Gemiddelde beoordeling Bolivia


Cultuur & bezienswaardigheden

8,3

Gastvrijheid

7,9

Natuur

9,1

Stranden

6,3

Eten

7,0

Gemiddelde beoordeling

7,7
Op basis van 42 Bolivia ervaringen

Reizen naar Bolivia

Bolivia is het meest onaangetaste en authentieke land van Zuid-Amerika. Massatoerisme is er niet, het is er spotgoedkoop en rondreizen is relatief eenvoudig. Bolivia, in het hart van Zuid-Amerika, is een land vol cultuur en natuur. Het land ontneemt je (letterlijk) de adem. De hoogst gelegen miljoenenstad ter wereld, La Paz, vormt het startpunt van een tocht langs traditionele volkeren en de mooiste wonderen der natuur: woeste gebergten, desolate meren, tropische jungles en onwerkelijke zoutvlaktes.

Vliegtickets Bolivia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Bolivia
V.a. 745 Meer over vliegen naar Bolivia

Overnachten in Bolivia

Vergelijk alle hotels in Bolivia
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Bolivia

Altiplano & La Paz

La Paz

Uitzicht over La Paz.

Bolivia is het meest geïsoleerde land van Zuid-Amerika en heeft, op Tibet na, de grootste hoogvlakte ter wereld. Op deze enorme altiplano, tussen de massieven van de Andes, ligt La Paz, de grootste stad van Bolivia. Het is één van de meest bijzondere steden die je ooit zult zien. Gelegen op een hoogte van bijna 4000 meter is het er koud, maar levendig. Toeterende busjes, drukke markten, stalletjes met de heerlijkste fruitshakes en overal kleurrijk geklede indiaanse vrouwen met kinderen op de rug. La Paz is een heerlijke chaos. Het centrum ligt in een dal van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de besneeuwde toppen van de Illimani, de op één na hoogste berg van Bolivia (6458 meter). Een must visit is de heksenmarkt, waar allerlei vage traditionele genezers de meest bizarre kruiden en volksmiddeltjes (gedroogde lama-embryo’s!) verkopen. Omdat La Paz zo hoog ligt, heb je een paar dagen nodig om aan de ijle luchtte wennen. Doe rustig aan, eet niet teveel en zorg voor genoeg slaap. Wat wil helpen, is kauwen op cocabladeren, wat men in Bolivia massaal doet.

Yungas

Madidi National Park

Kano’s in het Madidi National Park.

Door de enorme hoogteverschillen vind je in Bolivia vrijwel alle klimaten. Rij, wandel of fiets (over de beruchte ‘dodenweg’ bijvoorbeeld) vanuit La Paz noordwaarts en je overbrugt in korte tijd drie klimaatzones: hooggebergte, subtropisch en tropisch. Vlak boven La Paz ligt de Yungas: een lager, groen berglanden een overgangsgebied tussen de Andes en het Amazonewoud. Hier is het warm, vochtig en er worden veel cocaplanten verbouwd. Verder naar het noorden kom je de eerste tropische Amazonewouden tegen. Een goede uitvalsbasis voor jungletochten is het noordelijk gelegen stadje Rurrenabaque. Vanaf hier kun je het Madidi National Park bezoeken, een tropisch regenwoud waar krokodillen, zoetwaterdolfijnen, piranha’s en duizenden soorten vogels leven.

Titicacameer: een plaatje

Een van de Uroseilanden in het Titicacameer.

Op de grens tussen Bolivia en Peru, meer dan 3800 meter boven de zeespiegel, ligt het magische Titicacameer. Met zijn blauwe water, intense zonsondergangen en eeuwenoude geschiedenis is het een van de meest mystieke, serene plekken op aarde. Hier leven al eeuwenlang de inheemse Uros- en Aymarastammen. Ze wonen in zelfgemaakte rieten huisjes op de diverse gecreëerde eilandjes in het meer. Bekendste is het Isla del Sol, volgens de Incalegendes het eilandwaar de zonnegod geboren werd. Je kunt wandelen langs oude Incaruïnes en hebt schitterende uitzichten op het meer en de witte bergtoppen. Boten naar de eilandjes vertrekken voornamelijk vanuit Copacabana. Dit sfeervolle stadje, 3,5 uur vanaf La Paz, ligt direct aan het meer tussen tweeheuvels in. Copacabana trekt naast ‘de gewone toerist’ ook veel Peruviaanse pelgrims aan (vanwege de religieuze geschiedenis), waardoor het de moeite waard is.

Salar de Uyuni: magische zoutvlaktes

Het eiland Incahuasi in Salar de Uyuni

Het eiland Incahuasi in Salar de Uyuni.

De grootste toeristische trekpleister van Bolivia is de Salar de Uyuni, een uitgestrekte zoutvlakte in het zuidwesten van het land die aandoet als een buitenaardse droomwereld. Vanuit het stadje Uyuni zijn met fourwheeldrives prachtige tours te maken, variërend van een halve dag tot vier dagen. Een tour met overnachting brengt je (meestal) in het unieke Salt Hotel dat, zoals de naam al enigszins doet vermoeden, volledig gemaakt is van zoutblokken. Hoe langer de tour, des te dieper je de Salar ingaat. Naast de oneindig witte zoutvlaktes kom je langs manshoge cactussen, vulkanische geisers en gekleurde lagunes vol flamingo’s. Een unieke belevenis en allesbehalve duur: zo’n € 50 à € 100 p.p. voor een driedaagse tour (afhankelijk van de kwaliteit/luxe).

Potosi & Sucre

Potosi

De stad Potosi, bekend om zijn zilvermijnen.

Een andere ‘bezienswaardigheid’ op de Boliviaanse altiplano is Potosi, naar eigen zeggen de ‘hoogst gelegen stad ter wereld’ (op bijna 4100 meter). Potosi is vooral beroemd om zijn zilvermijnen. Al sinds de Spaanse overheersing werken hier dagelijks duizenden arme indianen in de stoffige, hete mijnen. De omstandigheden zijn zo slecht dat velen van hen binnen tien tot vijftien jaar overlijden. Als toerist kun je (georganiseerd) de mijnen bekijken. Je bezoekt dan eerst een speciale markt om geschenken te kopen voor de arbeiders (cocabladeren, dynamiet of drank) en kunt daarna onder begeleiding door de mijnen kruipen. Schokkend, claustrofobisch, maar fascinerend. Drie à vier uur verderop ligt Sucre, de wettelijke hoofdstad van Bolivia. Deze koloniale stad is met zijn witte gebouwen, gezellige pleinen en zachte klimaat de ideale plek om een paar dagen te relaxen.

Sucre

Het centrum van de koloniale stad Sucre.

Alle bezienswaardigheden in Bolivia

Top 3 Bolivia specialisten

Bolivia Online
Riksja Peru & Bolivia

Zelf je Bolivia reis samen stellen met bouwstenen.
Bezoek website

NRV
NRV

NRV biedt 2 privéreizen naar de hoogtepunten van Bolivia en Peru.
Bezoek website

Djoser
Djoser

24-daagse rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland of een 23-daagse Bolivia & Peru groepsreis.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Bolivia artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Bolivia

Bekijk de top 10 Bolivia rondreizen

42 Bolivia reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

7,7
Op basis van 42 Bolivia ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 10,0

    26 landen bezocht
    26 reviews
    3 waarderingen

    “Bolivia, alleen de taal doet Europees aan!”

    Geplaatst 31-10-2017 • gereisd april 2016 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    In tegenstelling tot de omringende landen, heb ik hier maar weinig Spaanse invloeden teruggezien anders dan de gebruikelijke religieuze invloeden. Dit land is nog heerlijk kleurrijk zichzelf. Let wel op dat je hier openminded naar toe gaat daar men anders met dingen en dieren omgaat dan dat wij in het Westen, in Nederland gewend zijn. De mensen zijn nog echt lokaal en houden vast aan hun ouden gebruiken. Men is nog trots op hun Inca en andere inheemse stammen verleden. Het land heeft zo ontzettend veel te bieden en ik raad zeker een bezoek van 4 weken aan!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Rurrenabaque • Sucre  • Tupiza

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,5

    31 landen bezocht
    15 reviews
    1 waardering

    “Authentieke schoonheid! ”

    Geplaatst 30-10-2017 • gereisd januari 2016 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Bolivia heeft mij absoluut verrast! Veel diversiteit met de zoutvlaktes als absoluut hoogtepunt! De 3 daagse tour van San Pedro de Atacama (Chili) naar Uyuni is een bijzondere ervaring. Absoluut een bucketlist topper! Zoveel natuurschoon. Een andere must-do is het fietsen van Death Road, wat een kick. Daarnaast is de rust op Isla del Sol, aan het bekende Titicaca meer, met een zonnetje op je gezicht en biertje in de hand een mooie afsluiter. De mensen zijn puur en erg vriendelijk en de prijzen zijn laag. Kortom een nog te-onbekende-parel van Zuid-Amerika!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Zoutvlakte  • La Paz • Isla del Sol

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,8

    21 landen bezocht
    26 reviews
    5 waarderingen

    “Bolivia is een parel”

    Geplaatst 28-10-2017 • gereisd april 2016 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    Bolivia is een pareltje. Wat een fantastisch land! Zeker "moetje" als je in Zuid-Amerika bent en absoluut niet overslaan. De cultuur is fantastisch, de mensen bijzonder en de natuur indrukwekkend. Bezoek Sucre, de witte stad en neem spaanse lessen. Bezoek de amazone in Rurrenabaque, de indrukwekkende en duizeligwekkende stad La Paz en het hoogste bevaarbare meer Titicaca en het bijhorende eiland Isla del Sol, waar de inca's dachten dat de zon is geboren. Maar bovenal, vergeet niet Salar de Uyuni. Bezoek niet alleen de zoutvlakte maar de hele omgeving is prachtig en met geen woord te beschrijven. Tip: Doe de 4daagse tour vanuit Tupiza. Minder jeeps, minder mensen en de natuur bijna voor jezelf. En Tupiza is een leuke kennismaking en een goede plek om te acclimatiseren aan de hoogte.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Sucre  • Salar de Uyuni tour van 4 dagen • Rurrenabaque (Bolivia)

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,0

    28 landen bezocht
    16 reviews
    1 waardering

    “Bolivia ”

    Geplaatst 28-10-2017 • gereisd oktober 2017 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Ik heb erg genoten van een reis door Bolivia. Net als andere landen in Zuid Amerika, vind ik Bolivia makkelijk te bereizen met het openbaar vervoer en de mensen vriendelijk. Mijn hoogtepunten van Bolivia waren de death road en de zoutvlaktes. Beide zijn een echte aanrader. Neem wel de tijd om in Bolivia aan de hoogte te wennen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Salar de Uyuni tour van 3 dagen • Death road  • La paz

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    8 reviews
    1 waardering

    “Prachtig land”

    Geplaatst 28-10-2017 • gereisd september 2017 • 1 week lang • met vrienden • zelfstandig

    Boliva is zeker de moeite waard om naar toe te gaan! Het is een enorm mooi en verrassend land. Het hoogtepunt van ons bezoek aan Bolivia was de 3-daagse Uyuni tour! Deze tour neemt je mee door onwerkelijke natuurgebieden, alsof je op een andere planeet bent. Voor iedereen die houd van actie en avontuur is het ook echt een aanrader om de mountainbike toch over de deadroad af te leggen. De hoofdstad La Paz is echter een stuk minder leuk, dit is een chaotische stad waar weinig moois te zien is, blijf hier niet te lang hangen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Salar de Uyuni tour van 3 dagen • Dead road • Copacabana & Titicacameer

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 6,5

    9 reviews
    1 waardering

    “Prachtig maar koud (Europese zomer)”

    Geplaatst 27-10-2017 • gereisd juli 2017 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Stond hoog op mijn lijstje, maar doordat het koud was heb ik er minder van genoten. Ik zou dit nooit als zomer reis doen, maar dit is natuurlijk puur persoonlijk.
    We hebben het in dit land vrij beperkt gehouden, hier een lijstje van wat we deden met onze ervaring:
    - Beklimming van de Hyuana Potosí: de Berg die iedereen zou kunnen beklimmen, tenminste diegene met een goede conditie en die tegen de kou kunnen! Het is ijskoud! Maar prachtig! Onderschat de hoogte niet. De tourbureaus verkopen het dat 90pr de top haalt maar dit is een fabeltje.
    - deathroad: heel fijne mtb ervaring. Zeker niet gevaarlijk als je oppast.
    - mijnen potosi : zoek een tourbureautje dat respect heeft voor de mijnen. Was interessant om te zien.
    - Salar de Uyuni: wij zijn gestart in Tupiza. Vonden we veel beter want dan dan zie je eerst ook cowboy landschappen. Je komt ook veel minder toeristen tegen. Pas op! Want s nachts wordt het ijskoud! Tot -30graden!! Neem voldoende warme kleren mee.
    We vonden dit heel mooi, maar vonden het minder fijn dat je heel de dag.in een Jeep zit. Wij houden meer van actieve activiteiten.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Salar de Uyuni • Hyana potosi • Death Road

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 3
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,5

    29 landen bezocht
    13 reviews
    1 waardering

    “Bolivia must see!”

    Geplaatst 27-10-2017 • gereisd april 2012 • langer dan een maand • met vrienden • zelfstandig

    Als je het echte Zuid Amerika wilt leren kennen ga dan naar Bolivia. Het is één van de minst ontwikkelde landen in Zuid Amerika, maar zeker de moeite waard. La Paz vond ik zelf de minst leuke plek, maar alle andere plekken maken het meer dan goed.
    Het is een afwisselend land met een combinatie van cultuur en natuur. Hou wel rekening met hoogteziekte want La Paz is erg hoog gelegen. Sucre, de mijnen in Potosí, Pampas nabij Rurrenabaque zijn de moeite waard te bezoeken. Ook voor backpackers is Bolivia een ideale bestemming omdat het erg goedkoop is. Zowel accommodatie als eten en drinken is spotgoedkoop.
    Openbaar is iets minder goed geregeld. Als je een bus geregeld hebt, kan het zomaar zijn dat deze niet rijd. Maar ook dat hoort bij Zuid Amerika

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Sucre  • Salar de Uyuni tour van 3 dagen • Rurrenabaque (Bolivia)

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,5

    42 landen bezocht
    26 reviews
    3 waarderingen

    “Bolivia een reis vol hoogtepunten”

    Geplaatst 27-10-2017 • gereisd oktober 2016 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Bolivia, een klein landje in zuid Amerika. Volledig ingesloten door buurlanden. Geen kusten maar wel mooie meren, waaronder het grote Titicaca meer tussen Bolivia en Peru. Het hoogste bevaarbare meer ter wereld. Wij reisden 3 weken door Bolivia en hebben hier nog lang niet alles gezien. De natuur in Bolivia is overweldigend. Grote afwisselingen in het landschap. Met als kers op de taart de grote zoutvlaktes van Uyuni. Die moet je gezien hebben! Doordat je hier een relatief lange tijd op grote hoogte bent in het Andes gebergte, is het soms wel te merken aan je kortademigheid en je conditie. Je komt gewoon minder goed vooruit. Wij waren bijna 2,5 week boven de 4000 meter. Liters cocathee helpen je wel een handje. En verder niet te snel willen. Het prijs niveau in Bolivia is erg prettig. Het is het allergoedkoopste land van zuid Amerika. Overal vind je bovendien het "menu del dia" , een keuze dagmenu voor plm 2,50 euro. Vaak nog inclusief een drankje. Die hebben we heel wat op die dagmenu's. Het eten in Bolivia kent weinig culinaire hoogstandjes, maar een lamaburger of iets met quinoa moet je geprobeerd hebben zeg ik! De bevolking is vaak erg kleurrijk en traditioneel gekleed, dit maakt het straatbeeld erg vrolijk. De bolivanen zelf vonden we niet erg vrolijk, en zeker niet gastvrij. Het was lastig om contact met ze te maken. Als dat soms wel lukte leken ze te ontdooien en waren ze toch wel aardig hoor.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Salar de Uyuni • Copacabana & Titicacameer • De bergen in bij Cochabamba

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,5

    13 landen bezocht
    26 reviews
    2 waarderingen

    “Een geweldig, avontuurlijk en vriendelijk land”

    Geplaatst 26-10-2017 • gereisd juni 2016 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

    Salar de uyuni is het mooiste landschap wat ik tot nu toe heb gezien! ongelofelijk hoe indrukwekkend het hier is.
    Evenals de pampas tour in Rurrenebaque. Waarbij je met roze dolfijnen kan zwemmen en op zoek gaat naar anaconda's en kaaimannen. Verder vond ik Death road een excursie die vanuit La Paz georganiseerd word zeker de moeite waard.
    de mensen zijn ontzettend vriendelijk en het het is erg goedkoop. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Salar de Uyuni tour van 3 dagen • Rurrenabaque (Bolivia) • Copacabana & Titicacameer

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,5

    18 landen bezocht
    26 reviews
    6 waarderingen

    “verrassend land met vele must see bezienswaardigheden”

    Geplaatst 26-10-2017 • gereisd juli 2017 • 2 weken lang • met familie • zelfstandig

    Waren afgelopen zomer (winter in Bolivia) 2 weken in dit mooie land als onderdeel van onze reis door Chili en Bolivia. We hebben echt genoten van de vele mooie dingen in dit land. We startte met een 3 daagse jeeptour langs de Salar de Uyuni. Daarna bezochten we de steden Potosi en Sucre. Om dan onze reis te eindigen in La Paz en Copacabana. Mensen zijn vriendelijk en eten is er lekker maar niet speciaal. Dit land is zeker een aanrader om op je lijstje te zetten!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Bolivia:

    Salar de Uyuni tour van 3 dagen • Potosi • Death Road

    Mijn Bolivia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Bolivia reiservaring!

Ben jij onlangs in Bolivia geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Zuid-Amerika

Bolivia essentials

Vlag: Bolivia
Beste reistijd: Mei t/m oktober
Visum nodig? Nee
Minimum vliegduur: 18 uur
Richtprijs retourticket: € 1000
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A evt. buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Bolivia specialisten

Riksja Peru & Bolivia

Riksja Peru & Bolivia

Stel zelf je eigen Bolivia rondreis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


NRV

NRV

NRV biedt 2 privéreizen naar de hoogtepunten van Bolivia en Peru.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Met het geliefde Djoser kun je mee op een 24-daagse rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland of een 23-daagse Bolivia & Peru groepsreis.
Bezoek website

Meer Bolivia reisorganisaties

Shoestring
Shoestring

Groepsreizen on a budget.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Unieke combireis Argentinië, Bolivia & Peru.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Wandelreizen door Bolivia.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Privéreis & groepsreis.
Bezoek website

Peru2Go
Peru2Go

Bolivia en Peru zelf samenstellen.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Individueel en op maat.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Avontuurlijke rondreizen.
Bezoek website

Better Places
Better Places

Met lokale reisspecialst.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Bolivia

Vliegtickets naar Bolivia


Meer over vliegen naar Bolivia

Hotels in Bolivia zoeken

Hotels in Bolivia zoeken

Boek je rondreis naar Bolivia

Riksja Peru & Bolivia
1. Riksja Peru & Bolivia

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

NRV
2. NRV

Privéreizen.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Veel individuele vrijheid.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Bolivia rondreizen


Vliegtickets Bolivia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Bolivia
V.a. 745 Meer over vliegen naar Bolivia