Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Laos maken? Vergelijk hieronder alle actuele Laos rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

33 Laos rondreizen gevonden

 • Highlights of Laos

  7-daagse individuele rondreis

  Deze reis brengt u in een week van Vientiane, de hoofdstad van Laos, naar het eeuwenoude Luang Prabang. Onderweg passeert u kleine Hmong-dorpen, valleien en rivieren. U bekijkt mooie tempels, de beroemde Buddha Caves en de indrukwekkende Plain of Jars. Een geweldige reis die u in korte tijd de beste plekjes van Noord-Laos laat zien. Het is ook mogelijk om in karakteristieke accommodaties te verblijven.

  1300 excl. vliegticket Bekijken
 • Imposant Laos

  4-daagse individuele rondreis

  Leuke pluspunten om te wetenCharmant en historisch Luang PrabangKarstgebergten bij Vang ViengVientiane aan de Mekong rivierTijdens deze korte tour in Laos bezoekt u de bekendste en mooiste hoogtepunten van het land. Laos is nog een van de meest authentieke en ongerepte landen in Zuidoost-Azië. Geniet van de oude, schitterend versierde tempels, de uiterst vriendelijke bevolking en het heerlijke eten, waar ook nog sporen van de Frans-koloniale tijd te herkennen zijn. U bezoekt allereerst het charmante, oude centrum van Luang Prabang. Het centrum is compact en sfeervol, met vele oude tempels en huisjes. Wandel door de smalle straatjes, pik een terrasje voor een verkoelend drankje en wandel langs de Mekong rivier.Dan reist u naar Vang Vieng. Het is een gezellig klein plaatsje dat omgeven wordt door een schitterend landschap van groene vlaktes doorspekt met een ruig karstgebergte. Hier maakt u een wandeling en bezoekt u een grot.Tenslotte reist u naar Vientiane, de hoofdstad van het land. Deze stad is grootser met wijdere straten die nog zijn aangelegd in de Frans-koloniale tijd en ook doen denken aan de Franse boulevards. Hier bezoekt u ook de hoogtepunten van de stad.41238,41268,41286,41330,41334,41357,41360,61736

  556 excl. vliegticket Bekijken
 • Jungles en Volkeren van Noord-Laos

  15-daagse individuele rondreis

  Inclusief vluchten. Bezoek het afgelegen noorden van Laos, met de prachtigste jungles waar u meer leert over de bijzonder flora, fauna en het behoud ervan. U leert tijdens deze reis ook verschillende volkeren en hun levenswijzen kennen.

  2851 excl. vliegticket Bekijken
 • Laidback Laos

  3-daagse bouwsteen

  Het sfeervolle plaatelandsplaatsje Vang Vieng ligt in een vallei omringd door indrukwekkende kalksteenformaties. Het trekt vooral avontuurlijke reizigers maar ook veel jonge backpackers. De omgeving leent zich uitstekend voor activiteiten zoals rotsklimmen en kajakken. Deze bouwsteen start in Vientiane en eindigt in Luang Prabang, andersom is ook mogelijk. Je reist per lokale bus en per minibus, naar ons idee dé manier om je reis door Laos optimaal te ervaren.

  116 excl. vliegticket Bekijken
 • Laos Highlights

  14-daagse individuele rondreis

  Inclusief vluchten. Deze complete kennismakingsreis neemt u mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ruïnes.

  2725 excl. vliegticket Bekijken
 • Laos Highlights Deluxe

  11-daagse individuele rondreis

  Leuke pluspunten om te wetenCharmant Luang PrabangIndrukwekkende Vlakte der KruikenKarstgebergten bij Vang ViengDe hoofdstad VientianeHet groene Bolaven PlateauKhmer tempel bij ChampassakGebied der 4000 eilandenKhone Phapheng en Li Phi watervallenEntreegelden bij genoemde excursies inclusiefLaos is nog een authentiek Aziatisch land en wordt ook wel beschreven als het Thailand van 40 jaar geleden. Tijdens deze kennismakingsreis bezoekt u alle hoogtepunten van het land, van vredige tempels tot prachtige natuurrijke gebieden. U verblijft hierbij in deluxe accommodaties (waar mogelijk).U begint uw reis in de cultuurhoofdstad van het land: het pittoreske Luang Prabang. Hier vindt u de mooiste Laotiaanse tempels, prachtige huizen in koloniale stijl en de Pak Ou grotten, vol boeddhabeeldjes. Optioneel kunt u een dagje in een tehuis voor olifanten doorbrengen en leren hoe u hen moet wassen en verzorgen! In het binnenland vindt u de Vlakte der Kruiken, vlaktes vol zeer oude 'kruiken' waarvan men niet weet waar ze voor gebruikt werden. Van historie naar natuur in Vang Vieng, gelegen in een spectaculaire omgeving van karstgebergten en grotten. U ruilt de natuur dan weer in voor de hoofdstad Vientiane, mooi gelegen aan de Mekong-river. Hier vindt u het belangrijkste monument voor de Laotianen: de That Luang.U vliegt naar Pakse en zet uw reis voort in het zuiden van het land, op het prachtige Bolaven plateau. U bezoekt ook Champassak waar enkele van de oudste Khmer-tempels te vinden zijn. Ook bezoekt u het gebied van de 4000 eilanden, waar de Mekong rivier zijn breedste punt bereikt en prachtige watervallen te vinden zijn. Weer terug in Pakse eindigt helaas uw complete rondreis door Laos.41171,41233,41247,41388,522540,524515,525333,526931,526933,526934WAT KUNT U VERWACHTEN?- Gegarandeerd vertrek - Reizen op privé-basis- Vervoer per auto of minibus- Persoonlijk karakter - Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids/chauffeur- Verblijf in deluxe hotels (waar mogelijk)- In Phonsavan, Vang Vieng, Tadlo, Don Khong en Pakse verblijft u in het best beschikbare toeristenklasse hotel- Entreegelden bij genoemde excursies inclusiefDagelijks vertrek

  1712 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Indochina

  individuele rondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot comfortabel. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende reis. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse boottocht afgelegd over de Mekongrivier. Om tijd te besparen maken we vanaf Da Nang een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minhstad.

  2398 excl. vliegticket Bekijken
 • Selfdrive door Gouden Driehoek

  4-daagse bouwsteen

  Ontdek de Gouden Driehoek, de grensstreek met Myanmar en Laos, met je eigen huurauto: vrijheid ten top. Wij regelen je vervoer, een routebeschrijving vol tips, een goede gps en natuurlijk fijne slaapplekken onderweg. Cruise over landelijke wegen en verken onderweg grotten of duik onder een waterval. Je maakt bovendien kennis met de traditionele bergvolkeren die hier nog leven.

  287 excl. vliegticket Bekijken
 • Verkenningstocht Laos

  5-daagse individuele rondreis

  Leuke pluspunten om te wetenCharmant Luang PrabangKarstgebergten bij Vang ViengDe hoofdstad VientianeEntreegelden bij genoemde excursies inclusiefDeze tour neemt u mee naar Laos, een authentiek land waarvan men wel zegt dat dit het Thailand van 20 jaar geleden is. Verken dit prachtige land en leer de Laotianen kennen, een vriendelijk en gastvrij volk.U begint uw reis in het charmante Luang Prabang, een stadje met een dorps karakter en bovenal een gezellige sfeer. U maakt een wandelexcursie door de stad en optioneel kunt u de olifanten van het olifantenopvangtehuis beter leren kennen en helpen verzorgen.Vervolgens bezoekt u Vang Vieng, bekend om het prachtige berglandschap vol hoge karststeenrotsen en verborgen grotten. U eindigt uw verblijf in Laos in de hoofdstad Vientiane, waar u alle hoogtepunten bezoekt zoals het nationale monument, de stoepa That Luang.37178,41300WAT KUNT U VERWACHTEN?- Gegarandeerd vertrek - Reizen op privé-basis- Vervoer per auto of minibus- Persoonlijk karakter - Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids- Verblijf tijdens de rondreis in middenklasse hotels- Entreegelden bij genoemde excursies inclusiefDagelijks vertrek mogelijk

  581 excl. vliegticket Bekijken
 • Verkenningstocht Laos Deluxe

  5-daagse individuele rondreis

  Leuke pluspunten om te wetenCharmant Luang PrabangKarstgebergten bij Vang ViengDe hoofdstad VientianeEntreegelden bij genoemde excursies inclusiefDeze tour neemt u mee naar Laos, een authentiek land waarvan men wel zegt dat dit het Thailand van 20 jaar geleden is. Verken dit prachtige land en leer de Laotianen kennen, een vriendelijk en gastvrij volk. Tijdens deze rondreis verblijft u in deluxe accommodaties.U begint uw reis in het charmante Luang Prabang, een stadje met een dorps karakter en bovenal een gezellige sfeer. U maakt een wandelexcursie door de stad en optioneel kunt u de olifanten van het olifantenopvangtehuis beter leren kennen en helpen verzorgen.Vervolgens bezoekt u Vang Vieng, bekend om het prachtige berglandschap vol hoge karststeenrotsen en verborgen grotten. U eindigt uw verblijf in Laos in de hoofdstad Vientiane, waar u alle hoogtepunten bezoekt zoals het nationale monument, de stoepa That Luang.37178,41300WAT KUNT U VERWACHTEN?- Gegarandeerd vertrek - Reizen op privé-basis- Vervoer per auto of minibus- Persoonlijk karakter - Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids- Verblijf tijdens de rondreis in deluxe hotels- In Vang Vieng verblijft u in het best beschikbare toeristenklasse hotel- Entreegelden bij genoemde excursies inclusiefDagelijks vertrek mogelijk

  696 excl. vliegticket Bekijken
 • Vive Vientiane

  3-daagse bouwsteen

  Vientiane is een slaperig stadje, gelegen aan de immense Mekong rivier. Je kunt hier heerlijk slenteren door de beboomde, wat rommelige straten, zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad verblijft. Hoewel Vientiane de hoofdstad is van Laos, doet het eerder aan als een groot dorp waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt. Lees verder over Vive Vientiane.

  154 excl. vliegticket Bekijken
 • Vive Vientiane

  3-daagse bouwsteen

  Vientiane is een slaperig stadje aan de immense Mekongrivier. Je kunt hier rustig door de beboomde, wat rommelige straten slenteren zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad van Laos rondwandelt. Vientiane voelt eerder aan als groot dorp, waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt. We regelen de transfer van de luchthaven, zo begint je Laos-reis ontspannen met twee nachten in een comfortabel, centraal gelegen hotel. Lees meer over deze Vientiane-bouwsteen.

  144 excl. vliegticket Bekijken
 • Vlakte der Kruiken

  3-daagse bouwsteen

  De vlakte der kruiken is een van de meest bijzondere bezienswaardigheden in Laos. Deze vlakte is bezaaid met stenen kruiken waarvan de herkomst nog altijd een raadsel is. Wandelend door het glooiende landschap zal het mysterie jou ook blijven volgen. Naast een bezoek aan de beroemde plain of jars, maak je ook een korte trekking in de omgeving van Phonsavan.

  395 excl. vliegticket Bekijken