Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

128 Costa Rica rondreizen gevonden

 • Rondreis 4: Pura vida Costa Rica

  14-daagse familiereis

  Een Costa Rica familiereis voor gezinnen met zowel jonge als wat oudere kinderen. Je reist per huurauto dit met natuur overladen land door. Door de rustige reisopbouw is er veel vrijheid om te stoppen waar je wilt en zelf dingen te ontdekken. Daarnaast doe je enkele bijzondere tourtjes waardoor je het land beter leert kennen.

  675 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 6: Van vulkaanjungle tot Panamakanaal

  20-daagse individuele rondreis

  Kies deze Costa Rica rondreis als je naast de hoogtepunten van Costa Rica de grens over wilt om het minder bekende Panama te ontdekken. Per huurauto reis je in Costa Rica langs ruige stranden, een slapende vulkaan en het nevelwoud. In Panama reis je met transfers en een binnenlandse vlucht. Lees verder voor de uitgebreide beschrijving van deze 20-daagse Costa Rica Panama rondreis.

  1984 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 8: Costa Rica on a budget

  16-daagse individuele rondreis

  Op vakantie met je backpack op je rug? Je wilt naar Costa Rica, reizen met de bus vind je prima en je hotel is goed zolang er maar een lekker bed en een schone douche is. Mooi!  Ter plaatse regelen wij een paar avontuurlijke excursies maar heb je ook veel vrije tijd om zelf je dag te bepalen. Dan gaat dit de reis worden waar je naar op zoek bent. Simpel en betaalbaar maar wel goed geregeld. Meer weten? Klik verder.

  excl. vliegticket Bekijken
 • Snorkelbaai ontmoet regenwoud

  4-daagse bouwsteen

  Je combineert het afgelegen en overweldigende Corcovado park met snorkelen bij een van de mooiste koraalriffen van Costa Rica bij Isla del Caño. Je vaart naar je eenvoudige lodge aan zee die vlakbij het nationaal park ligt. Met een gids maak je een wandeling door Corcovado. Lees meer over deze Corcovado en Isla del Caño bouwsteen.

  758 excl. vliegticket Bekijken
 • Uit de veren in de jungle

  3-daagse bouwsteen

  Het dorpje Boca Tapada ligt in een vrijwel onontdekt stukje van Costa Rica. In dit dierenparadijs spot je zonder veel moeite vogels, kikkers, apen en slangen. Je ecolodge ligt midden in het regenwoud. Extra  bijzonder is onze special stay waarbij je in een boomhut slaapt… a room with a view! Lees meer over de bouwsteen naar Boca Tapada.

  226 excl. vliegticket Bekijken
 • Verrast door Panamastad

  3-daagse bouwsteen

  Iedereen kent het Panamakanaal, maar Panama City is niet alleen een toegangspoort tot dit land en de rest van Centraal Amerika. Met de wolkenkrabbers die tussen de jungle oprijzen en een koloniale wijk is het een stad met contrasten. Naast de jungle zijn traditionele culturen en tropische eilandjes op korte afstand gelegen. Lees Verrast door Panama stad.

  265 excl. vliegticket Bekijken
 • Woudreuzen en zwavelmeren

  3-daagse bouwsteen

  Iets minder bekend dan de buurparken, maar zeker zo indrukwekkend, juist omdat het wat rustiger en minder toeristisch is: Rincon de la Vieja. Ook valt de afwisseling op: je wandelt langs de wortels van enorme woudreuzen in dichte jungle, loopt langs riviertjes en ruikt vulkanische modderpoelen. Lees meer over de bouwsteen naar Rincon de la Vieja.

  104 excl. vliegticket Bekijken
 • 16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica (vanaf 1 januari 2020)

  16-daagse groepsrondreis

  Costa Rica zal iedereen verrassen, door de vele kleuren die de flora in dit land te bieden heeft. Ook de ongelooflijk diverse fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van.Neem nou reisleider Bertus, hij zegt: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat u van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!" Comfortabel vervoer en hotelsZoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en je verblijft in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Tijdens je strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo, verblijven we op een heerlijke plek aan het strand van de Grote Oceaan. Het verblijf in Tortuguero is op basis van volpension en inclusief leuke activiteiten.Inbegrepen activiteitenWij streven ernaar je steeds meer waar voor je geld te bieden, vandaar dat er in deze reis naar Costa Rica inmiddels aardig wat activiteiten inbegrepen zijn. Wat dacht je van een hangbruggenwandeling tussen de boomtoppen, een wandeling langs borrelende modderpoelen in het NP Rincón de la Vieja of een boottocht temidden van de krokodillen op de Tarcoles rivier? Bovendien hebben we de entreegelden voor de diverse nationale parken die we bezoeken, ook al voor je betaald!Respect voor het milieuOm de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX en de lokale agent een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd.

  1999 incl. vliegticket Bekijken
 • 16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica All-In (t/m oktober 2019)

  16-daagse groepsrondreis

  Laat u tijdens deze reis verrassen door de vele kleuren groen die de flora in Costa Rica te bieden heeft. Ook de ongelooflijk diverse fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. We eindigen in Tortuguero, het meest spectaculaire natuurreservaat van Costa Rica! We nemen u hier mee op prachtige excursies in de omgeving.Comfortabel vervoer en hotels op basis van volpensionWe reizen in comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en verblijven in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van volpension. Tijdens de maaltijden is een (niet-alcoholisch) drankje en koffie of thee inbegrepen. Tijdens ons strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo verblijven we op een heerlijke plek aan het strand van de Grote Oceaan.Heel veel inclusiefTijdens deze all-in reis zijn bijna alle plaatstelijke kosten reeds opgenomen in de reissom. Zo zijn de entreegelden en ook de fooienpot inclusief. Daarnaast zijn er veel excursies inbegrepen. We maken bijvoorbeeld een mangrove-boottocht, een wandeling over spectaculaire hangbruggen en u kunt gaan paardrijden op het strand van Samara.Respect voor het milieuOm de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben wij samen met onze lokale partner een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd. Bekijk het milieubeleid van FOXOnze reisleiders staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van. Neem nou reisleider Bertus: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat u van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!" All-In rondreis Costa Rica Volpension (ontbijt, lunch en diner)  5 extra excursies tijdens de rondreis (ten opzichte van de 'gewone' groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica), inclusief entreegelden. Bij de lunch en het diner zijn een drankje en koffie of thee inbegrepen. Bovendien is de fooienpot inclusief. Alles bij elkaar vertegenwoordigt dit een waarde van circa € 700,-

  2449 incl. vliegticket Bekijken
 • 16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica All-In (vanaf 1 januari 2020)

  16-daagse groepsrondreis

  Laat u tijdens deze All-in rondreis verrassen door de vele kleuren groen die de flora in Costa Rica te bieden heeft. Ook de ongelooflijk diverse fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. Uiteraard doen we Tortuguero aan, het meest spectaculaire natuurreservaat van Costa Rica! We nemen u hier mee op prachtige excursies in de omgeving.We reizen in comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en verblijven in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van volpension. Tijdens de maaltijden is een (niet-alcoholisch) drankje en koffie of thee inbegrepen. Tijdens ons strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo verblijven we op een heerlijke plek vlakbij het strand van de Grote Oceaan.Heel veel inclusiefTijdens deze all-in reis zijn bijna alle plaatselijke kosten reeds opgenomen in de reissom. Zo zijn de entreegelden en ook de fooienpot inclusief. Daarnaast zijn er veel excursies inbegrepen. We maken bijvoorbeeld een mangrove-boottocht, een wandeling over spectaculaire hangbruggen en u kunt gaan paardrijden op het strand van Samara.Respect voor het milieuOm de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben wij samen met onze lokale partner een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd. Bekijk het milieubeleid van FOXOnze reisleiders staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van.Neem nou reisleider Bertus: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat u van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!"

  2779 incl. vliegticket Bekijken
 • 19-daagse privé rondreis Afwisselend Panama & Costa Rica (vanaf januari 2020)

  19-daagse individuele rondreis

  Deze individuele reis neemt u mee naar de mooiste plekjes van Panama en Costa Rica. U vliegt heerlijk comfortabel rechtstreeks met KLM op Panama City en uw rondreis begint in deze wereldstad. Deze unieke stad kent een mengeling van moderne en koloniale invloeden. Tijdens de stadstour bezoekt u de enorme sluizen van het Panama kanaal en het oude stadsgedeelte casco Viejo. Na een comfortabele vlucht komt u aan in het landelijk gelegen Boquete, omringd door koffieplantages en indrukwekkende nevelwouden. In Boquete zijn er tal van mogelijkheden om actief te zijn, zoals tijdens een canopy- of rafttour.Na de grens met Costa Rica overgestoken te zijn ontvangt u uw huurauto en rijdt u naar Dominical, gelegen aan de Atlantische kust met zijn verlaten en natuurlijke stranden. In San José levert u de huurauto weer in en vanaf hier wordt u meegenomen naar één van de meest indrukwekkende natuurgebieden van Costa Rica, Tortuguero. Er komen luiaards, kaaimannen en vele vogels in dit gebied voor; de kans is dan ook groot dat u deze dieren tegenkomt.U reist vervolgens weer met uw eigen huurauto langs de Caribische kust terug naar Panama, waar u verblijft op de eilandengroep van Bocas del Toro, welke wordt omgeven door een kristalheldere zee. U kunt hier zeilen, dolfijnen spotten, snorkelen, vissen en uiteraard heerlijk relaxen op prachtige stranden van onbewoonde eilandjes. Tijdens uw verblijf op Bocas hebben we tevens een (groeps)excursie voor u geregeld waarbij u per boot een Ngäbe indigena-gemeenschap bezoekt en gaat snorkelen op een prachtige plek. Vanaf Panama City vliegt u weer naar huis.Al met al is dit een zeer afwisselende rondreis vol mooie ervaringen. U verblijft in toeristenklasse accommodaties op basis van logies-ontbijt. Het vervoer tijdens deze reis bestaat deels uit privé transfers, deels uit transfers in mini-busjes, waarbij u met een internationaal gezelschap samenreist, en in Costa Rica heeft u tijdens twee trajecten een huurauto tot uw beschikking, zodat u ter plaatse ook nog lekker mobiel bent en alle kanten op kunt.

