Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

903 Amerika rondreizen gevonden

 • Westgate Palace Resort

  14-daagse zonvakantie

  Westgate Palace Resort

  1628 incl. vliegticket Bekijken
 • Westin Jersey City Newpor

  4-daagse stedentrip

  The Westin Jersey City Newport is een 4 sterren accommodatie gelegen in New York City in Verenigde Staten. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.9. The Westin Jersey City Newport beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, zwembad binnen, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi.

  517 incl. vliegticket Bekijken
 • Westin St Francis San Francisco on Union Square

  9-daagse groepsrondreis

  9-daagse Verre reizen naar Westin St Francis San Francisco on Union Square in Californië

  1730 incl. vliegticket Bekijken
 • Westin Times Square

  4-daagse stedentrip

  Westin Times Square is een 4 sterren accommodatie gelegen in New York City in Verenigde Staten. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.1. Westin Times Square beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, wifi.

  518 incl. vliegticket Bekijken
 • What happens in Vegas ...

  3-daagse bouwsteen

  Bij reizen West Amerika mag een bezoek aan Las Vegas niet ontbreken. Trek voor 10 dollar een bosje bloemen uit de automaat bij een kitscherige trouwkapel of win 250 dollar aan de pokertafel. Las Vegas is 'over the top' bizar. Fonkelende neonborden, Elvis in glitterpak en rinkelende gokkasten op een rij. Tijdens deze bouwsteen slenter je langs de beroemde hotels op de Strip en schuif je pokerfiches met een professional over de tafel. Je logeert in een groot Vegas hotel direct aan de strip. 's Avonds gaan de lampjes knipperen; trek je bling bling kleding uit de koffer en duik er middenin. Je bent in Vegas!

  138 excl. vliegticket Bekijken
 • White Mountains - To the top

  3-daagse bouwsteen

  In een relaxed tempo boemel je met een dieseltrein naar de top van Mount Washington, de hoogste piek van The White Mountains, waarvandaan je uitkijkt over vier staten en zelfs Canada. Je ziet grijze rotsen en grote keien op de top, maar onder je spreiden de bossen van naald- en loofbomen zich over de bergen uit met in de verte een glinsterend meer. Aan het einde van de middag strek je je benen in een houten schommelstoel op de veranda van je knusse inn.

  158 excl. vliegticket Bekijken
 • Wild tussen geisers en modderpotten

  3-daagse bouwsteen

  Spuitende geisers, bubbelende modderpotten, heetwaterbronnen met alle kleuren van de regenboog en heel veel wild. Een bezoek aan Yellowstone is een genot voor je zintuigen. Je moet er flink wat kilometers voor afleggen, want deze bouwsteen ligt (ten opzichte van onze andere bouwstenen) in een uithoek. Daarom is Yellowstone ideaal voor gezinnen met oudere kinderen of voor gezinnen die alleen voor deze regio kiezen. Lees verder over deze Yellowstone bouwsteen.

  156 excl. vliegticket Bekijken
 • Winter Haven Miami Beach

  6-daagse zonvakantie

  Winter Haven Miami Beach is een 4 sterren accommodatie gelegen in Miami Beach in Verenigde Staten. Winter Haven Miami Beach beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fietsverhuur, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wifi.

  932 incl. vliegticket Bekijken
 • Wolcott

  4-daagse groepsrondreis

  4-daagse Verre reizen naar Wolcott in New York

  159 incl. vliegticket Bekijken
 • WorldQuest Resort

  9-daagse zonvakantie

  9-daagse Zonvakantie naar WorldQuest Resort in Florida

  750 incl. vliegticket Bekijken
 • Worldquest Resort

  6-daagse zonvakantie

  Worldquest Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Orlando in Verenigde Staten. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.6. Worldquest Resort beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fitness, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi.

  526 incl. vliegticket Bekijken
 • Wuiven naar het Witte Huis

  3-daagse bouwsteen

  Reis per trein naar waar het Land of the Free en Home of the Brave werd uitgevonden en slaap in een boutique hotel. Het koepelvormige Capitool, versteende oorlogshelden, een x-large Amerikaanse vlag hoog in de lucht en misschien wel een glimp opvangen van de president in het Witte Huis. Dit is Washington DC, hoofdstad van Amerika en eigenlijk van de wereld.

  285 excl. vliegticket Bekijken
 • Wyndham Brooklyn Sunset

  6-daagse stedentrip

  Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park is een 4 sterren accommodatie gelegen in New York City in Verenigde Staten. Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park beschikt over de volgende faciliteiten: bar, lift, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, restaurant, kluisje, wifi.

  620 incl. vliegticket Bekijken
 • Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park

  4-daagse groepsrondreis

  4-daagse Verre reizen naar Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park in New York

  297 incl. vliegticket Bekijken
 • Yacht & Beach Club Resort

  6-daagse zonvakantie

  Disney's Yacht & Beach Club Resort® is een 5 sterren accommodatie gelegen in Orlando in Verenigde Staten. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.4. Disney's Yacht & Beach Club Resort® beschikt over de volgende faciliteiten: kinderopvang, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, roomservice, kluisje, tennisbanen, wellness, wifi.

  962 incl. vliegticket Bekijken
 • YMCA Vanderbilt

  4-daagse stedentrip

  YMCA Vanderbilt is een accommodatie gelegen in New York City in Verenigde Staten. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. YMCA Vanderbilt beschikt over de volgende faciliteiten: airco, lift, fitness, koelkast, zwembad binnen, kluisje, sauna, rolstoelvriendelijk, wifi.

  444 incl. vliegticket Bekijken
 • Yotel New York

  4-daagse stedentrip

  Yotel New York is een 3 sterren accommodatie gelegen in New York City in Verenigde Staten. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.8. Yotel New York beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, koelkast, restaurant, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi.

  536 incl. vliegticket Bekijken
 • Zadel op, Monument Valley in

  2-daagse bouwsteen

  Het Wild West gevoel, dat kregen wij in Monument Valley tijdens onze Zuidwesten reis. Slapen in een saloonhotel, enorme rotsen die recht omhoog uit het rode woestijnzand steken en een ontmoeting met de oorspronkelijke bevolking, de Navajo Indianen. Stijg je zadel op en hobbel te paard de vallei in, het lijkt wel of je in een Western film bent beland. Lees verder over deze bouwsteen paardrijden Monument Valley

  358 excl. vliegticket Bekijken
 • Zeilen langs Keys

  3-daagse bouwsteen

  De Cariben van Amerika. Tropische zonsondergang, cocktailbars en een sfeervol oud centrum vol houten huizen. Key West swingt op een laidback manier. Om een beetje van het Key West leven te proeven, verblijf je in een houten Caribische inn en drink je wijntjes op een zeilboot tijdens zonsondergang.

  364 excl. vliegticket Bekijken
 • Zephyr

  9-daagse zonvakantie

  9-daagse Zonvakantie naar Zephyr in Californië

  1872 incl. vliegticket Bekijken