Gemiddelde beoordeling Nepal


Cultuur & bezienswaardigheden

9,0

Gastvrijheid

9,1

Natuur

9,4

Stranden

0,0

Eten

8,0

Gemiddelde beoordeling

8,9
Op basis van 42 Nepal ervaringen

Reizen naar Nepal

Na jaren van politieke onrust is Nepal weer relatief rustig, dus nu is een goed moment om de Himalayastaat te bezoeken. Het land van Kumari herbergt het indrukwekkendste berglandschap ter wereld met rijstterrassen en besneeuwde bergtoppen, lieflijke dorpjes en woeste rivieren. Het is een godenrijk op eenzame hoogte. Qua spiritualiteit en rijkheid van cultuur kan Nepal zich moeiteloos meten met grote benedenbuur India, en ook de lokale curries zijn er goddelijk!

Vliegtickets Nepal

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nepal
V.a. 466 Meer over vliegen naar Nepal

Overnachten in Nepal

Vergelijk alle hotels in Nepal
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Nepal

Koningsstad Kathmandu & Pokhara

Boudhanath Stupa, Kathmandu

De Boudhanath Stupa in Kathmandu.

In spiritueel Kathmandu wandel je langs paleizen en tempels op het Durbar Plein, kroegjes en eettentjes in de wijk Thamel of door traditionele volksbuurten, waar het altijd bruist van ambachten en handel. Bij speciale Ghats in Pashupatinath, langs de oevers van de Bagmati worden lijken verbrand. Ja, Kathmandu is een aanslag op het gemoed. De Himalaya duikt regelmatig op in doorkijkjes. Ga vanuit Kathmandu mountainbiken in de groene Vallei en breng een bezoek aan Bhaktapur en Patan. Reis met de bus naar de stad Pokhara, schitterend gelegen rond een prachtig meer en vlakbij spectaculaire bergen, om te hiken, zwemmen of roeien in een koel bergmeer, met uitzicht op de hoogste bergkammen ter wereld.

De Himalaya & de Mount Everest

Vlucht over de Mount Everest in Nepal

Van de 10 hoogste bergen ter wereld, liggen er 8 in Nepal. Van het Himalayagebergte is de Mount Everest (8.850m) de hoogste, gelegen op de grens met Tibet. Als je de Mount-Everest (deels) wilt beklimmen, vlieg je eerst naar het geïsoleerde plaatsje Lukla. Een avontuur op zich, want het vliegveldje van Lukla staat op de lijst van meest gevaarlijke luchthavens in de wereld; landen en opstijgen is echt een uitdaging. Een trekking door de Himalaya hoeft uiteraard niet naar de Mount Everest te gaan, ook meerdaagse tochten langs de voet van de Annapurna zijn mogelijk. Zowel vanuit Kathmandu als Pokhara zijn talloze georganiseerde trips te boeken, van één of enkele dagen tot wekenlange hikes en klimtochten.

Wildlife spotten in Chitwan Park

Chitwan National Park

In het zuiden van Nepal, op de vlaktes van de Terai, ligt het Chitwan National Park. Hier kun je wandelen door het regenwoud. Of je trekt vanuit je lodge op olifanten of in een boomstamkano de jungle in. Neushoorns, tijgers, apen, krokodillen, luipaarden en tropische vogels zijn de grootste attracties.

Alle bezienswaardigheden in Nepal

Top 3 Nepal specialisten

Riksja Nepal
Riksja Nepal

Stel zelf de Nepal reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

FOX heeft een uitgebreid aanbod aan privéreizen, singlereizen en groepsreizen naar Nepal, al dan niet in combinatie met India.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Sawadee biedt zowel groepsrondreizen als familiereizen door Nepal, en tevens combireizen met India of Tibet.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Nepal artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Nepal

Bekijk de top 10 Nepal rondreizen

42 Nepal reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,9
Op basis van 42 Nepal ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 9,3

    25 landen bezocht
    66 reviews
    15 waarderingen

    “Magisch Nepal”

    Geplaatst 15-01-2017 • gereisd oktober 2011 • 1 week lang • met partner • groepsrondreis • met FOX Verre Reizen

    Na 2 weken India komen we in Nepal, wat een rust en mooie natuur! Onze hoogtepunten:
    Kathmandu, Met de Bouddhanath, wat voel je je klein als je hier bij loopt. En natuurlijk Durbar square, je krijgt het gevoel een stap terug in de tijd te hebben gedaan. Ook pashupatinath was heel indrukwekkend, prachtig geschminkte Sadu mannen.
    Pokhara, een gezellig stadje met leuke bars en restaurants. Prachtige omgeving tussen de bergen.
    Citwan National park, prachtige natuur met veel wild. Slaap hier in een hutje, lekker back to basic. Je kunt hier ook olifanten bezoeken, dit was voor ons geen positieve ervaring, er word aangegeven dat ze goed zijn voor de olifanten en dat ze gered zijn maar als snel zien wij een olifant vast staan en er word er op olifanten gereden,..... we hadden achteraf een schuldgevoel (toen werd hier nog niet zoveel aandacht aan besteed) Geen aanrader!

    Vriendelijke mensen in Nepal, ook vrij rustig en niet opdringerig. Wij zijn hier 1 week geweest maar denk dat je hier makkelijk 3 weken rond kan rijzen. Er is veel te zien, zeker voor natuur liefhebbers! Nepal is geen duur land, overnachten kan goedkoop maar ook duur en eten/drinken doe je tussen de 10 'a 20 euro per dag.


    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Kathmandu en Bhaktapur • Pokhara • Chitwan National Park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,5

    1 review
    0 waarderingen

    “Adembenemd ”

    Geplaatst 20-11-2016 • gereisd maart 2013 • 3 weken lang • alleen • groepsrondreis

    Nepal is een adembenemend land vol prachtige landschappen. Het was een lange en zware tocht om de top te bereiken van Annapurna Base Camp door het Hinalaya gebergte maar wat was het mooi. Ik heb nadien vele landen bezocht maar een land zoals Nepal kan niemand zich voorstellen. Nepal heeft al mijn verwachtingen overtroffen en zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn leven. Bedankt Nepal voor deze onwijs mooie ervaring!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Annapurna base camp • Pokhara • Chitwan National Park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    11 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Unieke adembenemende nieuwe wandelroute Annapurna”

    Geplaatst 22-04-2016 • gereisd december 2015 • 2 weken lang • alleen • individuele rondreis

    Toch aangedurfd rechtstreeks bij het Nepalese reisbureau Himalayan Dream Team (www.himalayandreamteam.nl met Nederlandse teksten) te boeken. Fantastische ervaring. Het wordt gerund door Indira en haar vrouwelijke staf die als relatief jonge reisorganisatie zich weten te onderscheiden van de vele anderen. Zo ben ik naar Mohare Hill in Annapurna gereisd, een hele nieuwe bestemming, af van de gebaande paden en belandt in een Tibetaanse lodge, op 3300 meter met een fantastisch uitzicht op de Himalaya's. Ik voelde me echt een ontdekkingsreiziger, maar gelukkig had ik ook heel veel steun aan de professionele gidsen van Indira. Alles tot in de nop verzorgd met goed eten en bijzondere lodges op mooie plekken. Zo ongerept als de Himalaya's kunnen zijn, dat kom je nergens tegen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Kathmandu • Pokhara • mohare hill

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    4 reviews
    1 waardering

    “Puur genieten!”

    Geplaatst 16-03-2016 • gereisd april 2014 • langer dan een maand • met partner • zelfstandig

    Geweldig land. Al 2 keer geweest en telkens genoten. De gehele sfeer, geuren, vriendelijkheid en natuurlijk de prachtige bergen.
    Schitterende trekking gedaan rondom het Manaslu gebergte en daarna op eigen houtje op de mountainbike door de Kathmandu-vallei. Genieten!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Manaslu • Bhaktapur • bergdorpjes

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    37 landen bezocht
    4 reviews
    1 waardering

    “Namaste Nepal”

    Geplaatst 22-02-2016 • gereisd maart 2014 • langer dan een maand • alleen • zelfstandig

    De beste periode om Nepal te bezoeken is oktober - november en maart - april omdat dan de himalaya's het beste te zien zijn. Ook is er dan geen sprake van regen waardoor een trekking tot de mogelijkheden kan behoren. Een trekking kan gedaan worden bij de mount everest of het annapurna gebergte. Rondom de annapurna zijn meerdere trekkingen mogelijk variërend in dagen. Zo kan de basecamp in acht dagen gedaan worden in combinatie met poonhill. Als je langer onderweg wilt zijn dan kan dit ook door een roundtrip te doen van ongeveer drie weken. De perfecte uitvalbasis is hiervoor pokhara. Je komt hier makkelijk door vanuit kathmandu de toerist bus te nemen. Vergeet vanuit kathmandu niet om bhaktapur te bezoeken. Een van de meest culture plekken in Nepal! Neem niet de greenlines tenzij je wilt betalen voor extra stops onderweg en een buffet lunch. De tickets bij greenlines zijn €15-, duurder. Een ritje naar pokhara mag ongeveer €10-, kosten.
    Verblijf ik pokhara om uit te rusten voor de trekking en achteraf. Het is een oase van rust aan het meer met vele barretjes en wasserettes. Dit is een welkome bijkomstigheid na een inspannende trekking. Hierna kun je naar Chitwan om wild (olifanten, neushoorns, luipaard) te spotten! Maart is een perfecte tijd omdat alles mooi in bloei staat! Enjoy!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Annapurna base camp • Pokhara • Chitwan National Park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    16 landen bezocht
    2 reviews
    2 waarderingen

    “Magisch Nepal”

    Geplaatst 12-12-2014 • gereisd februari 2005 • langer dan een maand • met partner • zelfstandig

    Tip : neem de tijd voor Nepal, ik zou min 4 weken gaan, er is zoveel te zien en meestal ben je ook een paar dagen ziek. Ik ben zelf 8 weken geweest en ben met pijn in mijn hart vertrokken, vond het nog te kort. Nepal is zo indrukwekkend en divers. Het was de mooiste reis die ik tot nu toe gemaakt heb!

    Je begint en eindigt de reis in de hoofdstad Kathmandu. Wanneer je op de vliegveld staat is het bijzonder overweldigend wanneer de taxi chauffeurs je mee proberen te krijgen in hun taxi! Blijf rustig, vriendelijke duidelijk en hou je spullen goed in de gaten.
    Eenmaal in Kathmandu waan je je in een geheel andere wereld, het is kleurrijk en bijzonder. de tempels zijn rijkelijk versierd met de gekleurde gebedsvlaggetjes, ze zijn prachtig! De stad heeft iets mystiek, overal riksja's en tuk tuks (taxi's) , mannen hand in hand, de geuren en kleuren zijn heel anders dan wij in Nederland gewend zijn. Je moet het gezien hebben om het te kunnen begrijpen. Je kunt er heerlijke broodjes en gebakjes eten in de "Duitse" bakkerijtjes.
    Kijk uit waar je eet! Check of het er druk genoeg is en neem geen ovenschotel of salades, mijd ook ijs in je drankjes. Een voedsel vergiftiging heb je hier zo opgelopen. Ik werd ziek van een lasagne.. snik

    Bekijk het Durbar plein, de boeddhistische stupa’s en de hindoeïstische heiligdommen.
    Pashupatinath is de belangrijkste hindoe tempel in Nepal, gelegen aan de Bagmati rivier. Dit is zeer indrukwekkend, men cremeert daar aan de oever van de Bagmati rivier zijn doden.
    Bezoek ook Bouddhanat, dit is een boeddhistische tempel met zijn vele gebedsmolens en de vele Tibetanen die er komen om te bidden. Wij waren er met het boeddhistische nieuwjaar, heel mooi zoals alle mensen langs de gebedsmolens lopen en je de mantra (Om mani padme hum) hoort zingen!

    Bhaktapur, de andere koningsstad in de Kathmandu vallei. Werkelijk je loopt er in een musea! Ontzettend mooi en als het even kan neem een lokale gids, ze kunnen je de meest mooie verhalen vertellen over de tempels! We hadden een heel mooi hotel op het plein met een terras op het dak, mooi uitzicht!

    Vanuit Pokhara kun je met een gids en drager (die we in Kathmandu hebben geregeld) de veertiendaagse trektocht naar het Annapurna base camp maken. Het is een super mooie maar fysiek inspannende tocht. Je gaat door verschillende landschappen en het is wonderschoon, eenmaal in de base camp waan je je op het dak van de wereld! Dit is wat ik Magisch noem!!

    Na deze inspannende weken in de Himalaya lekker bijkomen in Chitwan NP waar je op de rug van een olifant op zoek kunt naar de Indische neushoorn. We zijn er uitgenodigd op een Nepalese bruiloft, super leuk om mee te maken! Wat zijn Nepalezen gastvrij. We hebben ook met een gids een wandeling gemaakt en een kano tour. Spannend, je ziet de kaaimannen op de oever zonnen en daar zit je dan in je smalle kano. De buurman kwam ons ophalen met de vraag of we een van zijn olifanten wilde wassen in de rivier, met een baksteen de olifant boenen in de rivier. Ik ben dol op Olifanten dus ook de Nepalese olifanten breeding center bezocht waar we 2 baby olifantjes voerden en tikkertje met ze speelden, ze liepen los en een van hen was behoorlijk ondeugend, hihi.

    In de Kathmandu hebben we nog fietsen gehuurd om de vallei een dagje te verkennen, fietsen langs de velden met de mooie gele bloemen en onbekende dorpjes bezoeken. We werden uitgenodigd om in ons vaste restaurant om momo's te leren maken, gezellig met de koks in de keuken en daarna lekker smikkelen.

    Ik heb lang nog niet alles verteld, maar ik kan je zeggen dat je een keer in je leven in Nepal geweest moet zijn. Wat een super reis! Wij waren er in de winter en dat is daar behoorlijk koud dus zou ik je adviseren om ff te checken wat de beste maanden zijn om te reizen en op trekking te gaan. Veel plezier!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Annapurna base camp • Bhaktapur • Chitwan Natural park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    • 17 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 24 oktober 2017 19:37

      Dag Isabelle Leuke reiservaringen! Wij willen volgend jaar naar Nepal en zijn gewoon ban ons eigen ding te doen en alles ter plekke te regelen. Omdat we deze keer beperkt zijn tot 3 weken en niet e al toeristische route willen doen twijfelen we om vanuit belgie te boeken. De prijzen doen me toch steeds schrikken. Mijn ervaring is dat het ter plekke pakken goedkoper is en je lokale bevolking steunt. Ik ben nu in conctact met organisatie die half nepalees half nederlands is. Mooi programma en zo goed als alles inbegrepen, fijn als je je geen zorgen hoeft te maken maar het blijft zo beetje knagen bij mij. Heb toch graag zelf de touwtjes inhanden. Hoe zijn jouw ervaringenop dat vlak en elk budget moeten we voor ogen houden?

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    22 landen bezocht
    1 review
    2 waarderingen

    “Nepal! Ervaar! Voel! Geniet!”

    Geplaatst 03-12-2014 • gereisd oktober 2014 • 2 weken lang • met partner • individuele rondreis

    Nepal, dat land tussen die enorm hoge toppen bestrooid met poedersuiker! Fantastisch! De geur, de mensen, de energieën, de drukte, de rust, het eten, de kleuren & de witte suzuki swiftjes......het leven daar is zo anders, en zo bijzonder om te aanschouwen! Kathmandu is een ervaring op zich, en best even heftig, maar ervaar het, neem afstand en kijk wat er allemaal om je heen gebeurt. De boedhistische tempels zijn versierd, met al die wapperende gebedsvlaggetjes, indrukwekkend,rustgevend. De hindeoe temples zijn er in overvloed, de een nog groter dan de ander, het geloof is zo ontzettend sterk, mooi.Het stadsleven is hectisch, er gebeurt vanalles om je heen, daarentegen is het leven in de bergen en platteland zo rustig en simpel. De natuur is mooi, vooral in de bergen, een trekking is dan ook echt aan te raden....wij hebben een community trekking gedaan, deze is zo rustig, na een dag wandelen zijn we niemand tegengekomen. Elke ochtend is weer een prachtige start van de dag, de zon die schijnt op de toppen, de dauw, de wakkerwordende dieren...een ervaring die je absoluut moet ervaren als je in Nepal bent. Tikot, dat prachtig gelegen bergdorpje was voor mij echt het hoogtepunt van de reis...Op een trap heb ik het dagelijks leven zitten aanschouwen terwijl de zon ondergang en iedereen zich klaarmaakte voor de avond....kinderen met slippertjes spelen op het korfbalveld, kleintjes schommelen erop los op de van bamboegemaakte schommel, vrouwen wassen hun haar, buffalo's worden naar stal gebracht, en oudere dames lopen met grote gras gevulde rugmanden naar beneden.... Ze zijn allemaal even vriendelijk, Namaste en lopen weer verder.....Non verbaal contact bij de waterkraan, simpelweg omdat je elkaars taal niet spreekt en omdat je beide aan het tandenpoetsen bent....Nepal geeft me een glimlach en een warm hart.....

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Tikot • Chitwan • Bhaktapur

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,3

    13 landen bezocht
    1 review
    1 waardering

    “Bijzonder”

    Geplaatst 02-11-2014 • gereisd oktober 2014 • 2 weken lang • met partner • individuele rondreis • met FOX Verre Reizen

    Wij zijn in Oktober naar Nepal geweest. Wat is dit een bijzonder en mooi land! Wij zijn begonnen in de hoofdstad Kathmandu. De cultuurshock die je hier ervaart is erg groot. Van crematieplaatsen tot los lopende koeien, armoede, vuilnis, mooie kleuren, het chaotische verkeer tot de mooie tempels alles vind je hier. Er komt zo veel op je af dat je echt tijd nodig heb om dit te verwerken. We zijn in 15 dagen naar verschillende plaatsen geweest zoals Nagarkot, Chitwan, Bandipur, Pokhara. En wat Nepal zo bijzonder maakt is dat de natuur zo verschillend is. Zo zit je in de drukke stad en het andere moment ben je in de jungle en geniet je van neushoorns. Maar het aller mooiste is het uitzicht op het Himalaya gebergte dit is zo indrukwekkend. Kortom Nepal is een bijzonder en mooi land waarbij de mensen zo vriendelijk en positief zijn met een mooie toewijding aan hun geloof. Het eten is iets waar je van moet houden maar de mensen doen hun best om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dit alles is een ervaring om nooit te vergeten.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Kathmandu • chitwan • nargarkot

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    • 24 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 22 november 2014 23:49

      Mooie vakantie en 1 van de landen die ik heel graag naar toe wil gaan. Bedankt voor het delen van je ervaring

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    27 landen bezocht
    5 reviews
    0 waarderingen

    “heerlijke cultuur”

    Geplaatst 21-10-2014 • gereisd oktober 2012 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    Nepal heeft zowel natuur als cultuur.
    een trekking door het annapurna gebergte is zeker aan te raden. je loopt door kleine bergdorpjes heen en komt daar in contact met de lokale bevolking. mooi om te zien hoe ze hier leven en hun dagelijkse activiteiten uitvoeren. wat gelukkig en blij de mensen hier kunnen zijn met kleine dingen, daar kunnen we met zijn allen nog wat van leren.
    na 7 dagen te hebben gewandeld tussen de bergen ontstaat er een heerlijke rust in je hoofd en lijf, heerlijk.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Annapurna circuit • Chitwan Natural park • Pokhara

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,5

    18 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “leer de mensen en hun cultuur kennen! ”

    Geplaatst 20-10-2014 • gereisd november 2013 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

    Door van de typisch toeristische paden af te wijken kom je in het echte Nepalese leven terecht. wat een rijkdom aan ervaring. ga eens kijken bij tibetaans vluchtelingenkamp in pokhara of klein lokaal ziekenhuis of eet bij mensen thuis... natuurlijk is het ook leuk om thamel te zien, de ghat, stupa, trektocht, raften etc. maar je mist t echte nepal als je alleen dat doet!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    ulleri • sauraha • Pokhara

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Nepal reiservaring!

Ben jij onlangs in Nepal geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Azië

Nepal essentials

Vlag: Nepal
Beste reistijd: Maart t/m mei, september, oktober
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen.
Minimum vliegduur: 11 uur
Richtprijs retourticket: € 750
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. BMR, buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Nepal specialisten

Riksja Nepal

Riksja Nepal

Stel zelf de Nepal reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

FOX heeft een uitgebreid aanbod aan privéreizen, singlereizen en groepsreizen naar Nepal, al dan niet in combinatie met India.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt zowel groepsrondreizen als familiereizen door Nepal, en tevens combireizen met India of Tibet.
Bezoek website

Meer Nepal reisorganisaties

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Scherpgeprijsd & NL-reisleiding.
Bezoek website

333TRAVEL
333TRAVEL

Specialist in privé reizen.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Inclusief Nepal familiereis!
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Specialistisch advies.
Bezoek website

NRV
NRV

Individueel met privéchauffeur.
Bezoek website

YourWay2Go
YourWay2Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Natuur- en wandelspecialist.
Bezoek website

Better Places
Better Places

Lokale specialisten.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Nepal

Vliegtickets naar Nepal


Meer over vliegen naar Nepal

Hotels in Nepal zoeken

Hotels in Nepal zoeken

Boek je rondreis naar Nepal

Riksja Nepal
1. Riksja Nepal

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
2. FOX Verre Reizen

Privéreizen, singlereizen & groepsreizen.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Ruim rondreis aanbod.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Nepal rondreizen


Vliegtickets Nepal

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nepal
V.a. 466 Meer over vliegen naar Nepal