Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Cambodja maken? Vergelijk hieronder alle actuele Cambodja rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

77 Cambodja rondreizen gevonden

 • Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen

  22-daagse groepsrondreis

  Rondreis door twee landen in het voormalige Indochina. Bezoek de koninklijke stad Luang Prabang, Phnom Penh en het tempelcomplex van Angkor Wat.

  2195 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Thailand, Laos & Cambodja, 22 dagen

  22-daagse groepsrondreis

  Rondreis langs de hoogtepunten van Thailand, het minder bekende Laos én Cambodja. We bezoeken onder andere Bangkok, Sukhothai en Chiang Mai in Thailand, Luang Prabang en Vang Vieng in Laos en Ankor Wat en Phnom Penh in Cambodja. Inclusief 2-daagse boottocht.

  2295 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen

  23-daagse groepsrondreis

  Bijzondere rondreis door drie landen in Zuid-Oost Azië. Ontdek de rijke cultuur en natuur van Indochina, de voormalige Franse gebieden Vietnam, Laos & Cambodja, zoals Halong Bay, Luang Prabang en de tempels van Angkor Wat.

  2395 incl. vliegticket Bekijken
 • Skyline van het Zuiden

  3-daagse bouwsteen

  Zwoele avonden, druk verkeer en groene parken waar mensen komen om te flaneren en te sporten na een lange werkdag. De stad Ho Chi Minh City, ofwel Saigon, leent zich goed om een kijkje te nemen in het dagelijkse leven in een stad die volop in ontwikkeling staat. Lees verder over Skyline van het Zuiden.

  103 excl. vliegticket Bekijken
 • Sunrise in het Cardamom gebergte

  3-daagse bouwsteen

  Een bezoek aan het Cardamom gebergte zorgt voor een fijne afwisseling tussen de Cambodjaanse steden. Het Cardamom gebergte is een natuurgebied met uitgestrekte jungle en mangroves. Je slaapt in een eenvoudige bungalow, middenin de natuur waar je vele kleurrijke vogels en exotische dieren kan spotten. 's Morgens maak je een boottocht bij zonsopgang in een authentieke roeiboot. Voor de avontuurliefhebbers is het ook mogelijk om een extra dag toe te voegen aan het programma, waarbij je een lange trekking maakt en overnacht in een echte hangmat. Lees verder over Sunrise in het Cardamom gebergte.

  252 excl. vliegticket Bekijken
 • Thailand, Cambodja & Koh Chang, 21 dagen

  21-daagse groepsrondreis

  Ontdek twee indrukwekkende landen in drie weken. In Thailand bezoeken we het bruisende Bangkok, overnachten we op de River Kwai en gaan we op zoek naar wilde dieren in Khao Yai NP. In Cambodja bezoek je uiteraard het imposante tempelcomplex van Angkor Wat, maar ook het charmante stadje Battambang. We sluiten af op de relaxte palmenstranden van Koh Chang.

  2295 incl. vliegticket Bekijken
 • Thuis op het Cambodjaanse platteland

  2-daagse bouwsteen

  Op maar een paar uur van Phnom Penh, en daardoor gemakkelijk in je reis op te nemen, schuilt het traditionele en ongerepte Cambodja. Hier op het platteland slaap je in een houten paalwoning, help je de boeren met het oogsten van de rijst, speel je lokale spelletjes met de kinderen en leer je over de gewoontes van de Cambodjanen. Je gastgezin zorgt voor een onvergetelijke ervaring op z'n Cambodjaans. Lees verder over Thuis op het Cambodjaanse platteland.

  231 excl. vliegticket Bekijken
 • Varen naar Vietnam

  3-daagse bouwsteen

  In drie dagen reis je van Phnom Penh per boot door een bijzonder deel van de Mekong Delta naar Ho Chi Minh City in Vietnam. Diep in de Delta trek je er met roeibootjes op uit om de exotische natuur te zien, tropische vogels te spotten en kleurrijke fruitsoorten te proeven. Lees verder over Varen in Vietnam.

  303 excl. vliegticket Bekijken
 • Verborgen Plekjes van Cambodja

  13-daagse individuele rondreis

  Wil je de hoogtepunten van Cambodja écht ervaren en houd je ervan om actief bezig te zijn in plaats van rondgereden te worden? Ga je ook graag van de gebaande paden af en wil je ook het echte, lokale leven ontdekken? Dan is deze avontuurlijke rondreis Cambodja een absolute aanrader.

