6 reviews van Annabel Verschure

 • Geplaatst 15-04-2017

  Mijn vader heeft bijna 10 jaar vlakbij Carvoeiro gewoond en ik ben er jaarlijks met veel plezier naar toe gegaan. De kustlijn met prachtige rotsformaties is echt prachtig om langs te touren (ik deed dit zelf regelmatig op de scooter). Je hebt er diverse stranden, sommige klein en druk, sommige groot en leeg. Het dorpje zelf is prachtig gelegen aan de kust. Je hebt er diverse restaurants en kroegen waar ook veel jongeren komen.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 15-04-2017

  Een van de activiteiten waar ik het meeste naar uit keek in India was een tour maken met een houseboat in de backwaters van Kerela. Helaas stapte mijn vriend in Alappuzha met koorts uit de bus en waren we genoodzaakt even rustig aan te doen. Toen hij zich weer wat beter voelde hadden we niet zoveel tijd meer over en hebben we besloten om een tour van een paar uur te doen. We hebben dit via ons guesthouse geregeld. We zijn opgehaald met een tuktuk en naar onze "kaptein" gebracht. Hij had echt een ontzettend schattig bootje met een soort matras die schuin omhoog lag. Onze kaptein zat achter ons en heeft ons vier uur lang rond gepeddeld. Op deze manier hadden we goed de mogelijkheid om te kijken naar het leven wat zich hier grotendeels op en vlak naast het water afspeelt. We kwamen ook in kleine aftakkingen waar de grote houseboten niet kunnen komen.
  Alhoewel ik nog steeds graag een dag en nacht tour zou willen doen was dit een hartstikke leuk (en goedkoper) alternatief.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 15-04-2017

  Rishikesh ligt in de provincie Uttarakhand (maar dat staat niet tussen de bestemmingen). Na de drukte van Delhi was Risikesh echt een verademing! Het hele dorpje straalt rust uit. Er zijn ontzettend veel leuke restaurantjes met uitzicht op de Ganges (waar je zo met kussens op de grond kunt zitten) waar wij uren hebben gespendeerd met kijken naar alles wat er voor bij kwam.
  We hebben een leuke hike gemaakt naar watervallen. Bereid je wel even goed voor dat je weet waar je heen moet. Wij zijn blijkbaar helemaal verkeerd gelopen en onze grootste waterval was 50 cm hoog. Al zijn we wel heel hoog de berg op gekomen (schitterend uitzicht natuurlijk) en hebben gezwommen in mini stroompjes van de kleine watervalletjes. De cake tempel is ook wel leuk om even te hebben gezien. We zijn een avond naar de ceremonies bij de ghats gaan kijken. Het werd bij ons omschreven als zeer kleurrijk en uitbundig, maar dit vonden we niet het geval. Er werd veel gepraat en gebeden (een half uur zitten en je mond houden) en na afloop laten ze een soort bloemstukjes met een kaarsje in het water. Erg interessant om een keer te zien, maar verwacht er niet te veel van.
  Verder hebben we lekker geshopt, heb ik een massage genomen en heeft mijn vriend zich laten scheren. De ultieme plek om te relaxen!
  P.s: pas wel op voor de koe op de brug. Als je niet snel genoeg loopt krijg je gewoon een hoorn in je achterste :p


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 15-04-2017

  Een dorp vol met package toeristen en bijbehorende prijzen en winkels. Het was aardig om even door de straatjes te lopen en bij het water te kijken maar dat was ik ook vrij snel zat. Daar kwam ook nog eens bij kijken dat ik drie kwartier op de deur van mijn hostel heb staan bonken omdat ze de deur op slot hadden gedaan met het idee dat ik binnen was. De volgende dag maar weer snel door gegaan.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 15-04-2017

  De safari door Yala National Park was een reeks met kleine gilletjes van blijdschap. We hebben zo ontzettend veel verschillende dieren gespot. En we hadden heel veel geluk want we hebben niet één maar twee keer een luipaard gespot (al was de tweede keer wel heel erg vluchtig). Ik heb vooral ook erg genoten met het kijken naar olifanten. We hebben twee keer lang stil gestaan bij een grote kudde. Bij deze kudde zat één dondersteen die heel de tijd zat te klooien met andere olifanten en het leuk vond om vogeltjes op te jagen en nat te spuiten.
  Het enige nadeel vond ik wel dat we soms wel erg dicht met onze jeep bij de dieren kwamen en er erg veel jeeps waren. We hebben bewust af en toe gevraagd of onze chauffeur wat meer afstand wilde bewaren of door wilde rijden om ruimte voor de rest te creëren.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren