Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

61 Ecuador rondreizen gevonden

 • Rondreis Ecuador, met verlenging Galapagos, 29 dagen

  29-daagse groepsrondreis

  Rondreis door een afwisselend landschap. Naast koloniale steden en kleurrijke markten zie je besneeuwde vulkanen in de Andes en verblijf je in de jungle en aan de kust. Per boot reis je langs verschillende eilanden van de Galapagos, allen met een unieke flora en fauna.

  5590 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Ecuador/Galápagos Hoogtepunten

  21-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador & Galápagos ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. De reis wordt spectaculair afgesloten met een 5-daags bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten en de overblijfselen van de Incacultuur zeer boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig. Ecuador heeft 't allemaal: regenwouden, koloniale steden, thermale baden en ruige bergen.

  2998 incl. vliegticket Bekijken
 • Diep de Amazone in

  4-daagse bouwsteen

  Ervaar met deze bouwsteen de pure wildernis van Ecuador. Ver van de bewoonde wereld bereik je met een motorkano je lodge diep in de jungle. Met je lokale gids ga je op zoek naar apen, kaaimannen, anaconda's, tropische vogels en met een beetje geluk spot je de zeldzame roze dolfijn! Lees meer over deze Amazone jungle bouwsteen.

  348 excl. vliegticket Bekijken
 • Ecuador, 21 dagen

  21-daagse groepsrondreis

  Veelzijdige rondreis voor gezinnen door verschillende landschappen. Je bezoekt de indianenmarkten, je steekt de Andes over, kunt vulkanen beklimmen en verblijft in een ecolodge in de jungle. Je maakt een spannende treinreis over de Duivelsneus en rust uit in kustplaats Puerto Lopez waar je ook op walvisexpeditie kunt gaan.

  3095 incl. vliegticket Bekijken
 • Eigenwijs eilandhoppen op Santa Cruz, Isabela en San Cristobal

  8-daagse bouwsteen

  Wil je meer tijd op de eilanden? Kies dan deze uitgebreide eilandhopbouwsteen waarbij je naast Santa Cruz en San Cristobal ook Isabela bezoekt. Op dit laidback eiland met hagelwitte stranden wandel je naar een vulkaan en je hebt tijdens het snorkelen kans zeeleeuwen, manta's, pinguïns en zeeschildpadden te spotten. Lees meer over deze uitgebreide Galapagos eilandhopbouwsteen.

  1520 excl. vliegticket Bekijken
 • Familiereis Ecuador

  individuele rondreis

  Tijdens dezefamiliereis in Ecuador kom je Indianenmarkten, besneeuwde vulkanen, kolonialesteden en tropische regenwouden tegen. Een familievakantie naar Ecuador is telkensanders! Men noemt het niet voor niets Latijns-Amerika in één land. Je overnachtbij Indianenfamilies thuis, maar ook in het tropische regenwoud van hetAmazonegebied en in de bergen. De laatste dagen verblijf je aan het strand vanEcuador, bij Puerto Lopez. Voor de kust van Ecuador ligt het eiland Isla de laPlata, waar je met een beetje geluk bultrugwalvissen kunt zien. Voor een aantalreizen is het is mogelijk te verlengen met een bezoek aan de Galapagos eilanden.

  2598 excl. vliegticket Bekijken
 • Galapagos cruise: Klasse 3

  5-daagse bouwsteen

  Wil je in comfort van de Galapagos eilanden genieten en heb je een ruimer budget? Dan is dit jouw optie.  Je slaapt in een ruime en comfortabele hut met twee losse bedden. Aan boord geniet je van gevarieerde maaltijden en tijdens het varen kun je relaxen op het zonnedek. Tijdens het wandelen en snorkelen ga je op zoek naar het gevarieerde dierenleven. Lees meer over deze comfortabele Galapagos cruise bouwsteen.

  3302 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 3: Even(n)aar Ecuador

  13-daagse individuele rondreis

  Voor wie niet veel tijd heeft, maar wel veel wilt zien van Ecuador is deze rondreis ideaal. Kort maar krachtig en betaalbaar. De afstanden zijn behapbaar en het landschap verandert voortdurend waardoor de reis erg afwisselend is. Je bezoekt koloniaal Quito, overnacht in een homestay op het platteland, reist dwars door de Andes en je luistert naar de junglegeluiden in je lodge aan de rand van het regenwoud. Lees meer over deze korte Ecuador rondreis.

  1132 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

  individuele rondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig.

  2398 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Ecuador, 21 dagen

  21-daagse groepsrondreis

  Rondreis door het afwisselende landschap van dit land op de evenaar. Naast koloniale steden zie je besneeuwde vulkanen in de Andes en verblijf je in de jungle en aan de kust. De indiaanse bevolking geeft kleur aan de vele markten.

  2495 incl. vliegticket Bekijken
 • Veelzijdig Ecuador

  21-daagse groepsrondreis

  Ontdek de veelzijdige schoonheid van Ecuador met de reisleiders van SRC Reizen! U ontdekt Quito en Cuenca, het Amazoneregenwoud en vulkaan Cotopaxi

  3198 incl. vliegticket Bekijken
 • 14-daagse privé familiereis Ecuador: Andes, Indianen en Amazone

  14-daagse individuele rondreis

  Bij een familiereis komt Ecuador wellicht niet als eerste in je op. Bij ons staat deze bestemming niet voor niets in de FOX top 10 verre familiereizen. Ga met ons mee op deze privé familiereis langs koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en maak echt kennis met de inheemse indianenbevolking.Deze reis zit boordevol leuke bezoeken en activiteiten. Een kleine greep: sta met één been op het noordelijke en je andere op het zuidelijk halfrond, spot het enige vogeltje ter wereld dat ook achteruit kan vliegen, de kolibrie, trek de jungle in en bezoek daar een dierenopvangcentrum. En verder: maak een flinke wandeling de Chimborazo-vulkaan op, help de inheemse indiaanse bevolking in de Andes een handje tijdens een 'community experience' en leer hoe chocolade wordt gemaakt. Gevarieerde overnachtingenDe overnachtingen zijn net zo gevarieerd als het land zelf. Je slaapt in de jungle, bij een hosteria in de kleine indianengemeenschap Guamote, in prachtige koloniale steden en natuurlijk lekker aan het strand! Veel is al inbegrepenElke ochtend wordt het ontbijt voor je geregeld en tijdens het tweedaagse jungleverblijf zijn ook de andere maaltijden inclusief.

  2477 incl. vliegticket Bekijken
 • 18-daagse familiereis Ecuador

  18-daagse familiereis

  Tijdens deze reis Ecuador met kinderen reis je in een ontspannen tempo langs vulkanen en jungles naar het strand. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met René, de reisexpert in Ecuador.

  1505 excl. vliegticket Bekijken
 • Alle tijd voor trail en vallei

  4-daagse bouwsteen

  Deze korte Inca Trail bestaat uit een trekking van 1 dag en slaat de hoogste bergpassen over. Je doet alleen het minder steile deel van de Trail naar de zonnepoort van Machu Picchu. Je slaapt in een hotel en de volgende ochtend heb je alle tijd om de heilige stad Machu Picchu van dichtbij te bekijken. Zo maak je toch mee hoe het is om de beroemde Inca Trail door de Andes te lopen, maar het is minder afzien. De twee dagen die je uitspaart tijdens je Ecuador en Peru reis geeft je tijd om de Heilige Vallei van de Inca's te zien.

  excl. vliegticket Bekijken
 • Alle wegen leiden naar Cusco

  4-daagse bouwsteen

  Zo'n 500 jaar geleden was Cusco het centrum van het Inca rijk, dat zich op zijn hoogtepunt uitstrekte van Ecuador tot diep in Bolivia en Chili. Tegenwoordig trekken de architectonische overblijfselen van die tijd en koloniale bouwwerken rondom het Plaza de Armas reizigers van over de hele wereld aan. Cusco is de ideale startplaats voor excursies en wandeltochten naar Machu Picchu en de ruïnes in de heilige vallei. Ondanks dat Cusco jaarlijks vele bezoekers trekt, vind je er gezellige restaurant en bars, maar ook musea. Een prettige uitvalsbasis die niet mag ontbreken aan je Ecuador en Peru reis. Wij regelen een transfer bij aankomst en twee nachten verblijf in knusse posada met een patio en gezellige ontbijtruimte in de artistieke wijk San Blas, net iets boven het drukke centrum.

  107 excl. vliegticket Bekijken
 • Ande(r)s leven

  2-daagse bouwsteen

  Dit is één van onze favoriete bouwstenen in Ecuador. Je bezoekt de lokale gemeenschap en krijgt een bijzonder inkijkje in het leven van de Indígena indianen. Je slaapt in een guesthouse, waarvan de opbrengst gaat naar projecten om het leven van de bevolking in de Andes te verbeteren. Lees meer over deze bouwsteen in Guamote.

  156 excl. vliegticket Bekijken
 • Best of Ecuador & Galápagos

  12-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis reist u langs de hoogtepunten van Ecuador en geniet u van een cruise op een van de meest verbluffende plekken ter wereld; de Galápagoseilanden. Ontdek het adembenemende landschap in de hooglanden, maak kennis met de overweldigende “Avenue der Vulkanen”, bezoek de kleurrijke markt in Otavalo en de koloniale steden Quito en Cuenca. De Galápagoseilanden met alle bijzondere dieren die daar leven en het comfort op uw cruiseschip maken deze reis helemaal af!

  4300 excl. vliegticket Bekijken
 • Biken in Baños

  3-daagse bouwsteen

  Baños is een goede tussenstop op de route door de Andes en naar het regenwoud in Tena. Je kunt er relaxen in de warmwaterbaden of activiteiten als mountainbiken, canyoning, raften of ziplinen ondernemen. Per mountainbike rij je bergafwaarts naar de denderende watervallen. Lees meer over deze Baños Ecuador reis.

  104 excl. vliegticket Bekijken
 • Easy going Quito: starten op de evenaar

  3-daagse bouwsteen

  Met deze bouwsteen in Quito heb je een ontspannen start van je Ecuadorreis. Je wordt door een luchthaventransfer naar je hotel in de levendige wijk Mariscal gebracht. Op eigen tempo ontdek je Quito. Optioneel kun je met onze enthousiaste gids op pad: een aanrader vinden wij! Lees meer over deze Quito bouwsteen.

  144 excl. vliegticket Bekijken
 • Ecuador - Vogelreis

  17-daagse groepsrondreis

  vogelreis vanuit hotels en lodges

  4195 excl. vliegticket Bekijken