weer terugkomt en je lekker bijkomt op je veranda en dan het ene dier na het andere dier voorbij komt om te drinken, olifanten, zebra's, herten en zelfs het nijlpaard kwam uit het water. Prachtig!
    Stel je voor: je gaat een dag snorkelen of duiken en dan als je een duik hebt gedaan, vaar je naar een eilandje waar een grote tafel staat onder een groot wit wapperend doek en daar krijg je verse krab......niemand die op dat eiland woont...een heerlijke afsluiting van een onvergetelijke vakantie die voor altijd in mijn hart zit gegrift.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Tsavo East & Tsavo West • De eilanden voor de kust (duiken)

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    1 review
    0 waarderingen

    “Fantastische stranden, natuur, safari's. Vriendelijke bevolking”

    Geplaatst 30-10-2016, gereisd in augustus 2016, 2 weken lang, bezocht alleen, zelfstandig

    Supermooie en niet drukke/toeristische stranden (Mombasa, Diani beach, Wasini/Shimoni) Ideaal om bijvoorbeeld het kitesurfen te leren en te snorkelen/duiken (dolfijnen, schildpadden, roggen, etc). Daarnaast prachtige natuur en safari's, zowel actief te doen (hiken, mountainbiken) als met een jeep en chauffeur (Masai Mara, Mount Kenia, Naivasha). Voor zowel low budget als luxe vakantie. Goed eten rondom toeristische plekken, lokaal wat minder. Veilig rondreizen tussen lokale bevolking, lieve mensen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Wasini Island • Lake Naivasha

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,6

    13 landen bezocht
    1 review
    1 waardering

    “Verslaafd aan Kenia”

    Geplaatst 05-04-2015, gereisd in juni 2014, 2 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Ik was gewaarschuwd toen ik in 2002 voor het eerst naar Kenia reisde, ‘wanneer je eenmaal gestoken bent door de Afrikaanse mug wil je steeds weer terug’ is een van de gezegden over het reizen naar het Afrikaanse continent. En dat is uit gekomen, ben inmiddels 10 keer op bezoek geweest in dit voor mij heel bijzondere land. En het voelt steeds weer als een beetje thuiskomen.
    Wat heeft Kenia veel te bieden: de gastvrijheid van bijzonder vriendelijke mensen, de enorme veelzijdigheid van de natuur, de ruimte, de dieren, het eten, de geuren, de kleuren, de geluiden, de stilte………………..
    "Er is niet één ochtend in Afrika dat ik wakker werd dat ik niet gelukkig was" in dit citaat van Ernest Hemingway kan ik me helemaal vinden. Na een nacht met de geluiden van de savanne rond je tent wakker worden met het uitzicht op een stijgende Afrikaanse zon geeft een onbeschrijfelijk gevoel.
    Een safari in Kenia beleef je met al je zintuigen. Je ziet de prachtige landschappen, voelt de warme lucht in je gezicht, ruikt de typische geur van stof en houtvuur en je hoort de geluiden van de savanne. Op safari ben je midden in de leefomgeving van wilde dieren, je bent gast in hun habitat en kunt zo maar ineens oog in oog staan met de big 5. En vergeet naast die Big Five ook niet het kleine wild en de honderden vogelsoorten.
    Kenia is ook Afrikaanse sferen, het drukke verkeer op en langs de weg, de georganiseerde chaos waarin het dagelijks leven zich afspeelt in de steden en dorpen onderweg.
    En dan is Kenia ook nog een prachtige kuststrook met een kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan.
    Ik heb na ieder nieuw bezoek, meer heimwee naar dit prachtige land en kan niet wachten er weer naar terug te keren! Kenia is voor altijd een deel van mij.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Samburu • Amboseli National Park

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 10

    1

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,4

    11 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Vrijwilligerswerk bij Blessed Generation in Kenia”

    Geplaatst 22-02-2015, gereisd in januari 2013, langer dan een maand, bezocht alleen, zelfstandig

    Twee maanden lang heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een van de drie weeshuizen van Blessed Generation in Kenia.
    Ik verbleef in Malindi aan de kust. Er wordt veel gevraagd of het wel veilig is om heen te gaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niets van onrust heb meegemaakt. Als blonde dame alleen in Afrika moet je natuurlijk uitkijken wat je doet, maar ik ben zelfs 's avonds alleen te stappen geweest. Het mooie aan vrijwilligerswerk en alleen reizen naar een ver land is dat je prachtige vriendschappen sluit en je je kan onderdompelen in de cultuur.
    Uiteraard heb ik veel van Kenia gezien. Op safari naar Tsavo East en West, Amboseli. De andere weeshuizen van Blessed Generation bekeken in Nyamira en Ruiru. Maar ook kleinere uitstapjes gemaakt naar de prachtige stranden van Watamu, de Gede Ruins en Hell's Kitchen.
    Wat ook erg bijzonder is om te doen is bij de lokale bevolking langs gaan. Via een project van het weeshuis ga je met een paar Kenianen voedsel en medicatie rondbrengen bij bepaalde families in kleine hutjes van leem en klei.
    Hoe gast vrij dat deze mensen zijn is ongelooflijk. Ze hebben zo weinig en toch kunnen ze lachen en bieden ze je alles aan.
    Een hele bijzondere ervaring, net als de rest van mijn twee maanden in Kenia.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Watamu • Hell’s Gate National Park • Amboseli National Park

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    16 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Een grootse levensveranderende ervaring!”

    Geplaatst 21-02-2015, gereisd in oktober 2012, langer dan een maand, bezocht alleen

    Twee jaar geleden ben ik naar Kenia geweest voor ontwikkelingshulp. 3 uur rijden van Nairobi verbleef ik op het platteland bij het plaatsje Kitui. Hier heb ik bij een organisatie gewerkt dat vooral waterdammen bouwt en Keniaanse vrouwen helpt bij het maken en verkopen van fair trade crafts. Ik heb hierdoor zeer nauw kennis gemaakt met de Kenianen en er twee maanden gewoond. Het was mijn thuis. Naast het werk heb ik natuurlijk ook trips gemaakt naar safariparken en de hoofdstad. De armoede die ik heb gezien was verschrikkelijk, maar des te mooier was het om te zien hoe de mensen in het leven staan!! Een ervaring om nooit te vergeten en die mij heeft laten beseffen dat wij het hier maar al te goed hebben.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Tsavo East & Tsavo West • Fourteen Falls • Zambani Rock

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    4 reviews
    2 waarderingen

    “Kenia: een bijzondere reis met een mooie safari”

    Geplaatst 12-02-2015, gereisd in augustus 2012, 3 weken lang, bezocht met partner, vrijwilligerswerk

    Wij zijn als vrijwilligers drie weken naar Kenia geweest en waren vooral in Nairobi te vinden. We hebben zeer goede ervaringen met www.hibiscuskenya.com. Dit lijkt me vooral voor vrijwilligerswerk en business geschikt, maar minder voor een vakantie. Het is vrij basic, maar wel veilig en vriendelijk personeel. Vlakbij Nairobi zit een park waar je een wandelsafari kunt doen: Nairobi N.P. Erg leuk om door het hoge gras te lopen en zwijntjes, giraffes en zebra’s te zien. Het is niet echt authentiek, want het is een privé ‘dierentuin’/safaripark van een rijk iemand, maar toch is het een leuke eerste ervaring in Afrika. Bovendien is het een welkome afwisseling van het drukke Nairobi. Als je echt op safari gaat, reis dan af naar het Masai Mara park. De reis ernaar toe is al prachtig met diverse stops en uitzichten. Wij hebben overnacht in safari tentenkamp: www.kimanamara.com
    en het was werkelijk prachtig! Overal liepen apen rond (pas op voor je spullen), er was een beekje en de tenten waren van alle gemakken voorzien. Het is eigenlijk gewoon een hotelkamer, maar dan met een doek eromheen. We hebben twee keer een safari gedaan; sochtends en smiddags. We hebben werkelijk van alles voorbij zien komen en het Masai Mara park staat erom bekend dat er een hoge populatie aan diersoorten is. Je hebt dus meer kans om wild te spotten. Hyena’s, gnoes, zebra’s, olifanten, leeuwen, een cheeta noem het maar op. Tip: ga in ieder geval vroeg in de ochtend op safari. Het is vroeg (04.00 uur), maar de zonsopkomst is werkelijk magisch. In augustus kun je de gnoetrek zien en overal zie je dan zebra’s en gnoes. We hebben ze ook de rivier over zien springen. Krokodillen en nijlpaarden liggen in het water. Het park ligt gedeeltelijk in Tanzania en ik het was werkelijk een aanrader. Duur, maar zeker de moeite waard. Tip: check vliegtickets met vertrek vanaf Brussel en London. Het kan je zo honderden euro’s schelen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Nairobi

