1 review van Els van Asseldonk

 • Geplaatst 15-05-2016

  Candolime, 1993 uitvalbasis van een 2 maanden trip door India. 1 kruideniertje annex cafe/lunch/ontbijt room op het zandmiddenplein, 1 guesthouse, Bob'sInn, 1 strandhutje waar je kon eten en waar lakshmi massages gaf in een afgezet stukje met tentzeil.
  Candolime, 1994 uitvalbasis 6 weken trip door India, het grootste huis in het durpje in ombouw tot Osho's verblijf.. nog wat nachtjes verbleven aldaar. 2 australiers kochten 3 parasols, 6 strandbedden en begonnen met een toeristisch uitbating, na een aantal weken is de boel failliet gegaan wegens geringe belangstelling.
  Met Osho's verblijf kwamen de Duitsers.. gelukkig kon Harry, de vermeende later bekende van moord op zijn vrouw verdachte Lord uit England ons een 'safari' tocht verzorgen, dit bleek kort na vertrek vooral een kroegjes safari te zijn, tegen wat bier en een ontbijt vertrokken we. Een uur onderweg en nog geen cafe met voorraad bier voor Harry en Harry stortte in..midden op straat en is naar verluidt daarna blijkbaar terug naar England vertrokken.. Op het strand waren we dikke vrinden met de inheemse kralen vrouwen die met ons, vooral onze lunch en versnaperingen deelde, party, party..zongen.. en bleven tot de zon onderging in de zee. We waren zo'n beetje de enigste 'toeristen' in de maand december en met het oud en nieuw... mooie tijden. Lucky legs volgens de nieuwe 2e uitbater op het strand, want na ons dagelijks ontbijt aldaar kwamen nog wat meer belangstellenden de bananenpannekoeken eten. Dat duurde altijd iets langer dan we gewend waren, je diende eerst te betalen, dan ging de jongste zoon naar het kruidenierswinkeltje de ingredienten kopen zodat vader en moeder met veel liefde en koestering aan het bakken gingen..
  Ben zo benieuwd hoe het gaat met de dorpsbewoners...


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren