Laatst bijgewerkt op 13 november 2019

Wij bij 27 Vakantiedagen.nl zijn continue bezig met het verbeteren van onze website en het toevoegen van nieuwe content. ‘Reiservaringen voor & door reisliefhebbers’ is ons motto en de leden van onze community staan dan ook centraal op 27 Vakantiedagen. Daarom vonden wij het hoog tijd worden om de profielpagina’s eens op de schop te nemen en in een nieuw jasje te steken!

Vernieuwde profielpagina

Wat is er vernieuwd?

Ten eerste heeft het ontwerp van de profielpagina’s een update gehad zodat deze beter aansluiten bij de rest van de site en jij als reiziger meer centraal staat. Je kunt nu je eigen cover foto instellen en jouw reismotto delen. Verder is er nu een afzonderlijke pagina voor jouw reiservaringen en zijn jouw foto’s en video’s overzichtelijk te zien in een galerij op een aparte pagina.

Reisfoto's galerij

De foto’s en video’s bij je reviews zijn nu in een afzonderlijke galerij zichtbaar.

Je bezochte landen zijn nu te zien op een eigen wereldkaart en tevens kun je zien hoeveel procent van alle landen op de wereld je al bezocht hebt!

Bezochte landen

Bekijk jouw bezochte landen op de wereldkaart en zie hoeveel procent van de landen in de wereld je hebt bezocht!

Op de nieuwe instellingen pagina kun je nu naast jouw reismotto ook je social media accounts delen en is het tevens makkelijker geworden om per werelddeel jouw bezochtte landen aan te vinken. Je vindt deze instellingen pagina (en andere pagina’s) rechtsboven in het menu als je over jouw profielfoto gaat met je muis.

Ben jij nog geen reisreviewer op 27 Vakantiedagen? Maak dan nu snel een profiel aan en start met reviewen! Je kunt nu bovendien een gratis Lonely Planet gids ontvangen door het delen van jouw reviews! Kijk snel op de actiepagina!

We horen graag in de reacties hieronder wat jij van de nieuwe profielpagina’s vindt! :)

Gemiddelde beoordeling: 4.7 16139 - reviews totaal

Reageren

*Verplicht
*Verplicht
(optioneel)