16 reviews van Naomi

 • Geplaatst 21-05-2019

  Vanuit Padang Bai in Bali kun je met de fastboat naar de Gili eilanden. Met deze snelle boten duurt het ongeveer 3 kwartier. Je kunt ook met de langzame grote veerboot gaan, dit kost veel minder (ongeveer €2) maar is veel langzamer en ook minder veilig. Wij kozen voor Gili Air, lekker releaxt eiland aangezien wij niet zo van het feesten zijn. Aangekomen worden je koffertjes in het zand gezet en staat een paard en wagen klaar om je naar het hotel te brengen. Er rijden geen auto's, wel een hoop fietsen, die je uiteraard ook kunt huren. Je kunt super snorkelen in het heldere blauwe water en je ziet zelfs zeeschildpadden. Dit is echt een super ervaring! Huur zeker een hutje vlakbij het strand zodat je het releaxte beachlife ervaart. Wij gaan zeker terug!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 21-05-2019

  Wij zijn 2 keer naar Kos geweest. We hebben daar iedere keer een quad gehuurd. Super om in de bergen te rijden en op onverharde wegen heb je zeker iets nodig met power! Als je bij de haven in Kos bent ga je de linkerkant op en kom je bij de warmwaterbronnen. Je kunt de quad parkeren bovenop de berg en naar beneden lopen of per ezel. Dit is erg zielig en doe dit vooral niet, de ezels zien er niet goed verzorgd uit. Bij de bronnen heb je een restaurantje waar je eten en drinken kunt kopen. Als je bij de haven naar rechts gaat kom je een stuk door Kos stad waar een hoop restaurantjes en winkeltjes zitten. Als je verder het eiland inrijdt heb je een aantal restaurants die van 12:00-15:00 uur happy hour hebben! Hier hebben we super lekker en vooral goedkoop gegeten. Onder de druiventrossen en helemaal in Griekse stijl. Ook kun je mee met een treintje en kun je vlakbij de haven ook mee met een aantal boten. Ook kun je een dagje naar Bodrum in Turkije.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 10-05-2019

  Als je in Milaan bent is het zeker een aanrader om de Duomo (de grote kathedraal) te bezoeken. Hier vlakbij vind je winkels met bekende merken en heb je een hoop terrasjes. Pas wel op, op het plein lopen verkopers met armbandjes die ze ongevraagd om je pols heen knopen. Het handigste is om een dagkaart voor de metro te kopen, zo kun je veel bekijken. Zaterdagavond zijn wij naar een wedstrijd van AC Milan tegen Oostenrijk geweest, dit was een hele ervaring! Echt heel tof! En ook veilig, er was genoeg bewaking en ook waren er voldoende metro's na afloop van de wedstrijd. In Milaan kun je goed winkelen en vergeet ook zeker de Italiaanse ijsjes niet. Wij hadden helaas geen tijd om meer Como te bezoeken, dit schijnt ook heel mooi te zijn. Als je op Milaan vliegt moet je even checken welk vliegveld je hebt, er zijn er namelijk wel 3. Wij vlogen op de verste van de stad, hierdoor moesten we eerst nog een uur met de bus. Dit was een luxe touringcar en boekten we voor maar €5. Ook de terugreis in de bus was comfortabel en de bus reed netjes op tijd. Je kon uitstappen bij het Centraal Station.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 10-05-2019

  Wij zijn een week op Mykonos geweest en hebben genoten. Voor de hele week hadden we vlakbij het hotel een quad gehuurd zo hebben we het hele eiland verkent. De stad zelf is vooral 's avonds erg gezellig om door de kleine straatjes te slenteren en ergens bij een restaurant te gaan eten. Wij hebben heerlijk gegeten aan een restaurant bij de haven en zijn de volgende dag hier weer naar toe gegaan. Je kunt je scooter/quad parkeren op een grote parkeerplaats vlakbij de haven, vanaf hier is het maar een klein stukje lopen. Je kunt prachtige zonsondergangen bekijken bij Klein Venetië, dit zijn allemaal huisjes gebouwd aan het water wat erg op Venetië lijkt. We hebben heerlijk gegeten op het eiland en de prijzen vielen ook erg mee. Vooral als je onderweg bent en stopt bij familierestaurants. De mensen hier zijn erg aardig en behulpzaam. Helemaal in het noorden heb je ook nog een paar strandjes, hier is het helemaal niet druk want dit is ook een eind rijden. Wij hebben zelfs een vuilnisbelt ontdekt. Je komt met de quad op plekken waar je met de scooter/auto niet komt. De verschillende strandjes zijn super mooi, het ene drukker dan de anderen en op sommige plaatsen heb je geen voorzieningen, hou hier wel rekening mee. Boodschappen deden we vaak bij de supermarkt dit scheelt toch een hoop in de prijs. Het eiland is erg releaxt en zeker een aanrader om te bezoeken.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 10-05-2019

  Samen met m'n man zijn wij naar Parijs geweest met de auto. We verbleven in een super Holiday Inn hotel met een heerlijk queensize bed. Vlakbij het hotel zat de metro. Het beste kun je een dagkaartje kopen zodat je de hele dag gebruik kunt maken van de metro. Wij zijn naar de Eifeltoren geweest, hebben een kaartje gekocht en hebben bovenop het puntje gestaan. Hier heb je een super mooi uitzicht over de stad. Pas wel op want er lopen mensen rond die je handtekening vragen voor een petitie of zogenaamd een sieraad van je hebben gevonden. Ook hebben we langs de winkels van de Change Elysee geslenterd. Dit is vooral leuk om te kijken, er stond bij ons zelf een gouden auto in de etalage. 's avonds hebben we heerlijk gegeten in een restaurant vlakbij het hotel. Ook is het 's avonds niet onveilig om met de metro te reizen en zo zijn we 's avonds nog naar Louvre geweest. Heel mooi verlicht allemaal. In juni ga ik weer en dan zou ik graag de Sacre Coeur bezoeken en met een rondvaartboot mee willen over de Seine.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren