Gemiddelde beoordeling Japan


Cultuur & bezienswaardigheden

8,7

Gastvrijheid

8,8

Natuur

7,7

Stranden

6,9

Eten

8,4

Gemiddelde beoordeling

8,1
Op basis van 39 Japan ervaringen

Reizen naar Japan

Onwerkelijk hoge wolkenkrabbers versus eeuwenoude tempels; high-tech elektronica versus samurai zwaarden, extravagante mangafreaks versus streng gestileerde geisha’s en karaoke versus keurslijf. Nergens ter wereld gaan traditie en mystiek zo harmonieus samen met technologisch futurisme en extreme subculturen als in Japan. Heel duur is het land allang niet meer. Wel is het superveilig en gemakkelijk te bereizen, zeker hoofdeiland Honshuū. Reis naar Japan en krijg de cultuur shock van je leven!

Vliegtickets Japan

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Japan
V.a. 374 Meer over vliegen naar Japan

Overnachten in Japan

Vergelijk alle hotels in Japan
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Japan

Honshu, Tokyo & Mount Fuji

Kabukicho, Tokyo

Het Red Light District van Tokyo: Kabukicho.

Japan bestaat voor 97% procent uit vier grote eilanden. Van noordoost tot zuidwest: Hokkaido, Honshuū, Shikoku en Kyushu. Het grootste en centrale eiland is het bergachtige Honshuū. Als je maar een paar weken in Japan hebt, is dit het deel om je op te concentreren. In het midden van Honshuū ligt de hoofdstad Tokyo, het logische startpunt van elke Japan-reis. ’s Avonds, lopend tussen de waas aan neonlicht en billboards, waan je je in Blade Runner. Futuristische wolkenkrabbers, hordes overstekende zakenlieden, extreem geklede jeugd en megastores met de meest bizarre gadgets; Tokyo werkt bevreemdend. Tokyo is onderverdeeld in 23 autonome wijken, die elk uit verschillende buurten bestaan. Shibuya en Shinjuku vormen het hypermoderne Tokyo. In trendy Shibuya vind je de winkels waar de hippe, jonge Japanner zijn kleding koopt. Shinjuku is dé zakenwijk vol wolkenkrabbers en billboards; het Japan uit de boekjes. Waar New York slechts één Times Square heeft, heeft Shinjuku er wel vijf. Het is een van de drukste wijken ter wereld. Het drukste kruispunt ligt echter in Shibuya. De constante mensenmassa op de diagonale zebrapaden tegenover Shibuya Station is hét ultieme Tokyo-kiekje. Tokyo staat ook bekend om zijn extravagante nachtleven. Van kleine karaokebars, funky disco’s en rockclubs tot red light districten, extravagante striptenten en dure hotelbars op de 55ste verdieping. Een andere ‘must’ is een bezoekje aan de Tsukijivismarkt, de grootste ter wereld.

Mount Fuji

Mount Fuji en de Chureito pagode.

Het bekendste berggebied van Japan ligt ten zuidwesten van Tokyo. Verheven boven alles ligt de perfect gevormde vulkaankrater van Mount Fuji, die in de maanden juli en augustus zelf te beklimmen is (goede conditie vereist). Iets verderop liggen de Japanse Alpen, met het ‘Olympische’ Nagano als uitvalsbasis.

Tip: de Japan Rail Pas

Het beste vervoermiddel voor lange afstanden is de trein. Het netwerk is immens, maar alles rijdt stipt op tijd. Met de beroemde Shinkansen (hogesnelheidslijnen) reis je in no time door het land. Beslis van tevoren welke treinritten je allemaal wilt maken, reken uit wat deze kosten en overweeg dan een Japan Rail Pass. Deze is er in een 7-,14- of 21-daagse variant (respectievelijk € 255,-, € 455,- en € 520,-) en biedt vrij reizen met vrijwel alle treinen, inclusief de Shinkansen. Let op: deze moet je vooraf bestellen. Zie www.japanrailpass.net.

Keizerlijk Kyoto & verder

Gouden Paviljoen, Kyoto

Kinkaku-Ji, het Gouden Paviljoen in Kyoto.

Op tweeënhalf uur treinen van Tokyo ligt Kyoto, de vroegere keizerlijke hoofdstad en hét culturele hart van Japan. Deze mystieke stad vormde de inspiratie voor veel Japanse poëten en is wekelijks het toneel van religieuze festivals. Kyoto bevat honderden schitterende tuinen, parken, boeddhistische tempels en shinto-schrijnen. In de historische wijk Gion, vol sfeervolle houten huisjes en lampions, is het mogelijk om authentieke geisha’s tegen te komen. Ze werken in theehuizen, nog altijd volgens de oude tradities. Kyoto is ook een paradijs voor foodies: de hoeveelheid typisch Japanse specialiteiten overtreft zelfs die van Tokyo.

Iets ten zuiden van Kyoto ligt het rustige Nara, de allereerste echte hoofdstad van Japan en is met zijn vele tempels en Boeddhabeelden zeker een dagtrip waard. Ook vlak bij Kyoto: Mount Koya, een heilige berg en kloosterdorp van het Shingon-boeddhisme. Op deze spirituele en mysterieuze plek is het mogelijk te overnachten in een tempel tussen de pelgrims. Een onvergetelijke ervaring. Vanuit Kyoto kun je verder westwaarts gaan naar Osaka, de meest down to earth metropool van Japan, of doorreizen naar Hiroshima, waar ’s werelds eerste atoombom viel.

Alle bezienswaardigheden in Japan

Top 3 Japan specialisten

YourWay2Go
YourWay2Go

Stel zelf je ideale Japan rondreis samen met bouwstenen of haal je inspiratie uit één van de samengestelde individuele rondreizen.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Verschillende groepsrondreizen door Japan met veel individuele vrijheid. Van hightlight trips tot rondreizen.
Bezoek website

VNC Asia Travel
VNC Asia Travel

Reis met VNC door Japan, het land van de rijzende zon. Achter een hightech façade gaat een oosterse wereld met sterke tradities schuil.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Japan artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Japan

Bekijk de top 10 Japan rondreizen

39 Japan reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,1
Op basis van 39 Japan ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,5

    36 landen bezocht
    14 reviews
    49 waarderingen

    “Fantastisch mooi en makkelijk land om te bereizen”

    Geplaatst 18-10-2019 • gereisd september 2019 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    In de herfst van 2019 heb ik samen met mijn vriendin bijna 4 weken door Japan gereisd. We hebben alles met het openbaar vervoer (bus en trein) gedaan. We hebben ervoor gekozen om geen JR Pass te kopen, ik zal dit verderop toelichten. We zijn gestart in Tokyo en toen via Kanazawa naar de Japanse Alpen (Takayama, Kamikochi en Matsumoto) gereisd. Daarna doorgereisd naar de Kansai regio en Kyoto, Osaka, Nara en Kobe bezocht. Als laatste hebben we Hiroshima en Miyajima bezocht in het zuidwesten. Vanuit Osaka zijn we weer teruggevlogen naar Nederland.

    Japan is een fantastisch mooi, makkelijk en veilig land om doorheen te reizen. Openbaar vervoer is top, zelf de kleinste dorpjes in de Japanse Alpen zijn per lijnbus bereikbaar. Hotels zijn prijzig maar wel comfortabel en servicegericht. Het eten in Japan is natuurlijk fantastisch. Ook handig de vele convenience stores (zoals 7-eleven en Familymart), waar je naast eten bijvoorbeeld ook tickets kunt kopen en je geldzaken regelen. Wat we ook fijn vonden in Japan zijn de schone, openbare toiletten overal.

    Zoals hierboven al even genoemd hebben we de reis zonder JR Pass gedaan en hebben we in Japan gewoon losse tickets gekocht. In tegenstelling tot veel mensen denken is de JR Pass namelijk niet altijd goedkoper, zeker niet bij een langer verblijf in Japan. In de Japanse Alpen is het bijvoorbeeld veel sneller en goedkoper om met de bus te reizen. En in de Kansai regio kun je even makkelijk met de goedkopere lokale trein reizen in plaats van de JR trein. Wij waren uiteindelijk meer dan 100 euro per persoon goedkoper uit door geen JR Pass te kopen. Op internet kun je Japan Rail Pass calculators vinden waarmee je kunt berekenen of het de moeite waard is om een JR Pass aan te schaffen. En via de website Japan Bus Online kun je bustickets opzoeken en reserveren voor lange afstand bussen.

    We vonden de afwisseling en veelzijdigheid van Japan hartstikke leuk. Naast de miljoenensteden als Tokyo en Osaka ook schattige dorpjes in de Japanse Alpen met oude wijken met houten gebouwen, theehuisjes en kleine restaurantjes. Prachtige natuur in Kamikochi en op het eiland Miyajima. Een van onze favoriete steden was Kanazawa, een oude stad gelegen aan de Japanse zee. In Kanazawa vind je onder andere nog veel oude wijken, een prachtige Japanse tuin (Kenrokuen) en een hip museum met moderne kunst.

    Nog wat losse tips:
    • Wat erg leuk is om te doen is bij een Japanse familie thuis te koken en te eten. Via de website Nagomi Visit kun je zo’n bezoek regelen.
    • Reserveer vooraf alvast via internet een pocket wifi die je bij aankomst op de luchthaven kunt afhalen. Een pocket wifi is een apparaatje waarmee je constant wifi hebt op je smartphone. Reuze handig als je je weg wilt vinden via Google Maps.
    • En bereken dus vooraf of het de moeite waard is om zo'n dure JR Pass aan te schaffen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Kamikochi • Miyajima • Tokyo

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,5

    36 landen bezocht
    19 reviews
    6 waarderingen

    “Adembenemend Japan”

    Geplaatst 19-05-2019 • gereisd april 2017 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Japan is een ervaring om nooit te vergeten! In 2017 9 dagen in Japan geweest (Tokyo & Kyoto) en uiteraard veel te kort, maar lang genoeg om een indruk te krijgen.
    Tokyo in één woord; groot! Een cultuurshock als je aankomt, maar ondanks dat je de tekens niet kunt lezen, is het openbaar vervoer zeer goed geregeld en makkelijk te begrijpen. De JR pass mag niet ontbreken. Hiermee kun je ook met de Shinkansen (bullit train) naar Kyoto reizen, een ervaring op zich. Wij hadden ook een sim kaart gehuurd voor 9 dagen, ideaal omdat je dan internet hebt voor bijvoorbeeld Google Maps. Sommigen huurden ook een pocket wifi, was een beetje om het even. In Tokyo alles met het Openbaar Vervoer gedaan. Zo fijn dat het zo gestructureerd en on time is! Ook een dagje naar Mount Fuji geweest (al kun je deze vaak niet zien door de mist, en werd het door ons ook gekscherend Mount Foetsi genoemd).
    Op Kyoto ben ik verliefd geworden. Kleinschalig, mooie natuur, vele tempels en alles op de fiets te doen! Uiteraard voor lange Hollanders zijn de fietsen te klein, maar hoe fijn is het dat je in Japan kunt fietsen. Hier konden we nog wat bloesems zien.
    Aanrader in Kyoto is the path of philosophy, je treedt hier buiten de gewone paden. Ook vond ik de Fushimi-Inari tempel heel mooi, maar ga hier zo vroeg mogelijk in de ochtend heen. Dan heb je het mooiste zicht en kun je de mooiste foto's maken. Zelfde geldt voor het Bamboo forest. Toen wij er waren kon je over de hoofden lopen, geen aanrader.

    De 6 voor het eten is omdat wij beiden geen viseters zijn en Japan is natuurlijk sushi land nummer 1. Dat was de grootste uitdaging van de hele reis, maaltijden vinden terwijl je de kaart niet kan lezen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Kyoto • Shibuya crossing • Fushimi Inari

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,5

    37 landen bezocht
    56 reviews
    24 waarderingen

    “Heel gemakkelijk te bereizen, enorm veel te zien”

    Geplaatst 11-05-2019 • gereisd oktober 2018 • langer dan een maand • met partner • zelfstandig

    We reisden ruim een maand door dit prachtige land. Heel ontspannen, altijd vriendelijke mensen en hebben heel veel gezien.
    We reisden vanaf Tokyo naar Nagasaki, het hele land door. Zelf reizen gaat prima, reserveer wel tevoren kamers, Japanners houden niet van onverwachte dingen. Het allermooist vonden wij Kyoto waar een week waren, heel bijzonder was Naoshima kunsteiland en het eiland Miyajima vonden we ook zeer de moeite (wel overnachten dan). De twee gebombardeerde steden Hiroshima en Nagasaki maakten veel indruk. We hebben een sumo toernooi bijgewoond en een geisha-voorstelling. Allebei heel leuk!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Kyoto • Kanazawa  • Miyajima (eiland bij Hiroshima)

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,0

    19 landen bezocht
    26 reviews
    7 waarderingen

    “Land of the rising sun”

    Geplaatst 10-05-2019 • gereisd maart 2019 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wat een bijzonder land om doorheen te reizen. Drie weken was eigenlijk te kort. Tokyo is in vergelijking met andere hoofdsteden een plek waar je makkelijk een week mee kan vullen, zoveel is er te doen: egelcafé, mario cart, arcades, robot restaurant, verschillende shrines en tempels, shibuya crossing en meer. Maart is niet het seizoen om Mount Fuji te beklimmen, toch is dit een mooie plek om naar toe te reizen. Wel moet je wat geluk hebben, de wolken kunnen er voor zorgen dat de grote berg niet te zien is. Andere hoogtepunten voor ons waren de Japanse Alpen, Fukushima, Kyoto (bamboo forest en Fushima Inari Shrine, Osaka, Koya-san (hoewel erg toeristisch geworden), Hiroshima en Beppu. De JR-pass (kan je alleen kopen buiten Japan) is een aanrader om mee te reizen. Het lijkt prijzig, maar losse ritten met de snelle shinkansen zijn erg duur. Vegetarisch eten kan een uitdaging zijn en ook de mensen staan weinig open voor contact en spreken de Engelse taal niet waardoor communicatie lastig is.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Tokyo • Japanse alpen • Mount Fuji

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,8

    25 landen bezocht
    26 reviews
    5 waarderingen

    “Japan”

    Geplaatst 09-05-2019 • gereisd oktober 2015 • 2 weken lang • met familie • zelfstandig

    Japan is prachtig! Er schuilt zo veel natuurschoonheid in Japan, maar ook enorm veel gastvrijheid en cultuur. Van tempels tot aan prachtige botanische tuinen tot aan de verwoeste steden zoals Hiroshima. Er is zo enorm veel te zien dat je het eigenlijk niet in een vakantie kan proppen. Het land is duur maar met een redelijk bescheiden uitgavepatroon kun je wel een heel eind komen!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Kyoto • Osaka • Tokyo

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 9
    • Eten: 10
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,3

    34 landen bezocht
    3 reviews
    1 waardering

    “Verrassend Japan”

    Geplaatst 03-05-2019 • gereisd april 2019 • 2 weken lang • alleen • zelfstandig

    Japan stond al een tijd op mijn bucketlist, maar het kwam er steeds niet van. Japan samengevat in 1 woord: overweldigend mooi. Alles is er anders!
    Opmerkingen:
    - Wat erg duur is in Japan, is het boeken van accommodatie (tenzij je in een hostel of capsulehotels overnacht) en reizen met de Shinkansen (bullettrein). Reken uit of het loont om wel/niet de JR Railpass aan te schaffen. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt; het was goedkoper om alle treintickets apart te kopen.
    - Het is de moeite waard om een Icoca, Suica of Pasmo kaart aan te schaffen. Deze kaart kun je gebruiken als je de metro/trein neemt. Het werkt net als de Oysterkaart in Londen.
    - Je kunt heerlijk eten in Japan, en dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn.
    - De mensen zijn er super voorkomend, netjes en gastvrij. Wat me overigens opviel: niet overal wordt er (goed) Engels gesproken.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Tokyo • Kyoto • Kobe

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 8
    • Eten: 10
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,5

    33 landen bezocht
    26 reviews
    2 waarderingen

    “Japan; rust in de chaos!”

    Geplaatst 30-04-2019 • gereisd september 2015 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wat een overweldigende mensenmassa leeft er in Japan en dan vooral in Tokyo. Toch heb je er geen last van vanwege de ongelooflijke discipline die ze hebben. Ze blijven netjes wachten op je als je treuzelt voor het instappen van de trein. De pachinko spellen en Hello Kitty barretjes zijn chaotische en onbegrijpelijk in mijn westerse blik en juist het karaoke zingen in een kleine privé kamer ken ik juist vanuit de goed gevulde kroeg. Het andere is waar ik voor op vakantie ga en dat tref je in Japan zeker! Het eten van gefrituurde vissengraat, levende inktvis of superverse tonijn is ook een mooie bijkomstigheid!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Shibuya • Mount Fuji • myajima (Hiroshima)

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 10
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    32 landen bezocht
    39 reviews
    4 waarderingen

    “Magistraal land”