  1967 incl. vliegticket Bekijken
 • Via Dolfijnrivier naar Cambodja

  4-daagse bouwsteen

  Een reis langs de machtige Mekong rivier stroomafwaarts naar Phnom Penh. Je begint je reis in Zuid-Laos om vervolgens via kleine, ongerepte plaatsen de grens over te steken naar Cambodja. Onderweg kun je, als je geluk hebt, de beroemde Irrawaddy dolfijnen aanschouwen. De bouwsteen eindigt in Phnom Penh waarvandaan je de hoogtepunten van Cambodja kan ontdekken.

  339 excl. vliegticket Bekijken
 • Via Dolfijnrivier naar Laos

  4-daagse bouwsteen

  Een reis langs de machtige Mekong rivier stroomopwaarts naar het zuiden van Laos. De onontgonnen gebieden trekken aan je voorbij terwijl je kennis maakt met het leven op en rond een van de beroemdste rivieren van de wereld. Je begint in Phnom Penh om vervolgens via kleine, ongerepte plaatsen de grens over te steken naar Laos. Lees verder over Via dolfijnrivier naar Laos.

  321 excl. vliegticket Bekijken
 • Vietnam, Cambodja & Thailand, 21 dagen

  21-daagse groepsrondreis

  Op reis door Vietnam, Cambodja en Thailand ontdek je hoe divers Zuidoost-Azië is. Van de bruisende megasteden Saigon, Phnom Penh en Bangkok tot de idyllische omgeving van de Mekongdelta en het Cambodjaanse platteland. We sluiten de reis af op de heerlijke stranden van Koh Chang, maar natuurlijk niet voordat we in alle rust één het wereldwonder van Angkor Wat hebben ontdekt.

  2395 incl. vliegticket Bekijken
 • Vive Vientiane

  3-daagse bouwsteen

  Vientiane is een slaperig stadje, gelegen aan de immense Mekong rivier. Je kunt hier heerlijk slenteren door de beboomde, wat rommelige straten, zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad verblijft. Hoewel Vientiane de hoofdstad is van Laos, doet het eerder aan als een groot dorp waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt. Lees verder over Vive Vientiane Laos.

  134 excl. vliegticket Bekijken
 • Watervallen in Bolovenland

  3-daagse bouwsteen

  Midden op het Boloven plateau, in het zuiden van Laos, bevindt zich een oase van watervallen die zich tussen de frisgroene bomen in het regenwoud een weg naar beneden werken. De sfeervolle houten huisjes van je rustgevende eco-resort bieden een uitzicht op de spectaculaire, 200 meter hoge tweelingwaterval. Tijdens een optionele excursie bezoek je koffieplantages en sta je oog in oog met het boerenleven van de Laotianen. Lees verder over Watervallen in Bolovenland.

  108 excl. vliegticket Bekijken
 • Wereld vol Wonderen

  5-daagse individuele rondreis

  Met deze 6-daagse rondreis bezoekt u een van de 7 wereldwonderen Angkor Wat en de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh.

  282 excl. vliegticket Bekijken
 • Wereld vol Wonderen Deluxe

  5-daagse individuele rondreis

  Met deze 6-daagse rondreis bezoekt u een van de 7 wereldwonderen Angkor Wat en de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. U verblijft in deluxe accommodaties.

  331 excl. vliegticket Bekijken
 • Zwoele zonsondergang in Kampot

  3-daagse bouwsteen

  Een leuke stop tijdens je reis door Cambodja is Kampot. Een plek om tot rust te komen. Tijdens een zonsondergang-diner aan het water vielen wij voor de charme die deze plek uitademt. Tijdens deze bouwsteen laat je het toerisme even achter je en proef je het lokale plattelandsleven. In het knusse centrum van Kampot vind je gebouwen in Frans stijl uit de koloniale tijd. Net buiten het dorp vind je rijstvelden en peperplantages waar 's werelds beste pepers groeien. Lees verder over Zwoele zonsondergang in Kampot.

  196 excl. vliegticket Bekijken