• Copacabana & Titicacameer

  Copacabana & Titicacameer

  21 reisreviews

  Copacabana is geliefd als Boliviaanse uitvalsbasis voor het prachtige Titicacameer. Het plaatsje zelf is een fijne plek om even te relaxen en/of andere reizigers te ontmoeten.

 • Top
  La Paz

  La Paz

  24 reisreviews

  La Paz is de grootste stad van Bolivia. Het is een letterlijk en figuurlijk duizelingwekkende stad met een miljoen inwoners, écht Boliviaans en authentiek. La Paz is magisch!

 • Potosi

  Potosi

  9 reisreviews

  Tussen Uyuni en Sucre, hoog in het Andesgebergte, ligt de stad Potosi. UNESCO verklaarde Potosi tot werelderfgoed vanwege zijn eeuwenoude zilvermijnen en de goed bewaard gebleven koloniale architectuur.

 • Rurrenabaque

  Rurrenabaque

  8 reisreviews

  In het noordwesten van Bolivia ligt Rurrenabaque, een populaire bestemming vanwege de prachtige natuur in de omgeving. Het stadje ligt midden tussen het regenwoud en de pampa’s.

 • Top
  Salar de Uyuni

  Salar de Uyuni

  25 reisreviews

  Salar de Uyuni is de grootste toeristische trekpleister van Bolivia: een uitgestrekte zoutvlakte in het zuidwesten van het land die aandoet als een buitenaardse droomwereld.

 • Santa Cruz

  Santa Cruz

  1 reisreview

  In Santa Cruz, met anderhalf miljoen inwoners de grootste stad van Bolivia, is het zelfs in de wintermaanden nog 25 graden. Dit is het ‘tropische’ oosten van Bolivia: lager, warmer, en welvarender, maar vol natuurlijke en historische sites.

 • Top
  Sucre

  Sucre

  10 reisreviews

  Sucre is de officiële hoofdstad van Bolivia en wordt ook wel ‘de witte stad’ genoemd. Het is een relaxte koloniale stad vol studenten en een ideale plek om even bij te komen van de kou elders in het land.

Top 3 Bolivia specialisten

Riksja Peru & Bolivia

Riksja Peru & Bolivia

Stel zelf je eigen Bolivia rondreis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


NRV

NRV

NRV biedt 2 privéreizen naar de hoogtepunten van Bolivia en Peru.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Met het geliefde Djoser kun je mee op een 24-daagse rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland of een 23-daagse Bolivia & Peru groepsreis.
Bezoek website

Vliegtickets naar Bolivia


Meer over vliegen naar Bolivia

Boek je rondreis naar Bolivia

Riksja Peru & Bolivia
1. Riksja Peru & Bolivia

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

NRV
2. NRV

Privéreizen.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Veel individuele vrijheid.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Bolivia rondreizen


Vliegtickets Bolivia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Bolivia
V.a. 745 Meer over vliegen naar Bolivia