    Geplaatst 26-04-2019 • gereisd mei 2018 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Vanaf Korea zijn wij gevlogen naar Japan. De reis begon in het zuiden en via de grotere/bekende steden zijn wij richting Tokyo gegaan. Vanaf het eerste moment voel en proef je de gastvrijheid van de mensen, de regelmaat die er is en de discipline waar Japan bekend om staat.
    Het beste vervoersmiddel is de trein. Niet goedkoop, maar zeer betrouwbaar en relaxed om mee te reizen. Wij hebben zowel in hotels als hostels geslapen om de kosten wat lager te houden. Het is namelijk geen goedkoop land. Het land heeft veel te bieden waardoor je voldoende tijd moeten nemen om alles te kunnen zien en waar te nemen. Er is te veel om op te noemen waardoor het goed is om je in te lezen/leven wat er mogelijk is en hoe je daar moet komen. Mijn advies is om sowieso naar Tokyo, Osaka en Kyoto te gaan. Dit zijn echter alle drie steden, waardoor je minder van de natuur ziet.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Tokyo • Kyoto • Osaka

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    13 reviews
    1 waardering

    “Sushi, robots, tempels en een rijsend zonnetje”

    Geplaatst 25-04-2019 • gereisd augustus 2016 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    De japanners zijn wat verlegen, maar verwelkomen je graag in hun prachtige land. Kijk je ogen uit tussen de neonverlichtte wolkenkrabbers in de immense stad Tokyo. Loop tussen de tamme buigende hertjes in Nara. Vreet je vol in "de keuken van Japan" Osaka. Geniet van de cultuur, rust en respect in het oude Kyoto.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Kyoto • Osaka • Tokyo

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,0

    33 landen bezocht
    26 reviews
    1 waardering

    “Veelzijdig Japan”

    Geplaatst 10-04-2019 • gereisd maart 2019 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Japan heeft veel verschillende dingen te bieden: cultuur, maar ook natuur. Eigenlijk veel meer dan je kan zien of doen in drie weken tijd. Om de cultuur kan je bijna niet heen ook al zou je dit willen, overal staan mooie tempels en shrines. Mensen zijn behulpzaam, alleen spreken de meesten geen Engels, waardoor een hulpmiddel als translate communiceren mogelijk maakt maar waardoor je minder 'echte' gesprekken hebt met inwoners. Zelf keek ik uit naar het eten in Japan, maar dit valt voor vegetariërs erg tegen. Veel restaurants sturen je weg als je vraagt naar vegetarisch eten en bestaande noedel of pasta gerechten zijn met vlees of vis en daar zijn ze weinig flexibel in om een ingrediënt er uit te laten. Mount Fuji, de Japanse alpen en beppu zijn must do's.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Japan:

    Mount Fuji • Tokyo • Yudanaka

    Mijn Japan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Japan reiservaring!

Ben jij onlangs in Japan geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Azië

Japan essentials

Vlag: Japan
Beste reistijd: April t/m oktober
Visum nodig? Nee
Minimum vliegduur: 11 uur
Richtprijs retourticket: € 800
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Evt. BMR

Top 3 Japan specialisten

YourWay2Go

YourWay2Go

Stel zelf je ideale Japan rondreis samen met bouwstenen of haal je inspiratie uit één van de samengestelde individuele rondreizen.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt verschillende groepsrondreizen door Japan met veel individuele vrijheid. Van hightlight trips tot rondreizen.
Bezoek website


VNC Asia Travel

VNC Asia Travel

VNC Asia Travel is met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van reizen dé specialist voor je reis door Japan.
Bezoek website

Meer Japan reisorganisaties

FOX Verre Reizen
FOX

Groepsrondreis Japan.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Geliefde groepsrondreizen.
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Japan 'on a budget'.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

NL-sprekende reisleiding.
Bezoek website

Van Verre
Van Verre

Reizen op maat.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Groepsrondreizen.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Natuurreis Japan.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Reisplan op maat.
Bezoek website

TUI
TUI

Groepsrondreis.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Japan

Alle bezienswaardigheden in Japan

Vliegtickets naar Japan


Meer over vliegen naar Japan

Hotels in Japan zoeken

Hotels in Japan zoeken

Boek je rondreis naar Japan

YourWay2Go
1. YourWay2Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groeps en individueel.
Bezoek website

VNC Asia Travel
3. VNC Asia Travel

Je Japan reis op maat.
Bezoek website



Bekijk Japan rondreizen
Vanaf €1314 incl. vliegticket

Vliegtickets Japan

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Japan
V.a. 374 Meer over vliegen naar Japan