Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

128 Costa Rica rondreizen gevonden

 • Kratermeer en gloeiende lava

  3-daagse bouwsteen

  Wil je geel, oranje, rode gloeiende lava zien kolken? Dan is dit de bouwsteen die je aan je rondreis moet toevoegen. Net als Costa Rica is Nicaragua een land met vele vulkanen maar dit is de enige plek in je reis waar je over de kraterrand kijkt en daadwerkelijk een kleurenspektakel van vuur  kunt zien. Overdag ontspan je bij het kratermeer van Apoyo en aan het einde van de dag bezoek je samen met de gids de actieve vulkaan Masaya.

  187 excl. vliegticket Bekijken
 • Luieren in Samara

  4-daagse bouwsteen

  Puur luieren, dat is wat je doet aan het lange witte zandstrand. Na alle natuurparken eindigt je reis bij dit aangename strand, waar het wat rustiger is dan in Manuel Antonio. Wuivende palmen, kabbelende golven en een laid back sfeer.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Met (je) apen naar het strand

  4-daagse bouwsteen

  Eindig je reis aan een breed kindvriendelijk strand in de ontspanmodus. Met een drankje in de hand, een boek op schoot en kinderen die zandkastelen bouwen kun je op je gemak alle indrukken van de reis op je in laten werken. Verder spot je hier brulapen, doodshoofdaapjes en neusbeertjes in het nationale park om de hoek, want de biologieles houdt pas op als je weer op het vliegtuig stapt…

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Mi casa es tu casa

  2-daagse bouwsteen

  Je logeert bij een familie in de Juanilama gemeenschap. Je wandelt naar een waterval in de omgeving of plukt bananen en kookt je eigen maaltijd met verse ingrediënten uit de tuin. Hoewel Costa Rica vooral bekend is als natuurbestemming vinden wij dit een nachtje bij de gastvrije Ticos de ervaring waard. Lees meer over deze homestay Costa Rica bouwsteen.

  103 excl. vliegticket Bekijken
 • Mundo Verde

  individuele rondreis

  Deze reis voert door de overweldigende natuur van drie landen oftewel 'El Mundo Verde'. Magnifieke landschappen van vulkanen, bergen, meren en tropische stranden. Tijdens deze 15-daagse reis doet u Costa Rica, Nicaragua & Panama aan! U ziet het beste van de drie verschillende werelden. De natuurpracht in Costa Rica, de romantische en koloniale stad Granada, maar ook het authentieke binnenland van Nicaragua. Last but not least, in Panama een paar heerlijke dagen aan het Caraïbische strand op Bocas del Toro en uiteraard verblijft u in Panama City waar een vaart door het wereldberoemde kanaal niet ontbreekt.

  4950 excl. vliegticket Bekijken
 • Mysterieus nevelwoud

  3-daagse bouwsteen

  In het Monteverde national park zijn talloze soorten mossen, planten en bomen gehuld in een laag nevel. Je hoort vogels fluiten en onder het bladerdak ritselt er van alles. Wij hebben alvast een ochtendwandeling met gids geregeld. Ga je 's avonds op zoek naar kikkers of zoef je liever tussen de boomtoppen door tijdens een canopytour? Lees meer over Monteverde.

  146 excl. vliegticket Bekijken
 • Natuurstrand en apenheuvel

  3-daagse bouwsteen

  Manuel Antonio is een compact nationaal park dat direct aan zee ligt. Zwem en snorkel in zee en stap vanaf het strand zo het groene natuurpark in. Je spot er apen, neusbeertjes, luiaarden en leguanen. Het is een populaire afsluiting van de reis. Lees meer over deze Manuel Antonio bouwsteen.

  143 excl. vliegticket Bekijken
 • Ontdek het pure Ometepe

  3-daagse bouwsteen

  Ometepe Nicaragua is voor ons een rustpunt tijdens Nicaragua reizen en vanwege z'n natuur zeker een bezoek waard. Het eiland ligt in het midden van het grote Lago de Nicaragua, wat het grootste zoetwatermeer ter wereld is. Het eiland wordt gevormd door de twee vulkanen vulkaan Concepción en Maderas. Je kunt deze dagen gebruiken om in je hangmat bij te komen van alle indrukken tot nu toe. Wij ontdekten al fietsend het eiland en namen een verfrissende duik bij een waterval. Als je een goede conditie hebt beklim je één van de twee vulkanen.

  268 excl. vliegticket Bekijken
 • Onthaasten op Kuna-wijze

  3-daagse bouwsteen

  Verblijf op het eiland Yandup dat beheerd wordt door een Kuna familie. Het eiland met wit zand en palmbomen is onderdeel van de San Blas archipel. De Kuna zijn trots op hun afkomst en dat zie je aan hun traditionele sieraden en geborduurde kleding. De lokale gids laat je kennis maken met de gebruiken. Lees meer over de San Blas archipel bouwsteen.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Op de koffie bij de boer

  3-daagse bouwsteen

  Ontdek de vruchtbare vallei van Turrialba. Omgeven door vulkanen vind je hier plantages vol groenten, suiker en koffie. Help een handje bij de lokale koffieboer. Hij leidt je graag rond over zijn landgoed en als je wilt te paard. In het midden van het land gelegen, is dit een ideale stop tussen beide kusten.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • Pitstop in de (koffie)vallei

  3-daagse bouwsteen

  Ontdek de vallei rondom het charmante dorp Turrialba. Omgeven door vulkanen vind je hier plantages vol groenten, suiker en koffie. Stap op de fiets of help een handje bij de lokale koffieboer. Ook staat het dorp bekend als rafting hotspot. Dit is een strategische stop tussen de Pacifische en Caribische kust. Lees meer over deze Turrialba bouwsteen.

  182 excl. vliegticket Bekijken
 • Planet Hollywood Beach Resort Costa Rica

  9-daagse zonvakantie

  9-daagse Zonvakantie naar Planet Hollywood Beach Resort Costa Rica in Guanacaste

  1472 incl. vliegticket Bekijken
 • Proeven bij de boer

  2-daagse bouwsteen

  Andere hoogtepunten zijn bekender, toch zorgt juist het bezoek aan Don Rodolfo's ananasplantage bij veel reizigers voor warme herinneringen. Vol trots en enthousiasme word je meegenomen op een smaakvolle rondleiding. Proef van de ananas en vang je eigen tilapia voor de lunch. Raften? Ook dan moet je hier zijn. Lees meer over Sarapiqui.

  392 excl. vliegticket Bekijken
 • Reggae- en snorkeleiland

  4-daagse bouwsteen

  Na het dwalen door koloniale steden als Granada en León, vonden wij een verblijf op de tropische Corn Islands een prettige afwisseling tijdens je reis door Nicaragua. Je vliegt vanaf de hoofdstad Managua naar Big Corn Island om de komende dagen bij te komen met een cocktail in je hand. Rondom het eiland liggen een aantal scheepswrakken, bewoond door kleurrijke vissen en begroeid met koraal. Je kunt hier dan ook naar hartenlust snorkelen en duiken

  562 excl. vliegticket Bekijken
 • Reggaeklanken bij het palmenstrand

  4-daagse bouwsteen

  Het Caribische sfeertje vind je in Cahuita Costa Rica. Veel reizigers slaan deze kust over, wij vonden het juist een aangenaam rustig strand. Wandel over de ruige stranden die grenzen aan het regenwoud en drink een fruitshake bij een Bob Marley strandtentje. Met een rastagids trek je de natuur in, op zoek naar felgekleurde kikkertjes, brulapen, luiaarden en wasberen.

  1 excl. vliegticket Bekijken
 • RIU Guanacaste

  9-daagse zonvakantie

  9-daagse Zonvakantie naar RIU Guanacaste in Guanacaste

  1146 incl. vliegticket Bekijken
 • RIU Palace Costa Rica

  9-daagse zonvakantie

  9-daagse Zonvakantie naar RIU Palace Costa Rica in Guanacaste

  1300 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 1: Rondje Costa Rica

  16-daagse familiereis

  Deze Costa Rica fly drive is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen ouder dan 6 jaar. Je reist vanuit de hoofdstad San José via de Arenal vulkaan naar een apenstrand, maar daarnaast ga je wat verder de ruige wouden in, zoals het Tortuguero National park.

  920 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 2: Avontuurlijk Costa Rica

  16-daagse familiereis

  Deze avontuurlijke Costa Rica reis is speciaal voor gezinnen met tieners samengesteld. Vaar met een bootje door het regenwoud, ga raften op een junglerivier, slingeren door de boomtoppen en leer surfen aan de kust.

  1065 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 5: 'Rijke kust' met koloniaal tintje

  18-daagse individuele rondreis

  Combineer de natuur van Costa Rica, met de koloniale invloeden in Nicaragua. Na de jungle, vulkanen en nevelwoud steek je de grens over naar sfeervol Granada. Ook ontspan je in Ometepe, een niks-moet-alles-kan-eiland. De manier van reizen is al net zo afwisselend als de plekken die je aandoet; je reist per boot, bus en huurauto. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 18-daagse reis:  “Rijke kust met koloniaal tintje”.

  2085 excl. vliegticket Bekijken