Noord-Amerika - reiservaringen, tips & de mooiste landen

Groot en uitgestrekt. Termen die passen bij zowel de Verenigde Staten, Canada als Groenland. Het meest noordelijke gedeelte van het continent Amerika heeft een ongekende omvang en leent zich voor fantastische roadtrips door eindeloze natuur en ’s werelds mooiste nationale parken. Noord-Amerika voelt aan als een ‘veilige’ reisbestemming: de maatstaven zijn er westers en om tropische ziektes of slechte hygiëne hoef je je geen zorgen te maken.

Best beoordeelde landen
in Noord-Amerika

Op basis van 192 reiservaringen
en reisverhalen op 27vakantiedagen.nl

Deel jouw ervaring!
Amerika

AmerikaAmerika- 8,2

“Roadtrip met een boel hoogtepunten”

Heleen Lamm

Lees 55 Amerika ervaringen

Canada

CanadaCanada- 8,2

“De plek bij uitstek voor natuurliefhebbers”

Sylvia van der Steen

Lees 15 Canada ervaringen

Laatste Noord-Amerika ervaringen

“Fantastische stad die altijd leeft!”

New York -
door Yoni Rijnaarts
“New York is een fantastische plaats, behalve Time Square, zijn er nog zoveel andere dingen te zien. Het heerlijke central park waar je lekker kan gaan ontbijten of Bryant Park. Fietstochten, basketbal wedstrijd, of honkbalwedstrijd. Vlakbij Time Square kan je bijv een hotelletje pakken en dan een metro kaart voor 3 dagen kopen, dan kan je onbeperkt reizen voor 3 dagen met de metro super makkelijk! Alles staat ook aangegeven op de lijn waar de bezienswaardigheden zijn. Lekker eten maar denk aan de 10% tips die je eigenlijk moet geven. De mooie straatjes van China town en de gele taxi's de hoge gebouwen, kortom er is genoeg te zien! Heb er zelf 5 dagen doorgebracht.

“Meest gave land ever! ”

Canada Canada - 8,0 door Marjon Feenstra
“Canada is het gaafste land waar ik geweest ben. Ontzettend mooi, gastvrij en divers. Toronto heb ik gewoond en wat een multiculturele stad. Alle soorten keukens kun je daar vinden. Mijn favoriet Korea Town! Daarnaast buiten de stad heb je uitgestrekte natuur. Waar geen einde aan komt. Je kunt naar de grote meren of noordelijker naar algonquin.

“Bright Lights Big City”

New York -
door Nicole Ammerlaan
“Al heel lang op het verlanglijstje; New York. Vanaf de luchthaven met de supershuttle voor een klein bedrag midden in Manhattan. Klein hotel, een heel veel lopen! Goed te doen. Neem eens contact op met Big Apple Greeters voor een inside rondleiding door locals. Naast de bekende bezienswaardigheden is Brooklyn echt een hoogtepunt. Ook New York, maar net dat tikkie anders. Higline en Chelsea Market:doen! In de zomermaanden echt wel rekening houden met hoge temperaturen, dus minder te doen op 1 dag. Google ook eens op Bryant Park, een oase in de drukke stad, gratis WIFI!

“De grootste stad van Canada”

Toronto -
door Carina Breitenstein
“Toronto wordt niet vaak geboekt voor een stedentrip maar dat is wel zonde. Toronto heeft zoveel te bieden en biedt daarnaast een erg relaxte sfeer. Grote malls, leuke winkelstraten als Young Street, CN Tower en natuurlijk baseball!

“Wat een waanzinnig uitzicht! ”

Grand Canyon -
door Fah
“Grand Canyon kan je niet met pen beschrijven en ook een foto zegt niet voldoende over de beleving die je zult ervaren als je er werkelijk bent. Wat een uitzicht, wat is het bijzonder! Als je in "de buurt" bent, grijp je kans en bezoek dit zeker!

Deel jouw ervaring!

Alle landen in Noord-Amerika

Sorteer landen op: Alfabet | Beoordeling

Reiservaringen op de kaart

Best beoordeelde landen

Beoordeeld op