Gemiddelde beoordeling Nepal


Cultuur & bezienswaardigheden

8,9

Gastvrijheid

9,1

Natuur

9,4

Stranden

0,0

Eten

8,0

Gemiddelde beoordeling

8,8
Op basis van 43 Nepal ervaringen

Reizen naar Nepal

Na jaren van politieke onrust is Nepal weer relatief rustig, dus nu is een goed moment om de Himalayastaat te bezoeken. Het land van Kumari herbergt het indrukwekkendste berglandschap ter wereld met rijstterrassen en besneeuwde bergtoppen, lieflijke dorpjes en woeste rivieren. Het is een godenrijk op eenzame hoogte. Qua spiritualiteit en rijkheid van cultuur kan Nepal zich moeiteloos meten met grote benedenbuur India, en ook de lokale curries zijn er goddelijk!

Vliegtickets Nepal

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nepal
V.a. 466 Meer over vliegen naar Nepal

Overnachten in Nepal

Vergelijk alle hotels in Nepal
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Nepal

Koningsstad Kathmandu & Pokhara

Boudhanath Stupa, Kathmandu

De Boudhanath Stupa in Kathmandu.

In spiritueel Kathmandu wandel je langs paleizen en tempels op het Durbar Plein, kroegjes en eettentjes in de wijk Thamel of door traditionele volksbuurten, waar het altijd bruist van ambachten en handel. Bij speciale Ghats in Pashupatinath, langs de oevers van de Bagmati worden lijken verbrand. Ja, Kathmandu is een aanslag op het gemoed. De Himalaya duikt regelmatig op in doorkijkjes. Ga vanuit Kathmandu mountainbiken in de groene Vallei en breng een bezoek aan Bhaktapur en Patan. Reis met de bus naar de stad Pokhara, schitterend gelegen rond een prachtig meer en vlakbij spectaculaire bergen, om te hiken, zwemmen of roeien in een koel bergmeer, met uitzicht op de hoogste bergkammen ter wereld.

De Himalaya & de Mount Everest

Vlucht over de Mount Everest in Nepal

Van de 10 hoogste bergen ter wereld, liggen er 8 in Nepal. Van het Himalayagebergte is de Mount Everest (8.850m) de hoogste, gelegen op de grens met Tibet. Als je de Mount-Everest (deels) wilt beklimmen, vlieg je eerst naar het geïsoleerde plaatsje Lukla. Een avontuur op zich, want het vliegveldje van Lukla staat op de lijst van meest gevaarlijke luchthavens in de wereld; landen en opstijgen is echt een uitdaging. Een trekking door de Himalaya hoeft uiteraard niet naar de Mount Everest te gaan, ook meerdaagse tochten langs de voet van de Annapurna zijn mogelijk. Zowel vanuit Kathmandu als Pokhara zijn talloze georganiseerde trips te boeken, van één of enkele dagen tot wekenlange hikes en klimtochten.

Wildlife spotten in Chitwan Park

Chitwan National Park

In het zuiden van Nepal, op de vlaktes van de Terai, ligt het Chitwan National Park. Hier kun je wandelen door het regenwoud. Of je trekt vanuit je lodge op olifanten of in een boomstamkano de jungle in. Neushoorns, tijgers, apen, krokodillen, luipaarden en tropische vogels zijn de grootste attracties.

Alle bezienswaardigheden in Nepal

Top 3 Nepal specialisten

Riksja Nepal
Riksja Nepal

Stel zelf de Nepal reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

FOX heeft een uitgebreid aanbod aan privéreizen, singlereizen en groepsreizen naar Nepal, al dan niet in combinatie met India.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Sawadee biedt zowel groepsrondreizen als familiereizen door Nepal, en tevens combireizen met India of Tibet.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Nepal artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Nepal

Bekijk de top 10 Nepal rondreizen

43 Nepal reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,8
Op basis van 43 Nepal ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,5

    18 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “leer de mensen en hun cultuur kennen! ”

    Geplaatst 20-10-2014 • gereisd november 2013 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

    Door van de typisch toeristische paden af te wijken kom je in het echte Nepalese leven terecht. wat een rijkdom aan ervaring. ga eens kijken bij tibetaans vluchtelingenkamp in pokhara of klein lokaal ziekenhuis of eet bij mensen thuis... natuurlijk is het ook leuk om thamel te zien, de ghat, stupa, trektocht, raften etc. maar je mist t echte nepal als je alleen dat doet!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    ulleri • sauraha • Pokhara

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    18 landen bezocht
    4 reviews
    0 waarderingen

    “Relax!”

    Geplaatst 13-10-2014 • gereisd december 2013 • 3 weken lang • alleen • groepsrondreis • met Shoestring

    Wat een verademing na 10 dagen in India: wat een rust, alles schoon, mooie natuur. Zeker het bezoek aan Lumbini (Boedha's geboorteplaats) op de 1e dag was een zeer groot contrast met het drukke India! Pokhara was een heerlijke oase om even een paar dagen bij te komen. Wel vrij toeristisch, hier beginnen ook de meeste tochten naar de Himalaya. Lekker relaxen aan het meer is zeker een aanrader! Kathmandu is daarentegen weer drukker en chaotischer, maar heeft ook zeker zijn mooie kanten. Het uitzicht vanaf de Apentempel of een bezoek aan Boedhanat, heerlijk mensen kijken en genieten! Het koningsstadje Bhaktapur met alle tempels en oude gebouwen is zeker ook een bezoekje waard. Staat bekend om zijn pottenbakkers en dat is te zien! En als afsluiting een bezoek aan Chitwan National Park met de olifanten, neushoorns, apen en als je mazzel hebt een tijger.
    Kortom: in Nepal vindt je niet alleen de mooie Himalaya, maar er is nog genoeg anders te zien!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Lumbini • Pokhara • Kathmandu en Bhaktapur

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    9 landen bezocht
    2 reviews
    0 waarderingen

    “Wow! Prachtige bestemming ”

    Geplaatst 08-10-2014 • gereisd september 2014 • 2 weken lang • met familie • zelfstandig

    Nepal vond ik een geweldige bestemming, de rust, de mensen, de natuur! Als je er bent, en je houdt van wandelen, doe dan zeker een trekking! De enorme bergen zien als als je opstaat is toch wel een hoogtepunt. De mensen zijn vriendelijk en het is ontspannen reizen. Echt een enorme aanrader.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Pokhara • Chitwan Natural park • Bandipur

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    29 landen bezocht
    3 reviews
    3 waarderingen

    “Kathmandu - de meest bizarre hoofdstad ”

    Geplaatst 05-10-2014 • gereisd oktober 2011 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

    Mijn hotel staat in het toeristisch gebied (Thamel) van Kathmandu. Ik heb al heel veel van de wereld gezien maar ik word overvallen door de geuren, kleuren, geluiden en drukte en besluit snel naar een rustiger plekje te gaan. Op dag 2 probeer ik het weer en ik ben verkocht: wat is Kathmandu een bizarre stad. Bizar, als in groot, druk, mooi, levendig... ik kom woorden en ogen te kort.

    De tempels vervelen nooit. Ik bezoek er veel in Bhaktapur en Kathmandu. Een sportieve bestemming is Pokhara. Ook al ga je geen trekking doen, de zonsopgang op de besneeuwde toppen van de bergen brengen iets magisch met zich mee.
    Chitwan National Park is een prachtomgeving om je onder te dompelen in de natuur. Let wel dat je hier niet naar toe kan in het regenseizoen.

    De mensen zijn gastvrij en vriendelijk, Nepal is voor een soloreiziger een goede bestemming, openbaar vervoer is prima en toeristenbussen zijn een goed alternatief. De momo's zijn om je vingers bij af te likken. Shoppen is gevaarlijk want er zijn teveel mooie spullen. Nepal heeft - in mijn ogen - iets magisch

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Kathmandu • Pokhara • Momo's

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    12 landen bezocht
    2 reviews
    1 waardering

    “authentiek, gastvrij land met veel cultuur!”

    Geplaatst 05-10-2014 • gereisd maart 2012 • langer dan een maand • alleen • vrijwilligerswerk • met Travel Active

    Nepal is een land waar je kennis kan maken met boeddhisme, hindoeïsme, Aziatische cultuur en een relaxte,accepterende levenswijze. Het land heeft mooie natuur, prachtige stupa's en lekker eten. Het is een gastvrij land waar ik me geen tel onveilig heb gevoeld. Aanranders zijn hotel End of the Universe, de zonsopgang in Sarangkot, momo's eten, Nepali massala milky tea drinken en de stupa Boudhnanath en Swayambhunath. Ook het Chitwan park is prachtig. De grootste aanrader is om je onder te dompelen in de boeddhistische levenswijze, een puja in een Tibetaans klooster te bezoeken en je te laten inspireren door de vriendelijke mensen!
    De wijk Thamel is heel toeristisch. Leuk, maar zeker niet het echte Nepal.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Sarangkot • Bhaktapur • Chitwan Natural park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 10,0

    21 landen bezocht
    6 reviews
    5 waarderingen

    “Een Aanrader”

    Geplaatst 21-09-2014 • gereisd oktober 2013 • langer dan een maand • met partner • zelfstandig

    Wat is Nepal een aanrader!!!

    We hebben de Annapurna Circuit gelopen. dit is een bergwandeling van 240kilometer over prachtige paden door pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten.
    We hebben hier 3 weken over gedaan en de hoogste top was Thorung-La met iets van 5200 meter dacht ik.
    Ondanks mijn hoogteziekte was dit de mooiste wandeling van mijn leven.

    Ook zeker een aanrader voor mensen met een burn-out of die zichzelf willen ontdekken.
    De beste periode voor deze wandeling is Oktober & November.
    We begonnen in Bessisahar en eindigden in Nayapul.

    Verder is Nepal interessant vanwege haar imposante bouwwerken en de enorme gastvrijheid.

    Pokhara is vrij toeristisch.
    Kathmandu is erg druk.
    Baktapur is een must visit mocht je van mooie bouwwerken houden

    Chitwan Natural Park is mooi gebied met mooi wildlife.
    Pas op voor Tekenbeten/

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: N.v.t.

    • 14 landen bezocht
      6 reviews
      4 waarderingen
      Geplaatst op 22 september 2014 10:00

      Hoi, Ik word enthousiast van je toelichting op Nepal! Wat ontzettend gaaf dat je die wandeling gemaakt hebt. Grjs Jenya

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,5

    50 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Vriendelijk, mooi en relaxed land”

    Geplaatst 09-09-2014 • gereisd november 2013 • 2 weken lang • met partner • groepsrondreis • met Sawadee

    Nepal heeft prachtige diverse plaatsen zoals Kathmandu en Bhaktapur met verschillende tempels, pleinen, geuren en kleuren en Bandipur en Pokhara die er vanwege hun mooie natuurlijke ligging uitspringen. Vanuit Pokhara is een 5-daagse trektocht (of langer als je meer tijd hebt) door het Annapurna gebergte (onderdeel Himalaya) aan te raden, evenals paragliden (apart geboekt), waarbij we een fantastisch uitzicht hadden over het Fewa meer en de Himalaya. Een andere aanrader is om vanuit Kathmandu een vlucht naar de Mount Everest te boeken, je hebt een prachtig uitzicht over allerlei pieken van 7 en 8 km hoog en we mochten allemaal even in de cockpit komen kijken om een mooi plaatje te schieten (apart geboekt). De prachtige natuur wordt compleet gemaakt met Chitwan National Park, waar we o.a. de Indische neushoorn (met jong!) meermaals van zeer dichtbij hebben gespot.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Pokhara • Annapurna  • Chitwan Natural park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    36 landen bezocht
    8 reviews
    0 waarderingen

    “Nepalicious”

    Geplaatst 07-09-2014 • gereisd januari 2012 • 3 weken lang • met vrienden • groepsrondreis

    Nepal Nepal wat heb je me verrast. In 2012 op studiereis met 20 klasgenoten. Onwijs hectische stad om te beginnen, met gids superveel uitleg gekregen en het voelde alsof je voor eventjes een ander leven had. Met soms koud water, dal bhat, harde bedden, een hele familie, af en toe luxe, veelzijdig eten, massages, van alles te zien en doen! De trekking was een nieuw uitgezette route geschat op 5 uur lopen per dag maar dat werden er zeker 9. Ook de leraren begonnen te klagen en dan al die ongetrainde studenten erachter aan, geen gezicht! Maar niemand had het willen missen. De sherpa's voor onze bagage, het slapen bij de mensen thuis tijdens deze heritage trek, het eten aldaar en de sfeer. Prachtig!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Kathmandu • Chitwan Natural park • Trekking

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,5

    30 landen bezocht
    3 reviews
    2 waarderingen

    “Volop genieten van rust, cultuur en Nepalezen”

    Geplaatst 24-08-2014 • gereisd oktober 2014 • 3 weken lang • met partner • individuele rondreis

    Nepal is een geweldig land om naar toe te gaan en het volop te beleven. Onze trip door Nepal (drie weken) heeft ook drie compleet verschillende karakters gehad.

    Kathmandu & de Vallei
    Je komt aan in een ontzettende drukke stad, waar alles door elkaar heen gaat, overal bordjes hangen en overal brommer/scooters zijn. Na 2 uur ben je hieraan gewend en loop je door de straten als een local en vermaak je je volop. Rondom Kathmandu zijn er de meest wonderlijke tempels te bezichtigen.

    Pokhara en trekkingen
    Aangekomen in Pokhara sta je versteld van de schoonheid en de rust van dit kleine plaatsje. Pokhara is dan ook de uitval basis van trekkers die of een paar dagen rust pakken voordat ze starten of er net een vermoeiende trekking op hebben zitten. Wij hebben de trekking gedaan naar het ABC. Een ervaring om nooit te vergeten!! Een prachtige ervaring waarbij je 6 dagen trekt van hutje naar hutje op uiteindelijk het Annapurna Base Camp te bereiken en een geweldig uitzicht hebt!

    Chitwan
    Chitwan is in het zuiden van Nepal en staat bekend om zijn jungles, olifanten tripjes en safari's. Wij hebben genoten in een relaxt guesthouse gerund door Nederlanders. Nepal behoort nog steeds tot een van de armste landen ter wereld en deze Nederlanders zorgen ervoor dat de bewoners is het dorpje scholing krijgen, maar hebben ook een bijzonder vrouwen handwerk project. Bij het guesthouse zelf waren er drie (huis) olifanten. Een tip, ga met de olifanten baden!!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Pokhara • ABC • Chitwan Natural park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    • 14 landen bezocht
      6 reviews
      4 waarderingen
      Geplaatst op 04 maart 2015 11:04

      Hoi Rielle, Dank je wel voor het delen van je ervaringen. In oktober 2015 reizen mijn vriend en ik ook naar Nepal. Graag willen wij ook een trekkingtocht doen rond de Annapurna. Ik las dat jullie een tocht van 6 dagen hebben gedaan. Graag stel ik jou een aantal praktische vragen: - Heb je keuze in hoeveel dagen je gaat trekken? Of is minimaal 6 dagen een must voor de ABC? - Wat voor spullen heb je nodig in oktober voor een trekking? mbt kleding, schoenen, en andere uitrusting zoals een (rug)zak/backpack? - Waar hebben jullie de trekking geregeld? - Wat kost een trekking van zes dagen naar de ABC? Ik kijk uit naar jouw reactie en alvast dank je wel! Namaste Jenya

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    27 landen bezocht
    3 reviews
    6 waarderingen

    “Nepal: momo's, tempels, boeddha en sneeuwtoppen”

    Geplaatst 22-08-2014 • gereisd juni 2014 • 2 weken lang • alleen • zelfstandig

    Vanuit zuidoost Azië ben ik naar Nepal gegaan en dat was voor mij een cultuurshock. Er waren weinig backpackers en alles en iedereen leefde in stof en viezigheid. Het is een derdewereld land en als je je, net als ik, slecht voorbereid en dit niet weet is het even een shock. Het doet meer aan als India, maar de mensen zijn erg vriendelijk en gastvrij naar reizigers. Een goeie tip voor Kathmandu is het hostel Alobar 1000: een fijne sfeer en dé plek om mensen te ontmoeten. Kathmandu is, als je gewend bent, een gave stad. De grote stoepas moet je hebben gezien, net als de durbar squares. Neem ook een bezoekje aan Bakhtapur! Als je het na een week aandurft eet je gewoon lekker van straat: een soort balletjes die ze breken en vullen met kruiden en aardappel of de famous momo's! Pastijtjes met kip of vega.
    Vanaf Pokhara kun je trektochten doen op de bekendste berg van Nepal (op de mt Everest na), de Annapurna. Hebben wij niet gedaan omdat we in regenseizoen zaten. Zoek dus goed uit welk seizoen je gaag! Het meer is prachtig bij sunset! Met de bus zijn we naar het zuiden gegaan, de grens bij India, Lumbini. Dit is de geboorteplaats van Boeddha, een mega park waar ergens nog een steen ligt. Niet bijzonder, maar de vele monasteries in het park zijn rustgevend en een aanrader voor als je een meditatie retreat wilt doen of gewoon de tempels wilt bekijken.
    Nepal is een rustgevend land en heeft een prachtige natuur!! Uiteraard om te hiken naar de sneeuwtoppen, maar ook met een bus (zonder airco en het is hopen op een goede zitting) door het berglandschap, de kleine dorpjes en rivieren in de dalen. Ik heb m'n ogen uitgekeken. Het heeft me even geduurd voor ik wist hoe ik mee moest bewegen met het land en de cultuur en religie, maar uiteindelijk wou ik er niet weg en kom ik zeker terug! De mensen zijn lief maar laten je ook gewoon met rust, de religie en cultuur zijn rustgevend en de kleding en versieringen zijn kleurrijk. Bereid jezelf wel goed voor door je in te lezen over de cultuur.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Monkey temple • Bhaktapur • Pokhara

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Nepal reiservaring!

Ben jij onlangs in Nepal geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Azië

Nepal essentials

Vlag: Nepal
Beste reistijd: Maart t/m mei, september, oktober
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen.
Minimum vliegduur: 11 uur
Richtprijs retourticket: € 750
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. BMR, buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Nepal specialisten

Riksja Nepal

Riksja Nepal

Stel zelf de Nepal reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

FOX heeft een uitgebreid aanbod aan privéreizen, singlereizen en groepsreizen naar Nepal, al dan niet in combinatie met India.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt zowel groepsrondreizen als familiereizen door Nepal, en tevens combireizen met India of Tibet.
Bezoek website

Meer Nepal reisorganisaties

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Scherpgeprijsd & NL-reisleiding.
Bezoek website

333TRAVEL
333TRAVEL

Specialist in privé reizen.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Inclusief Nepal familiereis!
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Specialistisch advies.
Bezoek website

NRV
NRV

Individueel met privéchauffeur.
Bezoek website

YourWay2Go
YourWay2Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Natuur- en wandelspecialist.
Bezoek website

Better Places
Better Places

Lokale specialisten.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Nepal

Vliegtickets naar Nepal


Meer over vliegen naar Nepal

Hotels in Nepal zoeken

Hotels in Nepal zoeken

Boek je rondreis naar Nepal

Riksja Nepal
1. Riksja Nepal

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
2. FOX Verre Reizen

Privéreizen, singlereizen & groepsreizen.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Ruim rondreis aanbod.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Nepal rondreizen


Vliegtickets Nepal

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nepal
V.a. 466 Meer over vliegen naar Nepal