Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Nepal maken? Vergelijk hieronder alle actuele Nepal rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

70 Nepal rondreizen gevonden

 • Nepal, 18 dagen

  17-daagse groepsrondreis

  Een complete reis door Nepal voor het gezin, met zowel de interessante drukke koningssteden, een wandeling in de Kathamanduvallei, een bezoek aan Pokhara in het Annapurna gebied van de Himalaya en een jeepexcursie naar het twintigduizend merengebied bij het Chitwan nationaal park.

  incl. vliegticket Bekijken
 • Nepal-Tibet reis: dwars door de Himalaya

  16-daagse individuele rondreis

  Deze Nepal-Tibet reis combineert Nepal met het hart van het boeddhisme: Tibet. Na een bezoek aan de belangrijkste tempels van Kathmandu vlieg je naar Lhasa over de bergtoppen van de Himalaya. Je bezoekt Lhasa met het ooit zo machtige Potala Paleis. Via de 'Friendship Highway' passeer je hoge bergpassen, boeddhistische kloosters en het Mount Everest Basiskamp op 5.200 meter hoogte. Letterlijk adembenemend! Door de geur van yakboterkaarsen en het geprevel van de monniken voel je hoe diep het Boeddhisme in de Tibetaanse cultuur zit.Je slaapt in sfeervolle hotels, die richting Everest een stukje eenvoudiger worden… Terug in Nepal kun je je reis eventueel nog verlengen met de bouwstenen.

  2995 excl. vliegticket Bekijken
 • Over bergkam naar ecodorp

  6-daagse bouwsteen

  Deze middelzware Annapurna trekking in het zuidwesten van de Annapurna geeft je een unieke kijk in het leven van de Nepalezen. Je slaapt in ecolodges en homestays die door de lokale bevolking zijn opgezet. In zes dagen loop je door een onontdekt gebied. Je wandelt langs authentieke, zelfvoorzienende dorpjes en trekt door rododendronbossen en over bergkammen. Op het hoogste punt van de Annapurna trekking heb je een magisch uitzicht over de witte bergtoppen als de zon op komt. In de dorpjes onderweg ontmoet je de vriendelijke bevolking en daarnaast zijn alle maaltijden inclusief. Kortom, een ideale trek als je de lokale cultuur wilt proeven en de natuur in wilt.

  479 excl. vliegticket Bekijken
 • Overige trekkingen in Nepal

  bouwsteen

  Op deze pagina vind je overige trekkingen of wandelvakanties in Nepal. De zwaardere trekkingen zoals de Everest Basecamp trekking en de Gokyo Lakes trekking kun je namelijk ook bij ons boeken. We maken zoals altijd gebruik van de ervaren gidsen en dragers van onze lokale partner in Nepal. Bij deze een aantal van onze overige trekkingsmogelijkheden:▪ Everest Basecamp▪ Gokyo Lakes▪ Ghandruk▪ Mustang▪ Manaslu▪ Langtang▪ Khopra

  659 excl. vliegticket Bekijken
 • Pokhara aan het Phewa meer

  individuele rondreis

  Leuke pluspunten om te wetenBezoek aan Devi WatervallenBesneeuwde bergtoppen van de HimalayaBoottocht op het Phewa MeerPokhara is na Kathmandu het populairste toeristenoord van Nepal. Het lieflijke plaatsje is gelegen aan het schitterende Phewa meer en wordt omringd door prachtige bergen, waarvan enkele tot de hoogste pieken ter wereld horen.Tijdens deze dagtour bezoek je de belangrijkste hoogtepunten van Pokhara en zul je ontdekken dat de stad een combinatie van natuur en cultuur biedt. Nabij Pokhara, aan de noordkant van het Phewa meer, ligt het bergdorpje Sarangkot. Hier maak je een korte trekking en heb je onderweg een indrukwekkend uitzicht op de vallei en de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya. Vervolgens bezoek je de prachtige Devi Watervallen, ten zuiden van Pokhara. Het is spectaculair om te zien hoe het water van de rivier in de enorme grot verdwijnt. De omliggende natuur bestaat uit bougainvilles en cactussen. Een ander natuurwonder in Pokhara is de Mahendra grot. Deze grote kalkstenen grot staat ook wel bekend als het 'huis van vleermuizen', al snel word je duidelijk waarom. De oude bazaar van Pokhara is kleurrijk met handelaren van diverse etnische afkomsten. Een labyrint van smalle straatjes, bezaaid met winkels waar producten variërend van eetwaren tot kleding en goud worden aangeboden. Het is een aangename en schaduwrijke plek om rond te wandelen. De oude Bazaar is ook de thuishaven van een van de belangrijkste heiligdommen van de stad; de Bindhyabasini Tempel, gewijd aan de godin Bhgwati.Je sluit de dag af met een boottocht op het Phewa meer. Je wordt omringd door koninklijke bergen, de lucht is fris en het uitzicht is wederom weergaloos mooi.33817,33824,33825,33851,33890

  2 excl. vliegticket Bekijken
 • Raften op de Trisuli rivier

  1-daagse bouwsteen

  Jungle en snelstromende rivieren, misschien niet direct de belevenissen die je te binnen schieten als je aan Nepal denkt. Raften in Nepal op de Trisuli rivier is een sportieve én avontuurlijke manier om vanuit Kathmandu of Pokhara per rubberen raftboot de Trisuli rivier af te dwalen. Tijdens het raften vaar je langs groen begroeide kloven en onder hangbruggen. Af en toe kom je door een flinke stroomversnelling waar de adrenaline even gaat suizen… Een leuke en afwisselende bouwsteen die eigenlijk niet mag ontbreken in een avontuurlijke reis door Nepal en ideaal onderweg naar Chitwan.

  39 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondje Annapurna

  16-daagse bouwsteen

  Rondje Annapurna, ookwel de Annapurna Circuit Trek is dé trek om jezelf onder te dompelen in de cultuur en natuur van een van de spectaculairste gebieden van Nepal, het Annapurna gebergte. Een goede conditie is een vereiste omdat je ruim twee weken lang circa zeven uur per dag loopt. De grootste uitdaging is de klim naar de top van de Thorung La Pass op 5416 meter hoogte. Je kijkt uit over besneeuwde bergen met pieken tot boven de 8000 meter, adembenemend..! Samen met een Engelstalige gids en lokale dragers loop je het Rondje Annapurna. Je slaapt in eenvoudige lodges met stromend water, maar verwacht niet altijd een warme douche…

  766 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis door Indrukwekkend Nepal

  16-daagse groepsrondreis

  Ga op 16-daagse Rondreis door Indrukwekkend Nepal

  1539 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Nepal

  individuele rondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Nepal maken we een 5-daagse trektocht in het voorgebergte van het Annapurna-massief. De Himalaya domineren het veelzijdige Nepal met de hoogste bergtoppen ter wereld: de Mount Everest, de Annapurna en vele andere achtduizenders. In het natuurreservaat Chitwan ga je op zoek naar de Indiase neushoorn. Laat je daarnaast betoveren door de mystieke sfeer van de koningssteden in de Kathmandu vallei of dool rond tussen de schitterend bewerkte tempels en heilige Saddhu's.

  1498 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis NEPAL - 16 dagen; Hoog in de Himalaya

  16-daagse groepsrondreis

  Op deze Nepal rondreis bezoek je de hoofdstad Kathmandu, een stad die met haar vele tempels en paleizen het culturele middelpunt van het land vormt. Ook het Chitwan Nationaal Park staat op het programma, net als de authentieke plaatsjes Panauti en Bandipur, waar je je in de middeleeuwen waant. In Pharping ervaar je het boeddhistische kloosterleven. Om de Himalaya optimaal te ervaren maak je een korte trekking in de voetheuvels van het Annapurna Massief.

  1720 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis NEPAL - 23 dagen; Het onbekende Verre Westen

  23-daagse groepsrondreis

  Het ‘verre westen’ van Nepal wordt sporadisch bezocht door westerse toeristen en is ideaal om het échte Nepalese leven te ervaren. Je verblijft regelmatig bij de mensen thuis in comfortabele ‘Community Homestays’ en ervaart het heerlijke gevoel dat je enkele jaren terug stapt in de tijd. Uiteraard zijn de bergreuzen van de Himalaya en de koningssteden in de Kathmanduvallei ook onderdeel van deze unieke Nepal rondreis.

  2220 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Nepal Annapurna Basecamp

  23-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze wandelreis door Nepal maken we een 11 daagse trektocht naar het Annapurna Basecamp (ABC), één van de bekendste en mooiste wandelroutes van Nepal. Het hindoeïstische Nepal wordt doorsneden door de Himalaya met de hoogste bergtoppen ter wereld: de Mount Everest en de Annapurna. In het natuurreservaat Chitwan gaan we op zoek naar de Indiase neushoorn. Dompel je onder in de mystieke sfeer van de koningssteden in de Kathmandu vallei en dwaal rond tussen de schitterend bewerkte tempels en heilige Saddhu's.

  1698 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Nepal Everest

  individuele rondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door de Nepal Everest maken we een 17-daagse trektocht door de Himalaya. Deze tocht brengt je naar de prachtige meren van Goyko en naar het basiskamp van de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. Je loopt langs machtige Himalaya reuzen die hoog boven je uittorenen. Het uitzicht vanaf de top van de Kala Pattar op 5550 meter over de Everest en vele andere zeven- en achtduizenders is onvergetelijk.

  1798 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Nepal Everest

  24-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door de Nepal Everest maken we een 17-daagse trektocht door de Himalaya. Deze tocht brengt je naar de prachtige meren van Goyko en naar het basiskamp van de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. Je loopt langs machtige Himalaya reuzen die hoog boven je uittorenen. Het uitzicht vanaf de top van de Kala Pattar op 5550 meter over de Everest en vele andere zeven- en achtduizenders is onvergetelijk.

  1798 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Nepal Go-26

  individuele rondreis

  Wie Nepal zegt, denkt aan de ruwheid van de Himalaya en aan sterke karakters die zonder twijfel te voet dit bergmassief bedwingen. Maar er zijn zoveel andere manieren om dit land op een actieve manier en in vele van zijn facetten te ontdekken. En daar is deze reis perfect voor: raften op de Trisuli-rivier voor wie wil, trekking in de Annapurnaregio en op zoek naar wild in Chitwan NP! Echte durfals kunnen in Pokhara gaan paragliden.

  2316 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen

  19-daagse groepsrondreis

  Complete reis door Nepal met zowel de interessante drukke koningssteden in de Kathmandu-vallei, een bezoek aan het laagland van de Terai en een zesdaagse trektocht onder begeleiding in de Annapurna regio.

  1895 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Nepal, 16 dagen

  15-daagse groepsrondreis

  Mooie reis door Nepal, met zowel de interessante drukke koningssteden in de Kathmandu-vallei, als de rust in het laagland van de Terai en het nationale park Chitwan.

  1595 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Tibet & Nepal, 21 dagen

  20-daagse groepsrondreis

  Dé rondreis om uitgebreid kennis te maken met het bijzondere Nepal en Tibet. Reis via Nepal over hoge passen naar Tibet en ontmoet monniken en pelgrims in de kloosters.

  2695 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Tibet en Nepal

  23-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we dorpjes en een enkel nomadenkamp. Met een beetje geluk kun je in de omgeving van het Mount Everest Base Camp het eerste zonlicht zien schijnen op de hoogste berg ter wereld. Verscholen achter de Himalaya ligt een land dat op velen een mystieke aantrekkingskracht heeft, ga mee op deze reis en ontdek.

  2998 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Tibet en Nepal

  individuele rondreis

  Tijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we dorpjes en een enkel nomadenkamp. Met een beetje geluk kun je tijdens de wandeling richting het Mount Everest Base Camp het eerste zonlicht zien schijnen op de hoogste berg ter wereld. Verscholen achter de Himalaya ligt een land dat op velen een mystieke aantrekkingskracht heeft, ga mee op deze reis en ontdek.

  2898 excl. vliegticket Bekijken