Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

88 Namibië rondreizen gevonden

 • Dobberen door de delta

  3-daagse bouwsteen

  Vaar in een uitgeholde boomstam door het riet van de moerassige delta. Kleurrijke kikkers en salamanders hebben zich verstopt in het riet, maar je gids pikt ze er met gemak uit. Tijdens een bush walk op één van de vele eilandjes speur je naar giraffes en zebra's die hun weg banen door de sompige ondergrond. Je slaapt in Maun, dé uitvalsbasis voor de Okavango delta. Lees meer over deze delta-bouwsteen.

  397 excl. vliegticket Bekijken
 • Duintop op!

  3-daagse bouwsteen

  Breng een bezoek heeft aan de Sossus- en Deadvlei. Hier vind je de beroemde zandduinen die scherp aftekenen tegen een knalblauwe lucht. Slof door het zand naar de top en kijk uit over een duinenzee tot voorbij de horizon. Er zijn maar weinig plekken op aarde waar je het gevoel hebt in een ansichtkaart te lopen. Geniet na al het zand-schuifelen van een welverdiende 'sundowner' om de dag af te sluiten. Lees meer over deze Sossusvlei-bouwsteen.

  239 excl. vliegticket Bekijken
 • Dus zo leven de Himba's

  3-daagse bouwsteen

  Een paar dagen 'off the beaten tracks'. Kaokoveld, een ruig gebied in noord-Namibië, is het leefgebied van de Himba's. Deze stam is bekend om hun met rode oker bedenkte huid en haren. Neem een kijkje in het traditionele leven in een van de minst ontwikkelde gebieden van het land. Lees meer over deze Himba-bouwsteen.

  233 excl. vliegticket Bekijken
 • Easy going Windhoek

  2-daagse bouwsteen

  Na 11 uur vliegen (geen tijdsverschil dus redelijk fit) sta je op de luchthaven van Windhoek. Onze chauffeur rijdt je naar een gezellig en handig gelegen guesthouse. Er is vandaag tijd om te voet het centrum te gaan verkennen. Een hapje, een drankje en voor je het weet heb je het Namibië-gevoel te pakken. Lees meer over deze ontspannen-start-bouwsteen.

  93 excl. vliegticket Bekijken
 • Een snufje zout

  2-daagse bouwsteen

  Een originele manier vol adrenaline om de zoutvlaktes van Botswana te verkennen, is op een quadbike. Je raast door het maanlandschap met de zon op je gezicht, de wind in de haren en zand dat achter je opstuift. Onderweg kom je langs een verdwaalde baobab of zebra op zoek naar water. 's Avonds slaap je in the middle of nowhere op de zoutpan onder de sterren. Lees meer over deze Makgadikgadi zoutvlakte-bouwsteen.

  278 excl. vliegticket Bekijken
 • Fly-drive naar Namibië Highlights

  17-daagse groepsrondreis

  17-daagse Fly-drive naar Namibië Highlights

  2674 incl. vliegticket Bekijken
 • Huttendorp langs rivieroevers

  3-daagse bouwsteen

  Verbind je Namibië-reis met Botswana. Je laat de woestijngebieden achter je en komt in het groene en vruchtbare noorden met rivieren uit omringende Afrikaanse landen. Je bezoekt één van de traditionele huttendorpen tijdens een dorpswandeling met een local en ziet hoe ze hier leven van visvangst en landbouw. Lees meer over deze Huttendorp-bouwsteen.

  149 excl. vliegticket Bekijken
 • Impressions of Namibia

  12-daagse fly-drive

  Heeft u niet langer dan twee weken de tijd en wilt u toch zoveel mogelijk van Namibië zien? Wij hebben voor u de ideale route uitgestippeld. Tijdens deze autoreis bezoekt u de landschappelijke hoogtepunten van Namibië. U maakt kennis met de rijke dierenwereld van Etosha en de bevolking van dit nauwelijks gecultiveerde land. Namibië is een land van onmetelijke ruimte. U rijdt lange afstanden door afgelegen gebieden en zult soms urenlang geen andere auto tegenkomen. Wilt u tips over hoe u deze reis kunt uitbreiden, dan zijn onze Namibië-reisspecialisten u graag van dienst.

  1100 excl. vliegticket Bekijken
 • In vogelvlucht van woestijn naar delta

  17-daagse individuele rondreis

  Deze rondreis is de meest voordelige manier om dé twee hoogtepunten van Namibië - Etosha National Park en de Sossusvlei - te combineren met één van de meest intrigerende plekken op aarde: de Okavango delta in Botswana. In de Sossusvlei beklim je de hoogste duin en kijk je uit over een duinenzee zover je kan. In Etosha speur je de vlaktes af naar het Afrikaanse wild. In Botswana verruil je de woestijn voor de delta waar de grote Afrikaanse rivieren bij elkaar komen. Lees hier meer over deze korte Namibië & Botswana Vogelvlucht-rondreis.

  2142 excl. vliegticket Bekijken
 • Kamperen in het wild

  bouwsteen

  Botswana staat bekend om de ultieme safari. Met je kampeerauto ga je dwars door de wildernis heen op zoek naar wild en je slaapt midden in de natuur. Bushgeluiden en geritsel naast de tent horen er helemaal bij. Puur en eerlijk; een échte Afrika-beleving. Lees meer over deze kampeer-bouwsteen.

  223 excl. vliegticket Bekijken
 • Klik met de Bosjesmannen

  3-daagse bouwsteen

  Struin met traditionele jagers door de bush en leer alles over het overleven in de natuur. Welke plant is het medicijn tegen hoofdpijn, hoe haal je water uit wortels en maak je vuur zonder lucifers? In hun eigen kliktaal (de gids vertaalt) nemen de Bosjesmannen je mee in een wereld van miljoenen jaren terug. Althans voor ons wel … Lees meer over deze cultuur-bouwsteen.

  325 excl. vliegticket Bekijken
 • Kokerbomen in de canyon

  4-daagse bouwsteen

  Kijk over het randje van de op twee na grootste canyon ter wereld; de Fish River Canyon. Dit natuurfenomeen is voor veel reizigers de reden om naar het zuiden van Namibië af te reizen. Vanaf de rand staar je de diepte in waar de kloof grillig door het landschap kronkelt. Het is een stuk rijden maar je krijgt een spectaculair uitzicht als beloning. Lees hier meer over deze canyon-bouwsteen.

  310 excl. vliegticket Bekijken
 • Langs de kolonie

  3-daagse bouwsteen

  In het Duits-koloniale kustplaatsje Swakopmund, met tal van restaurantjes, terrasjes, winkels en strand, hangt een ontspannen sfeer. Na het lange stilzitten in de auto is het tijd om de spieren even los te schudden, tijdens een kajakexcursie! Peddel naar de pelsrobbenkolonie voor de kust en maak kennis met deze nieuwsgierige zwemmers. Met een beetje geluk spot je ook nog dolfijnen of zelfs een walvis! Lees meer over deze Swakopmund-bouwsteen.

  194 excl. vliegticket Bekijken
 • Lodge safari door Namibië in luxe 4x4 truck

  17-daagse groepsrondreis

  17-daagse Lodge safari door Namibië in luxe 4x4 truck

  3409 incl. vliegticket Bekijken
 • Lodgesafari van de Kaap tot Victoria Falls in luxe 4x4 truck

  24-daagse groepsrondreis

  24-daagse Lodgesafari van de Kaap tot Victoria Falls in luxe 4x4 truck

  4393 incl. vliegticket Bekijken
 • Maïs plukken en manden vlechten

  3-daagse bouwsteen

  Wil je naast al het natuurschoon ook wat meekrijgen van de Namibische cultuur? Dat kan, in het afgelegen maar levendige Owamboland. Slaap in een homestead bij de Owambostam en help mee met geitenhoeden, manden vlechten of maïs plukken. Weg van de toeristen en 'back to basic' zie je hoe anders het leven dan thuis kan zijn. Lees meer over deze bouwsteen bij het Owambovolk.

  242 excl. vliegticket Bekijken
 • Moremi jeepsafari

  bouwsteen

  Terwijl je achterover leunt in een jeep stuurt de gids de bush van Moremi National Park in. Een moerassig park waar de natuur overheerst. Je gids volgt de voetafdrukken, uitwerpselen en let op tekenen zoals vertrapte bosjes. Plotseling door de takken heen zie je een leeuwenfamilie indutten of een luipaard in de boom. Wij ontwijken de dure lodges in het park en slapen in een bushlodge in Maun. Lees meer over deze safari-bouwsteen.

  495 excl. vliegticket Bekijken
 • Multi Culti

  18-daagse individuele rondreis

  Zie niet alleen de highlights, maar ga ook van het gebaande pad in deze reis vol natuur én cultuur. Je maakt kennis met de Himba's, bekend om de huidbedekking van oker en klei, en gaat op bezoek bij de Owambo-stam, waar je meehelpt met de dagelijkse activiteiten. Natuurlijk beklim je ook de zandduinen van de Sossusvlei en ga je wild spotten in Etosha. Je slaapt in knusse guesthouses en woestijnlodges. Lees meer over deze Namibië-cultuurreis.

  2282 excl. vliegticket Bekijken
 • Namib Desert Sleep Out

  5-daagse fly-drive

  Deze korte autoreis door Namibië laat u kennismaken met de meest bekende plek van Namibië, de Sossusvlei (waar u naar wens overnacht onder de sterren!) en de leuke plaats Swakopmund. Beide plekken zijn prima vanuit Windhoek te bereiken met de auto. Zo ziet u onderweg ook nog een groot deel van Namibië.

  450 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis door Het onvergetelijke Namibië

  17-daagse groepsrondreis

  Ga op 17-daagse Rondreis door Het onvergetelijke Namibië

  2669 incl. vliegticket Bekijken