26 reviews van A.L. de Swart

  • Geplaatst 13-04-2019 • gereisd november 2015 • 3 weken lang • met partner • groepsrondreis

    Nepal bezocht nog voor de aardbevingen. Wij reizen om andere dingen en culturen te zien dan datgene wat we in Nederland / europa zien.
    Nepal was onze eerste echte verre reis. En iets anders zien dan hier was zeker van toepassing. Prachtige tempels, hele gezellige plaatsjes met mooie uitzicht zoals bandipur. Bhaktapur wat helemaal een andere sfeer is. (Inmiddels meerdere verre reizen gemaakt maar vind dit nog steeds het mooiste stadje wat ik ooit heb gezien) en natuurlijk een mooie wandeltocht gemaakt in de Himalaya. (Poonhill) vergeet ook niet een mooie Jeeptour te maken in chitwan. Wij hebben nog geen ervaring met echte safari's in bijvoorbeeld Afrika dus dit vonden we erg mooi, krokodillen, olifanten, neushoorn op een paar meter afstand en later een vlak voor de jeep.
    Heel kleurrijk met alle vlaggetjes. Veel sfeer. Nepal heeft meer te bieden dan je denkt!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Bhaktapur • Bandipur • chitwan

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 13-04-2019 • gereisd november 2017 • 4 weken lang • met familie • zelfstandig

    Na een tussenstop in China aangekomen in Vietnam. We hebben hier 4 weken rondgereisd. Alles ter plaatse geboekt. Mooie treinreizen maar ook wat tussenstops. We hebben bovenin, midden in en onderin plaatsen bekeken. Daardoor wel meerdere klimaten ervaren. Midden van het land erg regenachtig onderin ruim 30 graden.
    Bij Ninh binh hele mooie dagen gehad. Gefietst in prachtige omgeving. Ook hoi An een erg gezellig plaatsje om te bezoeken. Aankomen in Hanoi was wel even wennen hoe enorm druk maar de rest van het land dat niet meer ervaren. We misten wel een beetje het kleurrijke wat je bijvoorbeeld in Nepal wel ziet in alle vlaggetjes enzo.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Vietnam:

    Hoi An • Ninh binh • Can Tho mekong river

    Mijn Vietnam beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 13-04-2019 • gereisd november 2017 • 1 week lang • met familie • zelfstandig

    Vanuit Vietnam naar Cambodja gegaan speciaal voor de Angkor wat. We snappen dat dit op de lijst van wereldwonderen staat. Prachtig om een aantal dagen te bekijken.. verder niet veel van Cambodja gezien. We zijn via Bangkok weer terug naar huis gevolgen..wij vonden deze tussenstop vanuit Vietnam zeker de moeite waard echter denken wij wel dat de Angkor echt het hoogtepunt is en de rest van het land niet heel veel te bieden heeft maar dit kunnen we mis hebben.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cambodja:

    Angkor Wat • Angkor Thom • Angkor Watt

    Mijn Cambodja beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 13-04-2019

    We hebben het wereldwonder macchu picchu gezien wat geweldig was, aangezien angkor wat ook op deze lijst staat hebben we besloten om van Vietnam een vlucht te nemen naar Cambodja om deze tempels te bekijken. Wij snappen dat het bij de wereldwonderen hoort. Een aantal dagen tempels bekeken en iedere tempel weer helemaal anders. Smiddags en s'avonds dichtbij sluitingstijd duidelijk veel rustiger omdat de bussen toeristen dan weer weg zijn. Huur een tuktuk voor een paar dagen en ga ervoor.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 13-04-2019

    In de Nederlandse winterperiode heerlijk met het hele gezin naar Fuerteventura. Heerlijke temperatuur, niet te warm maar wel lekker in T-shirt lopen.
    Wezen duiken, een tour over het eiland, wezen vissen met een boot, een overtocht naar een ander eiland, op het strand gespeeld. Kortom prima vermaakt voor een heerlijk weekje er tussenuit.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren