Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

63 Ecuador rondreizen gevonden

 • Typisch Titicaca

  3-daagse bouwsteen

  Je bent niet in Peru geweest als je het Titicacameer niet gezien hebt! Gelegen op 3820 m boven zeeniveau - bijna vier kilometer de lucht in - het hoogst bevaarbare meer ter wereld. De leukste manier om Titicaca te zien tijdens je reis is per boot, heerlijk ontspannen na al die busreizen. Je maakt een dagtrip op het meer, die zo is samengesteld dat je andere reizigers ontloopt en plekken aandoet die nog ongerept zijn. Je vaart eerst naar het eiland Taquile, waar je een wandeling maakt over een pre-inca pad op het rustige gedeelte van het eiland en leert over het lokale leven. Je bereidt vervolgens een traditionele Pachamanca lunch, waarbij je kookt met stenen, bij een lokale familie en vaart vervolgens naar nog authentieke Uros eilanden, die volledig uit drijvend riet bestaan. Middags vaar je terug en terwijl de zon ondergaat over het Titicacameer, waar de schipper je de haven van Puno binnen loodst.

  145 excl. vliegticket Bekijken
 • Witte toppen en haciënda's

  2-daagse bouwsteen

  Je rijdt over de 'Laan der Vulkanen' naar de hoogste actieve vulkaan van Ecuador: de Cotopaxi. Je kunt er gaan wandelen, fietsen of paardrijden in de desolate en fotogenieke landschappen rondom de haciënda waar je overnacht. Op de dag van vertrek klim je zo'n 300 meter op de Cotopaxi tot op 4800 meter hoogte. Lees meer over deze Cotopaxi bouwsteen.

  221 excl. vliegticket Bekijken
 • Zin in een chocolade toetje?

  2-daagse bouwsteen

  Je ontvlucht de stad om meer natuur op te zoeken. Je bezoekt een cacaoplantage en leert van alles over het productieproces van chocolade. Ook wandel je er door het nabij gelegen nationaal park Manglares Churute waar je goede kans hebt tropische vogels en brulapen te spotten. Lees meer over deze Guayaquil bouwsteen.

  242 excl. vliegticket Bekijken