  2883 incl. vliegticket Bekijken
 • 20-daagse familiereis door Costa Rica

  20-daagse familiereis

  Tijdens deze rondreis Costa Rica met kinderen reis je per huurauto door Costa Rica. Deze reis is volledig aan te passen naar eigen wens. Reisexpert Liesbet helpt je bij het samenstellen van je ideale rondreis.

  1450 excl. vliegticket Bekijken
 • Ananas plukken en vlindervaren

  3-daagse bouwsteen

  Een prettige tussenstop op het platteland om de lange rit van Tortuguero naar de Arenal vulkaan te onderbreken. Midden in de ananasvelden slaap je op een gastvrije familie finca met zwembad vlakbij de rivier. Oogst zelf een verse ananas op de plantage van boer Don Rodolfo en lunch met de familie mee aan de lange tafel in de tuin.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Avontuurlijk Monteverde

  3-daagse bouwsteen

  In het mysterieuze nevelwoud schuilt een waar paradijs voor echte avonturiers. Ga op zoek naar toekans, luiaarden en kikkers. Onze gids vertelt je alles over dit mooie woud en zijn dieren. Niet avontuurlijk genoeg? Ga dan zweven over de boomtoppen. Als een echte Tarzan of Jane slinger je van de ene hoge boomtop naar de andere. Superspannend!

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Badderen bij de vulkaan

  3-daagse bouwsteen

  De Arenalvulkaan is een perfect gevormde vulkaan, waar je er ook nog eens dichtbij kunt komen. 's Avonds regelen we een relaxmomentje in een van de hotsprings. Optioneel kun je een kajaktocht of fietstour met gids maken. Je slaapt op een rustig plekje net buiten het toeristische centrum van La Fortuna. Lees meer over de Arenal-bouwsteen.

  148 excl. vliegticket Bekijken
 • Badderen in La Fortuna

  3-daagse bouwsteen

  Costa Rica staat bekend om zijn vulkaan El Arenal. Een bezoek hieraan mag dan ook niet ontbreken vinden wij. De komende dagen ga je op ontdekkingstocht door het gebied rondom de vulkaan bij La Fortuna Costa Rica. Wij regelen een ontspannen middagje voor je in de warmwaterbaden. Vanuit deze hotsprings kun je bij helder weer genieten van een uitzicht op de prachtige vulkaan.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Boot naar het schildpadstrand

  3-daagse bouwsteen

  Neem je verrekijker mee, dit is dé plek om wildlife te spotten. Glijd per kano tussen grote tropische bladeren door, spot apen in het woud en zie schildpadden en hun eieren op het strand. Onze Engelstalige gids neemt je mee naar plekken waar de kans op dieren spotten het grootst is. Val daarna in slaap, met krekelgeluiden op de achtergrond, in onze schildpadlodge met zwembad in de jungle.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Caribisch relaxmomentje

  3-daagse bouwsteen

  Vooral omdat het er meer regent, wordt de Caribische kust minder bezocht dan de kant van de Stille Oceaan. Maar dat heeft zo z'n voordelen: lange, lege, wat ruige stranden waar het regenwoud tot aan de kust komt en er hangt een ontspannen reggaesfeertje. Na het snorkelen maak je een natuurwandeling in Cahuita National Park. Lees meer over deze Costa Ricaaanse strand-bouwsteen.

  182 excl. vliegticket Bekijken
 • Chillen op het Panama-eiland

  4-daagse bouwsteen

  Witte stranden en een helderblauwe zee. Picture perfect Bocas del Toro is een eilandengroep net over de grens in Panama. Op slechts een paar uur rijden vanaf Cahuita in Costa Rica reis je eenvoudig de grens over. Voor wie nog geen genoeg kan krijgen van het swingende en relaxte sfeertje van de Caribische kust is dit een ideale plek om nog wat langer te chillen. Met een boottocht ontdek je de diverse eilanden en spring je het water in op plekken waar je mooi kunt snorkelen.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Costa Rica - Wandelreis

  20-daagse groepsrondreis

  wandelvakantie langs hotels & lodges

  3020 excl. vliegticket Bekijken