Gemiddelde beoordeling Nieuw-Zeeland


Cultuur & bezienswaardigheden

8,4

Gastvrijheid

8,9

Natuur

9,7

Stranden

8,2

Eten

7,8

Gemiddelde beoordeling

8,6
Op basis van 30 Nieuw-Zeeland ervaringen

Reizen naar Nieuw-Zeeland

“Kia Ora!” Welkom in het land van de Maori’s. Nieuw-Zeeland is voor Nederlanders zo ongeveer de verst mogelijk reisbestemming, maar wint elk jaar weer aan populariteit. Begrijpelijk, want het natuurschoon is er overweldigend (denk de beelden uit Lord of the Rings!), de bevolking uiterst vriendelijk en het is een land waar je gemakkelijk kunt rondreizen. Zowel het Noorder- als het Zuidereiland lenen zich perfect voor avontuurlijke en actieve reizen. De wandelingen die je er maakt zul je nooit vergeten!

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nieuw-Zeeland
V.a. 729 Meer over vliegen naar Nieuw-Zeeland

Overnachten in Nieuw-Zeeland

Vergelijk alle hotels in Nieuw-Zeeland
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Nieuw-Zeeland

Rotorua: meet the Maori’s

Rotorua

De Champagne Pool in Waiotapu Thermal Wonderland in Rotorua.

Het vulkanische Rotorua is het gebied in Nieuw-Zeeland waar een deel van de Maori’s nog traditioneel leeft. Hier kun je een kijkje nemen in hun dagelijks leven. Laat de de Maori’s je intrigeren met mythologische verhalen over ‘het land van de lange witte wolk’. Ook is Rotorua aantrekkelijk vanwege de natuur: van fel groen-oranje geisers tot pruttelende modderputjes en van regenwouden tot helderblauwe meren.

Tongariro Crossing

Mount Ngauruhoe

Mount Ngauruhoe in het Tongariro National Park.

Ruige vulkanische bergen en felgroene meren, dat is het Tongariro National Park. Het park is vooral geliefd om de De Tongariro Alpinge Crossing. De wandeling wordt gezien als een van de spectaculariste wandelingen op het Noordereiland. De wandeling loopt over een vulkanisch terrein, welke ontstaan is door uitbarstingen van de Mount Ngarahoe en de Mount Tongariro. Hike tussen de vulkanen door en voel je als Frodo uit The Lord of the Rings, die hier werd opgenomen.

Extreme sporten in Queenstown

Extreme sporten in Queenstown

Queenstown: Adrenaline capital of the World.

Onder thrill-seekers is Queenstown een populaire plek. Het staat bekend om zijn vele outdoor- en extreme sportmogelijkheden, zoals bungeejumpen, parachute springen, paragliden, mountainbiken, snowboarden, quad rijden en nog veel meer. Daarnaast is het stadje zelf ook nog eens leuk, prachtig gelegen tussen de machtige bergpieken aan het kraakheldere Wakatipumeer. Neem de kabelbaan naar boven en geniet van het spectaculaire uitzicht. Proef ook de heerlijke lokale wijnen!

Fjorden: Milford Sound

Milford Sound

De Mitre Peak in de Milford Sound.

Milford Sound is de beroemdste fjord van Nieuw-Zeeland, schitterend gelegen tussen de bergtoppen. Maak een cruise of huur een kajak en voel je nietig tussen al dat grootse natuurschoon. Nadeeltje: dit is een van de natste plekken van Nieuw-Zeeland, houd dus rekening met wat regen, sneeuw en/of mist.

Alle bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland

Top 3 Nieuw-Zeeland specialisten

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen biedt 4 uitgebreide privé rondreizen naar Nieuw-Zeeland, inclusief autohuur.
Bezoek website

WTC.nl - World Ticket Center
WTC.nl – World Ticket Center

WTC.nl biedt diverse camperrondreizen naar Nieuw-Zeeland, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen.
Bezoek website

Riksja Nieuw-Zeeland
Riksja Nieuw-Zeeland

Zelf je Nieuw-Zeeland reis samen stellen met bouwstenen.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Nieuw-Zeeland artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Nieuw-Zeeland

Bekijk de top 10 Nieuw-Zeeland rondreizen

30 Nieuw-Zeeland reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,6
Op basis van 30 Nieuw-Zeeland ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,8

    23 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “Prachtig land!! (maar wel lange vlucht!!)”

    Geplaatst 19-10-2017 • gereisd februari 2017 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    Na een extreem lange vlucht, kwamen we half februari aan in Nieuw Zeeland. We begonnen in Auckland en zijn met een klein campertje het hele land door gecrost en uiteindelijk geëindigd in Christchurch. Hoogtepunt was met stip de Tongariro Alpine Crossing. Een behoorlijke wandeling van bijna 20km met een klim en daling van bijna een km. Maar wat een prachtig landschap. Hoef je echt geen LOTR fan voor te zijn! Naast veel wandelingen hebben we ook gekajakt bij Abel Tasman NP en Milford Sound.
    Het rijden aan de linkerkant was wel even wennen, maar omdat het stuur aan de rechterkant zit, wordt je hier wel continu aan herinnert wat dan wel weer fijn is.Qua seizoen zou ik adviseren ietsje eerder te gaan. Wij gingen van half februari tot half maart, maar een maandje eerder is denk ik net iets beter.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Tongariro National Park • Abel Tasman National Park • Milford Sound

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,6

    13 reviews
    0 waarderingen

    “Mooie natuur ”

    Geplaatst 19-10-2017 • gereisd april 2016 • langer dan een maand • met partner • zelfstandig

    Nieuw Zeeland , als ik ooit zou emigreren dan zou ik echt hier willen wonen.
    Wij hadden het zuider en noorder eiland gedaan .
    Wat een ongerepte natuur ik zou bijna niet eens kunnen kiezen van wat ik het mooiste vond al moetbik zeggen dat ik de hike naar mount Cook erg mooi vond maar het duiken in kaikoura met wilde dolfijnen ook echt geweldig vond .
    Ook de tongariro alpine crossing was ook geweldig om te doen en ervaren .
    Maar vergeet ook niet doubtful sounds met een overnight cruise super leuk om te doen.
    Maar ook de mensen zijn super aardig en gastvrij.
    Als.je verwaand bent en je bent lopend dan is het op de kiwi manier en dat houd in stap in wij vragen de oren van hoofd en brengen je naar de plek van bestemming .

    Ook hebt papa museum is een must do ook al zijn wij niet echte cultuur genieters maar meer natuur is dit echt wel waard . Net als een. Traditionele Maori avond zijn echte must do's
    Ook Abel Tasman kan je super mooi wandelen en kajakken het is echt een land met wonder schoon en veel ruige natuur .
    Zeer geschikt voor de actieve vakantie lief hebber.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Twizel • Kaikoura • Abel Tasman National Park

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,2

    18 reviews
    0 waarderingen

    “Nieuw Zeeland”

    Geplaatst 18-10-2017 • gereisd november 2012 • 4 weken lang • met vrienden • zelfstandig

    Alle verwachtingen van Nieuw Zeeland zijn waar. Prachtige natuur van sneeuw tot zon en van winterjas naar zomerjas. Ben niet verbaasd als je op je route ieder uur een compleet ander vergezicht hebt. Je rijdt zomaar van groene bergen in de zon naar besneeuwde gletsjers. Dit maakt het land ontzettend divers. Rondreizen met de camper vonden wij erg ideaal. Je kan op veel plekken camperen. Simpel naast de kant van de weg of op een wat luxere camping.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    tongariro • Kaikoura • Abel Tasman National Park

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: 6

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    32 landen bezocht
    31 reviews
    2 waarderingen

    “Van zon naar sneeuw in één dag”

    Geplaatst 28-04-2017 • gereisd april 2008 • langer dan een maand • met partner • zelfstandig

    In Nieuw Zeeland vind je qua natuur alles! Je kunt 's ochtends een wandeling maken met besneeuwde bergen om je heen en 's middags een heerlijke strandwandeling in de zon. Het is ideaal om alle natuurpracht te ontdekken met je eigen camper zodat je alle vrijheid hebt om te stoppen waar je wilt, maar ook om te overnachten waar je wilt. Er zijn erg veel campings met faciliteiten te vinden, maar heb je dat allemaal niet nodig, dan is overnachten op een rest camp ook prima! Een aanrader is om het wegenboek aan te schaffen waarop ook alle rest camps aangegeven staan. Het is een duur boek, maar heel erg handig tijdens de rondreis door Nieuw Zeeland.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Abel Tasman National Park • Kaikoura • Mount Cook

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,4

    41 landen bezocht
    26 reviews
    2 waarderingen

    “Prachtig veelzijdig natuurschoon”

    Geplaatst 30-03-2017 • gereisd februari 2013 • 4 weken lang • alleen • zelfstandig

    Nieuwzeeland in een maand doorgereisd, wat veel te kort voor dit land! Vooral het zuidereiland raad ik aan, waar alles nog groter mooier en woester is! Voor avonturiers is dit ook de place to be (vooral Queenstown, waar je dan gelijk even langs de Ferg Burger moet) met de adrenaline activiteiten als bungee jumpen & skydiven. Verder is hiken in nieuw zeeland echt een aanrader. Zo heb ik bijvoorbeeld de tongariro crossing gedaan, een dag hike over en langs vulkanen! In nieuw-zeeland rijd je elke paar uur een ander landschap in waardoor het een heel veelzijdig land is. Je kunt er duiken, surfen, kayaken, hiken, met een helicopter naar een gletsjer (Franz-josef), grotten bezoeken (waitomo!! hier hangen allemaal gloeiwormen vanaf het plafond), logeren bij de oorspronkelijke bewoners (maori) en is het een heel vulkanisch (en dus vruchtbaar) land. Dit land is vooral aan te raden voor avonturiers die voor natuur komen. Zelf heb ik het land bezocht door middel van de hop on hop of bus Stray, maar veel mensen reizen ook met de Kiwi -experience. Zelf ben ik erg tevreden over Stray, alles goed geregeld en gecommuniceerd. Onderweg kun je je op een lijst intekenen op hostels en activiteiten waardoor je zelf weinig hoeft te regelen. De Kiwi experience schijnt meer de feest optie te zijn.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Waitomo caves • Queenstown • Franz josef gletsjer

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    8 reviews
    1 waardering

    “Roadtrip door Nieuw Zeeland”

    Geplaatst 12-03-2017 • gereisd december 2015 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    In Auckland zijn we deze geweldige reis begonnen. Auckland is een prima begin punt, maar net als elke andere grote stad. Het is niet echt typisch Nieuw Zeeland. Pas toen we ons Spaceship ophaalden begon het. Rotorua is zeker leuk om een kijkje te gaan nemen. Het ruikt er gigantisch naar zwavel, maar dat is logisch met al die bronnen in de buurt. Ook als je even wilt ontspannen zit je hier goed. Tongariro is echt geweldig, vanwege het weer hebben we de wandeling niet kunnen doen. Maar van wat we gezien hebben is dit ook zeker de moeite waard.

    Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter toch uit naar het Zuider Eiland. Wandelen over de Fox Glacier. Een ervaring die je maar een keer meemaakt. Pas als je boven staat en die helikopters ziet vliegen, besef je hoe enorm groot die ijsmassa is. Het is vermoeiend, maar gaaf om te doen! Queenstown vond ik de levendigste stad in Nieuw Zeeland. Vriendelijke mensen en een leuke sfeer. Van daaruit kun je ook de meeste actieve/extreme sporten beoefenen. Dus voor degene die graag parachutespringt, of bungeejumpt, hier moet je zijn. Christchurch is de stad die bij mij de meeste indruk heeft gemaakt. Een aardbeving die zoveel verwoest heeft. En toch zijn de mensen positief, ze hebben alles grotendeels alweer opgebouwd. Hierdoor is de binnenstad heel modern. Hierdoor hangt er gelijk een ontspannen en relaxte sfeer.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Christchurch • Queenstown • Rotorua

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    1 review
    0 waarderingen

    “Binnenkort weer, voor de 5e keer Nieuw Zeeland! ”

    Geplaatst 17-12-2016 • meerdere keren gereisd, laatste keer in februari 2014 • alleen • zelfstandig

    Nieuw Zeeland heeft een zeer veelzijdige natuur. Op het noordelijk deel van het Noorder eiland vindt je prachtige sub-tropische stranden. Zak je verder af tot onder Auckland kom je vulkanische invloeden tegen op o.a. White Island, de stad Roturoa en in het Tongariro National Park. Een mini-cruise met de ferry brengt je van de hoofdstad Wellington naar het pittoreske plaatsje Picton op het Zuider Eiland. Rij je zuidwaarts richting Christchurch kom je door Kaikoura, bekend van o.a. het walvisspotten en langs Hanmer Springs waar je heerlijk kunt relaxen in thermale baden. Ga je vanuit Picton richting westkust dan kom je langs een prachtig fjorden gebied met oesterteelt, vervolgens wijn-en kiwiplantages. Verderop nadert het Abel Tasman National Park, een juweeltje om te hiken of kajakken langs de prachtige baaien en stranden. De zeehonden zwemmen rustig met je mee! Langs de westkust trekkend kom je langs diverse hoogtepunten zoals de Pancake rotsen en de 2 Nieuw Zeelandse gletsjers om te eindigen in bv. Queenstown, het absolute hoogtepunt voor waaghalzen! Onderlangs om via de oud Engels aandoende stad Dunedin met o.a. een bezoek aan de wereldwijd enige vaste land locatie waar Albatrossen broeden naar de prachtige stad Christchurch door te reizen. Na reeds 4 keer een vakantie van zo'n 5a7 weken in dit mooie land te hebben doorgebracht blijft er nog meer dan voldoende over om ontdekt te worden!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Bay of Islands • Abel Tasman National Park • Gletsjers

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,2

    13 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Alles wat je maar wensen kan.”

    Geplaatst 04-04-2016 • gereisd februari 2015 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

    Geweldig land wat eigenlijk alles heeft - cultuur, strand, en natuur in alle vormen en maten. Van de gletsjers tot sounds, en alles ertussen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Abel Tasman National Park • Cape Reinga • Wanaka

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    8 reviews
    1 waardering

    “Een eiland met veel avontuur en bijzondere plekken”

    Geplaatst 30-03-2016 • gereisd maart 2016 • langer dan een maand • met partner • individuele rondreis • met Tenzing Travel

    Nieuw Zeeland is een ontzettend mooi en afwisselend land en het is de lange reis er heen zeker waard. De natuur is er ontzettend mooi. De westkust van het zuider-eiland heeft vele mooie fjorden, en gletsjers. Het weer is er erg afwisselend en het kan er veel regenen, maar ondanks dat is de natuur er altijd prachtig. In het noorder-eiland hebben vooral de mooie witte en bijzondere stranden (cathedral cove in coromandel) veel indruk gemaakt en het plaatsje Rotorura dat bekend staat om zijn vulkanische activiteit erg bijzonder. De stoom komt er uit de grond en de vele hotpools zijn heerlijk om te relaxen. Vele activiteiten die je in NZ kan doen zijn er veel. Helikopter vluchten, wandelingen, boottochten, skydiven, guided tochten voor bijvoorbeeld vissen of een kijkje op de gletsjers zelf. Genoeg te doen dus. Er zijn veel verschillende visitors centres in grotere plaatsen waar ze je heel vriendelijk helpen met wat er in de omgeving te doen is. Daarnaast helpen ze je ook met het boeken van van activiteiten, maar ook bijvoorbeeld met het boeken van de ferry naar het andere zuid/noorder eiland.
    De mensen zelf in nieuw zeeland zijn ook erg vriendelijk. Als ze zien dat je iets niet weet vragen ze je om te helpen, erg fijn.
    Als je van de sport rugby houdt dan is het zeker de moeite waard om naar het rugby museum te gaan in New Plymouth en een ticket voor een wedstrijd (Superrugby) is ook niet duur en erg mooi om een wedstrijd te zien op hoog niveau.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Rotorura • Abel Tasman Park • Coromandel

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    19 landen bezocht
    4 reviews
    0 waarderingen

    “Sweet ass bro!”

    Geplaatst 14-02-2016 • gereisd februari 2012 • 4 weken lang • met vrienden

    Wauw! Een land met vele gezichten qua natuur, lieve mensen en heerlijk eten. Met de Kiwi Experience heb ik het land mogen bewonderen, de buschauffeur is tevens je reisleider en regelaar met betrekking tot accommodaties en activiteiten. Naast de prachtige natuur biedt Nieuw-Zeeland veel mogelijkheden voor daredevils. Ga niet voor de populairste plekken om te skydiven, bijvoorbeeld Taupo (wat zeker heel gaaf is) maar ook in Nelson heb je een prachtig uitzicht, met een beetje mazzel zie je dan het Zuider- én het Noordereiland liggen. Franz Josef is zeker een aanrader en plak er een dagje extra bij aan, nadat je een hike over de gletsjer hebt gedaan. Op die dag kun je heerlijk genieten van de thermobaden. Er is zoveel wat ik toen niet heb kunnen zien, maar waar ik zeker in de toekomst nog eens heen wil gaan. Nieuw-Zeeland is een land waar de wegen zeer goed begaanbaar zijn en in combinatie met de prijzen voor overnachting en eten kun je het vergelijken met Nederland. Activiteiten die je absoluut niet mag missen in Nieuw-Zeeland zijn skydiven, raften, gletsjer beklimmen, tongariro crossing en vergeet vooral niet de overheerlijke Furgburger in Queenstown te proberen!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nieuw-Zeeland:

    Franz Josef Glacier • taupo  • Milford Sound

    Mijn Nieuw-Zeeland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Nieuw-Zeeland reiservaring!

Ben jij onlangs in Nieuw-Zeeland geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Ocëanie

Nieuw-Zeeland essentials

Vlag: Nieuw-Zeeland
Beste reistijd: Hele jaar
Visum nodig? Nee
Minimum vliegduur: 23 uur
Richtprijs retourticket: € 1100
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Nee

Top 3 Nieuw-Zeeland specialisten

FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen biedt 4 uitgebreide privé rondreizen naar Nieuw-Zeeland, inclusief autohuur.
Bezoek website


WTC.nl - World Ticket Center

WTC.nl - World Ticket Center

WTC.nl biedt diverse camperrondreizen naar Nieuw-Zeeland, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen.
Bezoek website


Riksja Nieuw-Zeeland

Riksja Nieuw-Zeeland

Stel zelf de Nieuw-Zeeland reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website

Meer Nieuw-Zeeland reisorganisaties

SNP Natuurreizen
SNP

Wandel- en individuele reizen.
Bezoek website

Djoser
Djoser

De mooiste groepsreizen.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Privé-autorondreizen.
Bezoek website

Travel Nieuw-Zeeland
Travelworld

Losse arrangementen.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Complete rondreizen.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Complete rondreizen.
Bezoek website

SRC Reizen
SRC Reizen

Cultuurvakanties.
Bezoek website

Travelhome
Travelhome

Camperreizen.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Nieuw-Zeeland

Alle bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland

Vliegtickets naar Nieuw-Zeeland


Meer over vliegen naar Nieuw-Zeeland

Hotels in Nieuw-Zeeland zoeken

Hotels in Nieuw-Zeeland zoeken

Boek je rondreis naar Nieuw-Zeeland

FOX Verre Reizen
1. FOX Verre Reizen

Privé rondreizen.
Bezoek website

Riksja Nieuw-Zeeland
3. Riksja Nieuw-Zeeland

Zelf samenstellen.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Nieuw-Zeeland rondreizen


Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nieuw-Zeeland
V.a. 729 Meer over vliegen naar Nieuw-Zeeland