Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

33 Bolivia rondreizen gevonden

 • Flamingo's en Vulkanen

  5-daagse bouwsteen

  De Uyuni zoutvlakte zo groot als half België, reuze cactussen, roze flamingo's, warmwaterbronnen, geisers, vulkanen en gekleurde lagune's. Je vinkt het allemaal af tijdens deze avontuurlijke jeeptour. Het zijn lange dagen met weinig comfort in een extreem klimaat, maar de landschappen zijn de mooiste die wij in het Amerikaanse continent hebben gezien. Lees meer over de zoutvlakte bouwsteen.

  342 excl. vliegticket Bekijken
 • In de voetsporen van Che

  3-daagse bouwsteen

  In de glooiende heuvels rondom Santa Cruz, blies Che Guevara zijn laatste adem uit. De omgeving is groen en in tegenstelling tot veel andere plekken in Bolivia is het klimaat hier zacht, ideaal dus voor een relaxt begin of einde van je reis. Er zijn verschillende wandelroutes en in de tuin of bij het zwembad van je verblijf kom je tot rust op het platteland van Samaipata. Lees meer over de Samaipata bouwsteen.

  235 excl. vliegticket Bekijken
 • Kaaimannen in lianenjungle

  4-daagse bouwsteen

  Midden in de rimboe hebben de Amazone inwoners, met natuurlijke materialen uit het oerwoud, deze ecolodge aan het water gebouwd. Je gaat hiken in de jungle van Bolivia en tuben over de rivier. Er leven (brul)apen, maar ook tapirs, jaguars, kaaimannen en papegaaien, klein tot groot! Lees meer over de jungle Bolivia bouwsteen.

  472 excl. vliegticket Bekijken
 • Mag ik een beetje zout

  3-daagse bouwsteen

  Net als met bovenstaande trip ga je met deze bouwsteen naar het indrukwekkende zoutmeer Salar de Uyuni. Maar na de Uyuni zoutvlakte en het eiland met metershoge cactussen ga je niet verder naar de lagunes en warmwaterbronnen. Je komt 's avonds gewoon weer terug in je hotelkamer in Uyuni. De tocht is korter en comfortabeler, lees meer over de bouwsteen naar de Uyuni zoutvlakte.

  229 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 4: Peru-, Chili- en Bolivia-rondreis

  individuele rondreis

  Onze populairste combinatie reis waarbij je in vier weken Peru, Bolivia en het noorden van Chili intensief bezoekt. Na Lima reis je langs de kust en via zandduinen naar Arequipa. Je ziet de eerste Andestoppen onderweg naar de Colca Canyon en reist verder naar het maanlandschap en de geisers van San Pedro de Atacama.  De jeeptocht brengt je vervolgens langs gekleurde lagunes, vulkaantoppen en flamingo's naar Uyuni in Bolivia. Met de nachtbus kom je aan in de 'bolhoedjes stad' La Paz. Langs het Titicacameer en over de Altiplano naar Cusco eindig je de rondreis met een tour door de Heilige Vallei naar Machu Picchu. Lees meer over deze Peru, Chili en Bolivia reis.

  2810 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 5: Van zoutvlakte tot zonnepoort

  individuele rondreis

  Combineer Peru met Chili en Bolivia in deze drieweekse rondreis. Vanuit Santiago de Chili ga je via de woestijn van  San Pedro de Atacama met een pittige jeeptour naar de befaamde Uyuni-zoutvlakte in Bolivia. Onderweg word je getrakteerd op felgekleurde bergmeren, pruttelende geisers en flamingo's. Vlieg door naar La Paz, hoog in de bergen. Via Lake Titicaca ga je de grens over naar Peru, waar je de laatste dagen van je reis getrakteerd wordt op Incastad Cusco, de Heilige Vallei en natúúrlijk Machu Picchu. Lees meer over deze rondreis naar Chili, Bolivia en Peru.

  2088 excl. vliegticket Bekijken
 • Rustig ritme Santa Cruz

  2-daagse bouwsteen

  Santa Cruz de la Sierra vinden wij het beste startpunt van een reis door Bolivia, omdat je hier, op slechts 500 meter hoogte, rustig kunt inswingen in het Boliviaanse ritme, voor je naar de hoogvlaktes van Bolivia gaat. Santa Cruz heeft een gematigd klimaat en straalt een vriendelijk karakter uit. Lees meer over de bouwsteen Rustig ritme Santa Cruz.

  85 excl. vliegticket Bekijken
 • Titicaca eilandhoppen

  4-daagse bouwsteen

  Op deze 'eilandhop' trip bezoek je de rieteilanden van Uros en vaar je naar Taquile eiland dat bekend staat om zijn textielkunst en kleurrijke klederdracht. Terug op het vasteland overnacht je bij een lokale Quechua familie. Je eet met de pot mee, slaapt in een eenvoudig bed en deelt het 'toilet' met je familie. Daar tegenover staat een bijzondere en ongerepte Titicaca ervaring. Lees meer over deze bouwsteen.

  218 excl. vliegticket Bekijken
 • Typisch Titicaca

  3-daagse bouwsteen

  Dit bezoek aan het Titicacameer is net even anders. Je treft hier geen massatoerisme, maar ongereptheid. Op een afgezonderd deel van het eiland Taquile maak je een wandeling en maak je samen met een familie een traditionele Pachamancalunch. Je stopt kort op de toerische rieteilanden van de Uros om ook hiervan een indruk te krijgen. Lees meer over deze bouwsteen.

  156 excl. vliegticket Bekijken
 • Uyuni Compleet

  4-daagse individuele rondreis

  Dit is de grote ronde over de “salar”, door de woestijn en door het natuurreservaat REA. De schitterende zoutvlakte van Uyuni, de vele lagunes of zoutmeren en de prachtige rotsformaties. REA staat voor Reserva De Fauna Andina Eduardo Avaroa. Het is in het leven geroepen om de flamingokolonie's te beschermen. In de lagunes komen maar liefst drie verschillende soorten voor.

  1850 excl. vliegticket Bekijken
 • Uyuni met de Trein

  4-daagse individuele rondreis

  Jarenlang was de bus-trein combi de enige manier om van La Paz naar Uyuni te reizen. Nu wordt er dagelijks gevlogen. Maar die langzame manier is er nog steeds. Niet alleen leuk voor treinliefhebbers maar ook voor bezoekers die graag iets willen zien van het leven op het platteland. Zo'n overland trip kost tijd en daarom zijn de dagen in het woestijnprogramma langer dan in ons "Compleet" arrangement.

  1400 excl. vliegticket Bekijken
 • Uyuni: La Paz - San Pedro

  2-daagse individuele rondreis

  De transfer naar Chili vanuit La Paz is natuurlijk meteen ook een prachtige excursie want de weg voert dwars over de Salar de Uyuni en door het REA-reservaat. Wij raden twee dagen aan voor dit traject. Het kan ook in één heel lange dag, maar dan wel zonder fotostops en sightseeing.

  1300 excl. vliegticket Bekijken
 • Zilver zoeken in de rijke berg

  2-daagse bouwsteen

  Het bezoek aan de hooggelegen stad Potosi combineer je met een tocht in de zilvermijn. Deze Cerro Rico (Rijke Berg), maakte van Potosi een welvarende stad en het leven van de inwoners draait om de mijn. Je daalt met een gids af in de gangen en ziet hoe zwaar het leven van mijnwerkers is. Lees meer over de Potosi bouwsteen.

  77 excl. vliegticket Bekijken