27 Vakantiedagen is hét reisplatform voor de werkende reisliefhebber. Voor de verpleegster, de accountant, de marketeer of de magazijnchef met pak ‘m beet 24 of 32 vakantiedagen per jaar. Voor zij die met schaarse vrije tijd en gemiddeld budget toch de wereld willen zien. Voor zij die slechts één of enkele keren per jaar even weg kunnen. Voor zij die keuzes moeten maken, en niet álles kunnen zien. Voor zij die goede informatie willen over een bestemming, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Op 27Vakantiedagen.nl vind je naast uitgebreide bestemmingsinformatie ook ervaringen, tips en reviews per land; van werkende reizigers vóór werkende reizigers. Inclusief (gemiddelde) cijfers. Help een ander een nieuwe reisbestemming te kiezen, en wordt zelf geholpen!

DISCLAIMER: niemand kan een land écht beoordelen en becijferen. Dat is eigenlijk onzin, zeker op basis van één of enkele bezoekjes. Wat we vragen is om niet het land, maar jouw erváring in het land te beoordelen. Dat recht heeft iedereen. De gemene deler van al die ervaringen kan een ander helpen bij zijn keuze. Simple as that!

Oh ja, een stukje achtergrond nog: De Wereld in 27 Vakantiedagen begon als boek (‘Reisgids voor de Werkende Mens’, bestel hem hier), startte daarna een Facebookcommunity en verscheen later ook als jaarlijkse Reiskalender. We zijn dus eigenlijk van alles. Waaronder deze site. Veel reisplezier!