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    35 landen bezocht
    6 reviews
    1 waardering

    “Safari, een 'must-do'”

    Geplaatst 29-01-2015, gereisd in maart 2005, 2 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Natuurlijk voor de safari. Fan-tas-tisch!!!!!!!!!!!!

    Het eten is allemaal niet zo (geeft niks), luxe is het niet (geeft niks), je gaat voor de wilde dieren. Echt super gaaf. Gewoon safari op strand geboekt bij local. Je zit dan is dezelfde tour als de veel duurdere van de neckermannetjes.

    Naast het spotten van de big five ook onderwater gekeken. Mooi duik gemaakt; schilpadden, roggen, heel finding nemo. Erg indrukwekkend. Dit is vanuit Mombasa te boeken. Snorkel/duik excursie naar Wasini Island. Echt een aanrader. Niet zo heel toeristisch (in 2005), je ziet nog wat van het locale vissersleven.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Amboseli National Park • Tsavo East & Tsavo West • Wasini Island

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 5
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Kenia reiservaring!

Ben jij onlangs in Kenia geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Afrika

Kenia essentials

Vlag: Kenia
Beste reistijd: Juni t/m sept & dec t/m feb
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen
Minimum vliegduur: 8 uur
Richtprijs retourticket: € 900
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: aanbevolen DTP, hepatitis A evt. BMR, buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, meningokokken, rabies, tuberculose . Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Kenia specialisten

Sawadee

Sawadee

Bij Sawadee vind je meerdere Kenia en Tanzania groepsrondreizen, maar ook speciale rondreizen en safari’s voor het hele gezin.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Voor Kenia kampeerrondreizen, combireizen met Tanzania en Zanzibar, luxere lodge-reizen en 45 dagen ‘Kaapstad naar Nairobi’.
Bezoek website


Kenia Online

Kenia Online

Stel zelf de individuele Kenia en/of Tanzania reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een rondreis.
Bezoek website

Meer Kenia reisorganisaties

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Individuele reizen + strand!
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Groepsreizen on a budget.
Bezoek website

Kras
Kras

Voordelig & internationale groepen.
Bezoek website

NRV Holiday
NRV

Kenia privéreizen.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Familiereis én Oeganda-combi.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Kenia in style.
Bezoek website

Jambo Safari Club
Jambo Safari Club

Privé safari’s.
Bezoek website

Baobab
Baobab

Diverse familiereizen.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Kenia

Vliegtickets naar Kenia


Meer over vliegen naar Kenia

Hotels in Kenia zoeken

Hotels in Kenia zoeken

Boek je rondreis naar Kenia

Sawadee
1. Sawadee

Rondreizen en familiesafari's.
Bezoek website

Djoser
2. Djoser

Kampeer- en combireizen.
Bezoek website

Kenia Online
3. Kenia Online

Zelf je Kenia reis samen stellen.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Kenia rondreizen


Vliegtickets Kenia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Kenia
V.a. 457 Meer over vliegen naar Kenia