Gemiddelde beoordeling Cuba


Cultuur & bezienswaardigheden

8,7

Gastvrijheid

8,6

Natuur

8,2

Stranden

8,7

Eten

6,7

Gemiddelde beoordeling

8,2
Op basis van 50 Cuba ervaringen

Reizen naar Cuba

Wat je ook moge vinden van het (voormalige?) communistische regime van de Castro’s, een Cuba-reis is een ervaring die je niet mag missen. Kijk verder dan de stranden van Varadero en vergeet de zielloze staatshotels: ontdek het échte Cuba! Huur een auto of pak de bus en toer door een land zonder vrijheden en rijkdom, maar met karakter en passie. Slaap en eet bij de mensenthuis, dans met de salsa met ze, rook een sigaar en drink een mojito. Cuba is een monument van het heden én verleden. Terwijl de banden met Amerika langzaam weer worden aangetrokken en de kans bestaat dat het ‘oude’ Cuba en van de oldtimers langzaam verdwijnt, is nú het moment om te gaan.

Vliegtickets Cuba

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Mexico
V.a. 665 Meer over vliegen naar Cuba

Overnachten in Cuba

Vergelijk alle hotels in Cuba
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Mexico

Havana: karaktaristieke hoofdstad

Havana

Oldtimer in Havana.

De fameuze hoofdstad Havana, waar naast klassieke Chevrolets en Cadillacs ook paard-en-wagens rijden door de nauwe straten, langs de kleurrijke koloniale panden, fraai gerestaureerd of juist vervallen. Overal zie je kreten uit de revolutie op de muren geschilderd. Havana is een zwoele levendige stad vol straat- en nachtleven, met cocktailbars waar ooit Ernest Hemingway zijn cuba libre’s dronk en met de boulevard Malecon, waar ’s avonds de locals samenkomen met hun flessen rum in de hand.

Platteland: Pinar del Rio

Viñales-vallei

De Viñales-vallei.

In de westelijke provincie Pinar del Río vind je de rust van het platteland. Hier worden de beste Cubaanse sigaren gemaakt. De tabaksvelden liggen tussen de honderden grillige karstheuvels (mojotes). Ze zijn op hun mooist bij Viñales, gelegen in de gelijknamige vallei die op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat. Van hieruit kun je wandelingen of paardrijdtochten maken door de groene tabaksvelden.

Centraal Cuba: koloniale pracht

Trinidad

Trinidad.

Logische stops na Viñales op de route oostwaarts zijn Cienfuegos of Santa Clara, op 6 á 7 uur rijden in Centraal-Cuba. Cienfuegos is door de Fransen gebouwd. De straten zijn wat breder, met goed onderhouden koloniale panden en parken in het centrum. Leuk om een dagje rond te slenteren. Santa Clara is de plekwaar Che Guavara in 1958 generaal Batista versloeg, de beslissende slagwaardoor het communisme definitief zegevierde. Hier bevindt zich ook Che’s mausoleum en een museum vol allerlei persoonlijke bezittingen van de Cubaanse held.

Over een schitterende route van ca. 1,5 uur verder naar het oosten bereik je Trinidad, volgens sommigen de mooiste Spaans-koloniale stad ter wereld. Hier staat de tijd al honderden jaren stil. Struin over de knusse klinkerstraatjes en koop souvenirs op de lokale markt. Maak ook een uitstapje naar het nationale park Topes de Collantes, met zijn prachtige watervallen en uitzonderlijke flora en fauna. Rij verder naar het oosten langs tropische valleien en oude suikermolens en je komt in de leuke stad Camagüey.

Muzikaal Santiago & laidback Baracoa

Muzikant in Santiago de Cuba

De meest ‘Afrikaanse’ stad van Cuba, en de bakermat van de traditionele Cubaanse muziek en de revolutie, is Santiago de Cuba. In juli staat deze stad in het teken van het zomercarnaval, maar eigenlijk swingt de stad het hele jaar door. Uit de vele barretjes klinkt altijd livemuziek. De binnenstad is een wirwar van smalle straatjes en kleurrijke vervallen huisjes, met ook hier veel Viva Fidel! in graffiti op de muren. Vanuit Santiago kun je de Sierra Maestra bezoeken, de grootste bergketen van Cuba.

Wie vanuit Santiago de Cuba nog vijf uur verder oostwaarts rijdt, door bergen en tropisch regenwoud, komt in het afgelegen Baracoa. Het gehuchtje ligt aan een prachtige baai en is heerlijk laidback.

Tropische paradijsjes

Varadero

De stranden van Varadero, ideaal voor watersporten.

De beroemdste strandplaatsen, Varadero en Guardalavaca (Oost-Cuba), staan vol grootschalige all-inresorts. Ook de paradijselijke cayo’s (eilandjes) aan de noordkust zijn populair onder ‘pakkettoeristen’. Toch blijven er genoeg authentieke, rustige stranden over. Neem het mini-eilandje Cayo Levisa in Pinar del Río, met slechts één hotel en twee bootverbindingen per dag (prima te combineren met Viñales). Voor fanatieke duikers is Cuba’s grootste eiland Isla de Juventud ideaal, of het gehuchtje Maria La Gorda, op het meest westerse puntje van het Cubaanse vasteland.

Alle bezienswaardigheden in Cuba

Top 3 Cuba specialisten

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Ruim aanbod aan groepsreizen, individuele rondreizen, singlereizen en strandvakanties.
Bezoek website

TUI
TUI

TUI heeft een ruim aanbod van goedkope strandvakanties en rondreizen naar Cuba, incl. vlucht en hotel.
Bezoek website

Better Places
Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Julio, de reisspecialist die er woont. Met hem stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Cuba artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Cuba

Bekijk de top 10 Cuba rondreizen

50 Cuba reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,2
Op basis van 50 Cuba ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,6

    7 reviews
    0 waarderingen

    “Bijzondere ervaring!”

    Geplaatst 22-10-2017 • gereisd juli 2007 • 3 weken lang • met partner • zonvakantie • met TUI

    Cuba was voor mij tot nu toe de meest bijzondere plek waar ik ben geweest. Geniet van de enorme gastvrijheid en vrolijkheid van de mensen. Geweldige resorts, maar ook daarbuiten is het genieten. Havana was een belevenis. Het Capitool, de boulevard, de sigarenfabriekjes en de geweldige gebouwen en auto's; je kijkt er je ogen uit!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Matanzas • Varadero

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    24 landen bezocht
    4 reviews
    0 waarderingen

    “Heerlijk land, goede combi van alles!”

    Geplaatst 21-10-2017 • gereisd mei 2017 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Cuba, wat een heerlijk land is dat om te reizen. Je hebt er echt van alles, van natuur, mooie stranden tot heerlijke straatjes om doorheen te slenteren. Overnachten in casa's is een must om te doen. Dan kom je echt bij de bevolking thuis en communicatie gaat veelal via handen en voeten vanwege de taalbarriere, maar ze proberen je altijd te helpen. Als je wat spaans kan spreken is dat zeker een streepje voor, maar wij hebben ons met engels en paar geleerde woorden spaans ook gered in de drie weken dat we er waren.
    Wij zijn het hele land doorgereisd (Havana-Vinales-Cienfuegos-Trinidad-Santa Clara-Remedios-Cayo Santa Maria-Camaguey-Santiago-Baracao-Varadero) en daarvoor is 3 weken wel echt nodig. De reisafstanden zijn groot en het vervoer gaat niet altijd snel, dus je moet er de tijd voor uittrekken. Wij reisden met gedeelde taxi's en Viazul bussen, beide prima manieren van reizen. Met een beetje geluk heb je een echte old timer taxi, wat wel echt cool is. De viazul bussen zijn touringcars. De meeste die we gehad hebben waren prima qua kwaliteit, echter eenmaal een reis gehad met ongedierte in de bus.
    Voor de gezelligheid met barretjes, muziek en salsa dansen moet je vooral in Havana, Trinidad en Santiago zijn! Eten en drinken was overal voldoende te vinden en lekker. Tip is de ropa vieja, heerlijk! En probeer alle cocktails uit, maar voor mij bleef de cuba libre toch wel favoriet.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Vinales Vallei • Trinidad • Havana

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    23 landen bezocht
    13 reviews
    1 waardering

    “Een reis in de tijd”

    Geplaatst 19-10-2017 • gereisd juni 2016 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Niets anders dan lof voor Cuba! Zodra je uit het vliegtuig stapt, heb je het gevoel in een andere wereld te zijn. De oldtimers en gekleurde huizen geven je het gevoel of je constant op een filmset rondloopt. De lokale bevolking wil graag aan het toerisme verdienen, maar zijn alles behalve vervelend of opdringerig. Mijn persoonlijke tip is om de reis te plannen van west naar oost om zo geleidelijk aan de verschillende kanten van Cuba te zien. Een andere aanrader is om de Lonely Planet mee te nemen, want in het land zelf is weinig tot geen GPS beschikbaar en aan bewegwijzering doen ze ook niet. Buiten Havana spreken ook weinig mensen Engels dus een paar woorden Spaans zijn geen overbodige luxe.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Trinidad

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,6

    32 landen bezocht
    29 reviews
    1 waardering

    “Authentiek en uitdagend”

    Geplaatst 18-10-2017 • gereisd november 2016 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Cuba was voor ons erg wisselend. Trinidad en Vinales vonden we geweldig. Varadero toch verrassend want we hadden aan casa norma een erg leuke b&b, terwijl de plek ons vreselijk leek. Cienfuegos vonden we niet bijzonder. Eten viel mee, veel lekkere cocktails, mooie natuur. Wat ons tegen viel waren de wegen, corrupte politie onderweg en lange afstanden. We hadden een eigen huurauto en dit was niet relaxt.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Vinales Vallei • Trinidad • Varadero

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    20 landen bezocht
    28 reviews
    3 waarderingen

    “Een gesloten land, met een heel open bevolking ”

    Geplaatst 28-03-2017 • gereisd juli 2011 • 4 weken lang • met familie • zelfstandig

    Wat een bijzondere ervaring is een reis naar Cuba. In Hava kom je er meteen achter wat voor soort land Cuba is. Je ziet alleen maar oude vervallen gebouwen, waardoor je je goed kan inbeelden wat voor bruisende, mooie koloniale stad dit moet zijn geweest vroeger. De oude auto’s maken het beeld helemaal compleet.

    Geld was wel echt een issue hier. Wij kwamen er al snel achter dat pinpas en creditcard niet werkte dus dat het moesten doen met alle dollars en euro’s die we bij ons hadden en die moesten wisselen bij de banken. Bijzonder feitje over Cuba: ze werken hier met twee munteenheden. 1 voor de lokale bevolking, en 1 voor de toeristen. Super raar maar het past helemaal bij dit land. Het eten was wel echt een min puntje. Het eten was echt slecht. Er was weinig variatie en echt lekker koken konden ze niet. Het was vooral heel erg vet allemaal.

    Na een aantal dagen Havana in Havana hebben we de bus genomen naar Cienfuegos, hier eerst even een paar dagen bijkomen op het strand en een tripje gemaakt naar El Nicho. Fantastisch aan Cuba is de plekken waar je slaapt, namelijk bij mensen thuis. Niet in hotels, of hostels maar in een kamer in hun huis. Dit is echt een unieke ervaring en het is allemaal zo mooi, ook krijg je overal de mogelijkheid om te dineren en ontbijten. Vanuit hier zijn we vertrokken naar Trinidad, wat echt een van mijn favorieten was in Cuba. Wat een bijzondere stad en super mooi. Via een dagje Cienfuegos zijn we naar Santa Lucia gegaan, daar hebben we vervolgens een aantal dagen aan het strand gelegen om te genieten van mooie witte stranden, palmbomen en verse kokosnoten en cocktails. Vervolgens zijn we helemaal doorgereisd naar Santiago de Cuba. Wat de reis meer dan waard is. Veel smalle straatjes, muziek om straat en echt heerlijk om gewoon rond te lopen en een praatje te maken met de mensen. Via Santa Clara, Varadero en Mantanzas zijn we weer terug gegaan naar Havana, vanwaar we weer naar huis vlogen.

    Het is echt een aanrader om naar Cuba te gaan. Want het is zo bijzonder om door een land te lopen waar je 0 westerse merken tegenkomt en waar de lokale cultuur nog zo goed bewaard is gebleven. Reizen vonden wij wel lastig, want de wegen waren slecht en de busritten duurde erg lang. Maar wie weet is dat ondertussen al verbeterd. De lokale bevolking kan zelf niet reizen naar Europa of Amerika, terwijl ze dit wel graag zouden willen. Ze zijn daarom ook erg blij met alle Westerse mensen die afreizen naar hun land, ze maken daarom graag een praatje met je en zijn heel erg open en behulpzaam. Ga er heen en vooral zo snel mogelijk, want dit is een cultuur die onwijs snel kan veranderen zodra de grenzen open gaan. Ga!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Trinidad • Santiago de Cuba • Havana

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 5
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    8 reviews
    1 waardering

    “Muziek & Oldtimers”

    Geplaatst 12-03-2017 • gereisd september 2014 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Ons avontuur begon in Havana. Als je hier aan komt heb je meteen een goed beeld van het land. Er rijden veel oldtimers rond, de mensen zijn vriendelijk en muziek daar draait het allemaal om. Na een paar dagen in Havana te zijn geweest zijn we met onze huurauto naar het westen gegaan, naar Pinar del Rio. Daar zie je de prachtige natuur van dit land. We hebben op een paard een tocht door de vallei gemaakt, dan zie je pas echt hoe mooi het allemaal is.

    Trinidad was de volgende bestemming. Het lijkt niet zo'n grote afstand, maar de wegen daar zijn niet zoals we gewend zijn. En dus doe je over dezelfde afstand hier, daar veel langer. Maar er is onderweg genoeg te zien, dus je hoeft je niet te vervelen. Trinidad was de kleurigste stad die we daar gezien hebben. Omdat we hier bij mensen thuis sliepen, hadden we een 'persoonlijke gids'. Zo hebben we ook de plekjes gezien waar je normaal misschien niet zo snel zou komen.

    Mijn persoonlijke hoogtepunt vond ik Santiago de Cuba. Hier kreeg ik het echte 'cubagevoel'. De smalle straatjes, de cafe's, de muziek, maar ook de mensen. Deze waren heel vriendelijk en gastvrij.

    Camaguey en Cienfuegos daarentegen vond ik minder leuk. Maar dit kan natuurlijk ook komen doordat we al een aantal mooie plaatsen gezien hadden. Dit wil echter niet zeggen dat je ze over moet slaan. Het is geen Havana, maar wel leuk om gezien te hebben.

    Over het algemeen raad ik Cuba dus bij iedereen aan. Al weet ik niet hoe het nu zal zijn, nu de grenzen iets meer opengesteld zijn. Prijstechnisch gezien zal het daarom misschien wel beter gaan worden. Je zult er straks ook wel makkelijker aan geld kunnen komen, in plaats van bij de bank dollars te moeten gaan wisselen. Het is een mooi en goed bereisbaar land, waar je de muzikale invloeden overal terug kunt zien. Al met al, zeker de moeite waar dus.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana • Santiago de Cuba • Pinar del Rio

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • “Cuba”

    Geplaatst 04-03-2017 • gereisd juli 2009 • 3 weken lang • met familie • zelfstandig

    Wauw wat een gaaf eiland. We wilden erg graag voordat er te veel veranderingen zouden zijn, naar Cuba. Dit is aardig gelukt. Een verblijf in Varadero en vanuit daar uitstapjes gemaakt naar t westen: pinar del rio en naar t oosten oa Trinidat, Santa Clara. De stranden zijn prachtig met vreselijk helder water. De mensen zijn zeer gastvrij. De natuur is prachtig en het eten erg lekker. Een absolute aanrader!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Cienfuegos  • Havanna • Trinidat

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    5 reviews
    0 waarderingen

    “Kleurrijk, muzikaal en hartverwarmend”

    Geplaatst 08-01-2017 • gereisd oktober 2015 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wij waren aangenaam verrast door de hartelijkheid van Cubanen. Overal voelden we ons veilig. We bezochten de geweldige stad Havana: kleurrijk, vol geschiedenis en gezelligheid. En ook de groene vallei van Vinales, met de kalkstenen Mogotes en tabaksplantages, waar je kunt fietsen, wandelen of paardrijden. Het stadje Santa Clara verraste ons - niet zozeer in schoonheid, maar wel door de aanwezigheid van een enorm monument voor Che Guevara, en een treinmuseum dat de beslissende slag voor Fidel Castro en zijn aanhangers herdenkt. Het centrale plein van Santa Clara is een gezellige plek om, tussen de Cubanen, te kijken wat er allemaal gebeurt op straat. Eten moet je bij Hostal Florida Center; niet missen! De kogelronde eigenaar komt je hoogstpersoonlijk vertellen wat er op het menu staat. Trinidad, onze laatste bestemming op Cuba is een mooi, koloniaal plaatsje, maar naar onze smaak iets te toeristisch. Overnachten deden we afwisselend in hotelletjes en Casas Particular. Een auto huren deden we vooraf en het zelf rijden is ons erg goed bevallen. Cuba heeft ons hart veroverd.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Santa Clara • Vinales Vallei

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    3 reviews
    0 waarderingen

    “Prachtig en bijzonder; een heel andere wereld!”

    Geplaatst 08-01-2017 • gereisd september 2016 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    In september 2016 zijn mijn partner en ik 16 dagen op Cuba geweest, wat een prachtig land! Wij hebben alleen het oostelijke deel van Cuba bezocht (minst toeristisch deel). Het voelt alsof je in een heel andere wereld, in een ander tijdperk leeft. De typische oude auto's maken dat plaatje natuurlijk helemaal compleet! Het weer is fantastisch, de stranden en zee zijn waanzinnig mooi en schoon. Het eten is wel van een heel andere kwaliteit dan we hier in Nederland gewend zijn, verwacht daar niet teveel van. Het land is veel groener dan ik verwacht had, en de lokale bevolking heel vriendelijk. Echt een aanrader voor wie veel van de wereld en verschillende culturen wilt zien. Echter wacht er niet te lang mee, want het gaat in rap tempo veranderen en toeristischer worden vrees ik, doordat de grenzen nu ook voor Amerikanen zijn opengesteld. Verwacht trouwens niet dat Cuba een goedkoop land is, dat is het niet!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Honquin

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    1 review
    0 waarderingen

    “De muziek in je hart”

    Geplaatst 30-12-2016 • gereisd februari 2015 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

    Dit land heeft mijn hart en ziel gestolen. De muziek die je door alle straten hoort, voel je door je hele lichaam. Het is net als of het mee klopt met het ritme van je hart. De mooie oudentieke gebouwen en de geweldige oude auto's, laten je ogen schitteren. Het is veel om op te nemen. Er is geschiedenis te zien maar ook armoede, maar de mensen laten dat niet zien. En dan het dansen van de Cubaanse bevolking op straat of in een cafe, die laat he warm voelen van binnen. Je voet begint eerst te bewegen en voor dat je het weet sta je te swingen op de dansvloer. De stranden zijn mooi om te zien. Zeker met een kokosnoot met rum in je handen of heerlijk vers fruit. Ik heb me ook zeer vermaakt op de stranden voor de lokale bevolking. Daarnaast heb ik mogen meemaken hoe een doopfeest daar gaat of hoe er een verjaardag wordt gevierd. Dit zal voor veel toeristen geen optie zijn, maar als je de kans krijgt neem het met twee handen aan. Dan zal je de cultuur en de warmte van de Cubaanse bevolking voelen. De gastvrijheid is overweldigend. Ze zullen je altijd thuis laten voelen. Door deze mooie ervaringen die ik mee heb mogen maken zal Cuba altijd mijn tweede thuisland zijn, een land van mijn hart.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Santiago de Cuba • La Habana • Trinidad

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Cuba reiservaring!

Ben jij onlangs in Cuba geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Midden-Amerika

Cuba essentials

Vlag: Cuba
Beste reistijd: Hele jaar
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen
Minimum vliegduur: 11 uur
Richtprijs retourticket: €900
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. buiktyfus, dengue, rabies. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Cuba specialisten

FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

Groepsreizen, individuele privé-rondreizen, singlereizen of strandvakanties naar Cuba: FOX heeft het allemaal.
Bezoek website


TUI

TUI

TUI heeft een ruim aanbod van goedkope strandvakanties en rondreizen naar Cuba, incl. vlucht en hotel.
Bezoek website


Better Places

Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Julio, de reisspecialist die er woont. Met hem stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Meer Cuba reisorganisaties

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Cuba on a budget.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

NL-sprekende reisleiding.
Bezoek website

Cuba2Go
Cuba2Go

Cuba met bouwstenen.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Specialistisch advies.
Bezoek website

Riksja Cuba
Riksja Cuba

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek website

NRV
NRV

Rondreizen.
Bezoek website

Local Hero Travel
Local Hero Travel

Je eigen reis,
lokaal geregeld.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Cuba

Vliegtickets naar Cuba


Meer over vliegen naar Cuba

Hotels in Cuba zoeken

Hotels in Cuba zoeken

Boek je rondreis naar Cuba

FOX Verre Reizen
1. FOX Verre Reizen

O.a. groepsreizen en individuele privé-rondreizen.
Bezoek website

TUI
2. TUI

Strandvakanties.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Cuba rondreizen


Vliegtickets Cuba

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Cuba
V.a. 665 Meer over vliegen naar Cuba