Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

88 Namibië rondreizen gevonden

 • Rondreis Namibië, 20 dagen lodge/hotelreis

  19-daagse groepsrondreis

  In de uitgestrekte Namib- en Kalahariwoestijn heeft de natuur nog vrij spel. De diversiteit aan landschappen in Namibië is groot. Van canyons als die van de Fish River en Kuiseb tot hoge zandduinen in de Sossusvlei. In dit dunbevolkte land sta je tijdens een rondreis binnen en buiten de nationale parken oog in oog met wilde dieren. Etnische volken als Herero, Himba en San-Bosjesmannen houden vast aan hun eigen fascinerende cultuur.

  3195 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Namibië, 22 dagen kampeerreis

  20-daagse groepsrondreis

  Een avontuurlijke kampeerreis door het fascinerende Namibië. Vergaap je aan de Fish River Canyon, beklim de hoge zandduinen in Sossusvlei en speur naar wild in het beroemde Etosha wildpark. Track woestijnolifanten en neushoorns in Damaraland en ervaar de spray van de mooi gelegen Epuawatervallen in het land van de Himba.

  2495 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

  individuele rondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijke Afrika bezoeken we Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe. Deze reis biedt een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen. Van het moderne Kaapstad tot het olifantrijke Chobe Park, van de surrealistische Namib woestijn tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Wandelen in de bosrijke Cederbergen, per mokoro door de Okavango Delta en ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.

  2998 excl. vliegticket Bekijken
 • Rook die dondert

  2-daagse bouwsteen

  De Victoria Falls is de grootste waterval van het Afrikaanse continent. Je verblijft in een fijn guesthouse met de Vic Falls praktisch in de achtertuin. Door het natuurpark wandel je naar het bulderende water. Er komt een enorme waterdamp vrij en er blijft geen vezel van je lichaam droog. Poncho mee! Je kunt ook kiezen voor een helikopter-vlucht (hoog en droog!). Lees meer over deze Vic Falls-bouwsteen.

  267 excl. vliegticket Bekijken
 • Ssst ... in de Kalahari

  3-daagse bouwsteen

  Dit is een bouwsteen voor de woestijnliefhebber. Trek je wandelschoenen aan en de gids vertelt hoe planten en dieren (over)leven in deze droge omgeving. De Kalahari betekent letterlijk 'grote dorst', dus neem zeker een flesje water mee. Vanaf je terras hoor je haast de stilte van de woestijn en kijk je uit over roestrode duinen. Lees meer over deze Kalahari-bouwsteen.

  276 excl. vliegticket Bekijken
 • Voetjes omhoog

  2-daagse bouwsteen

  Wil je je reis door (Namibië en) Botswana ontspannen afsluiten? Je laatste dagen niks meer doen behalve wegdromen bij de avonturen die je beleefd hebt. Je verblijft op een Afrikaanse boerderij waar je een verfrissende duik in het zwembad neemt of nog een laatste gamedrive maakt. Je hoeft nergens meer aan te denken, ook voor het diner wordt gezorgd. Lees meer over deze voetjes-omhoog-bouwsteen.

  124 excl. vliegticket Bekijken
 • Wild Etosha Join-in

  3-daagse bouwsteen

  Wild spotten is één van de hoogtepunten van je Namibië-rondreis. Ga op safari door het wereldberoemde Etosha National Park. De dieren komen vaak drinken bij één van de vele waterpoelen. Maar liefst vier van de Big five kun je in het park spotten. Houd je camera dus in de aanslag, achter iedere boom kan maar zo een leeuw liggen. Sta ook niet gek te kijken als er ineens een kudde olifanten de weg over steekt. Lees meer over deze Wild Etosha Join-in.

  381 excl. vliegticket Bekijken
 • Wonderlijk Sossusvlei Join-in

  3-daagse bouwsteen

  Een helder blauwe lucht, knalrode zandduinen, een spierwitte kalkvlakte en mysterieus zwarte bomen. Dit zijn de Sossusvlei en Deadvlei van Namibië. Een surrealistisch landschap middenin de uitgestrekte Namib woestijn. Beklim de bekende Dune 45 of ga een stapje verder op de Big Daddy. Vroeg in de ochtend zorgt de opkomende zon voor een licht-spectakel. Lees meer over deze Wonderlijk Sossusvlei Join-in.

  381 excl. vliegticket Bekijken