26 reviews van Annie Buster

 • Geplaatst 12-04-2019

  In Rotorua hebben we ons goed vermaakt. We stonden met onze camper op de camping Thermal Holiday Park tegenover het Te Pula Geothermal Valley. We konden zo mooi te voet er naar toe. Het Te Pula park is erg mooi om te zien. 's Middags zijn we naar het Redwoods-bos gegaan om te wandelen. Prachtige bomen en prachtige varens! We kwamen geen enkele toerist tegen. Ook hebben we nog een paar ritjes gemaakt bij Skyline Rotorua Luge. In een bakje de helling af. Dikke pret! 's Avond eten in de stad. Daar moesten we dan wel eerst naar toe rijden. We hebben gegeten bij The Pig and Whistle Historic Pub. Supergezellig! Met frietjes in de vorm van varkensstaartjes.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 12-04-2019

  Hoogzomer waren wij in Göteborg, om de boot te pakken naar Denemarken. Tot onze verbazing was het een leuke stad vol leven. Op het platteland van Zweden zie je weinig jonge mensen, maar in Göteborg zie je juist heel veel. Je kunt een boottocht maken over de waterwegen van Göteborg en een stukje door de haven, waarbij je uitlegt krijgt van een gids. Er is een mooie botanische tuin waar je ook een terrasje kunt pikken. Er zijn veel boetiekjes, winkeltjes, ook tweedehands. De oude wijk Haga is ook erg gezellig.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 12-04-2019

  Let op: een bezoek aan de Grand Canyon kan ook op een teleurstelling uitlopen. Wij bezochten de North Rim in september 2013. We werden met onze camper al tegengehouden bij de ingang van het park, op zo'n dikke 7 km van de North Rim. De ranger vertelde ons dat de camping vol was en dat we dus beter buiten het park iets konden zoeken. We vonden gelukkig een campsite in het bos vlakbij. De dag erop wij naar de North Rim vol goede moed, maar bij aankomst bleek het mistig te zijn: niets te zien!! Wat een teleurstelling. We besloten om naar een ander punt te rijden: wederom mist. We besloten om in te checken op de camping in het park voor 2 nachten. Uiteindelijk brak op enig moment de bewolking open, wij hollen naar de "Rim", naar het uitzichtpunt, en met ons vele anderen, om de Grand Canyon te bekijken. Prachtig uitzicht! Het duurde al met al nog geen half uur, toen was het weer dichtgetrokken. De weersverwachting voor de dagen daarna waren dramatisch, dus na 1 nacht weggegaan. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Er waren mensen die echt overstuur waren, want als je dat half uurtje had gemist, had je nog steeds niks gezien. Bij de souvenirwinkel zei een dame tegen mij: 'we verkopen niet voor niets zoveel soorten regenjassen hier in de winkel. Het regent hier namelijk heel vaak'. Tja.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 12-04-2019

  Op onze zelf samengestelde rondreis door o.a. Peru kwamen we ook in Nazca. We hadden een lijnbus (Cruz del Sur) vanuit Lima naar Nazca. Dat was prima te doen, zo'n 6 of 7 uur rijden. We kwamen 's avonds aan in Nazca. Nazca is leuk om even te verkennen maar echt mooi is het niet. Het is er ook erg druk en toeristisch. Het is natuurlijk wel interessant om te zien hoe men daar leeft. We hebben vanuit Nazca een vlucht over de beroemde Nazca-lijnen gemaakt. We zaten vrij hoog met ons vliegtuigje, dus ik moest nogal focussen om de figuren te zien. Fotograferen lukte niet echt, want ik deed mijn best om niet misselijk te worden. Ik had wel een pil genomen om dat de voorkomen. De twee andere passagiers achterin werden ziek, want het vliegtuigje zwenkte van links naar rechts op en neer om ons maar vooral alles te laten zien. Het pilletje (in Ecuador gekocht want de Nederlandse pillen tegen 'motion sickness' deden hun werk niet) deed gelukkig zijn werk, want ik heb de vlucht goed doorstaan. Als we meer tijd hadden gehad in Peru hadden we vanuit Lima onderweg eerst nog Paracas willen bezoeken voor een toer naar de Ballestas eilanden en evt. nog naar de zandduinen bij Huacachina. Het was mooi om de lijnen gezien te hebben, maar echt indruk hebben ze niet gemaakt en het dorp Nazca zelf ook niet.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 12-04-2019

  La Fortuna mag dan wat toeristischer zijn dan andere plekken in Costa Rica, het is wel een prachtige uitvalsplek om de omgeving rondom de Arenal-vulkaan te verkennen. Als je behoefte hebt aan drukte, dan kun je die opzoeken door naar La Fortuna te gaan en de winkeltjes en cafeetjes te bezoeken. Als je behoefte hebt aan rust, dan rijd je gewoon richting de vulkaan en zoek je de rustige gebieden op. Wij zijn uiteindelijk bij een restaurantje terechtgekomen aan de zuidkant van waaruit we een prachtig gezicht op de vulkaan hadden. We sliepen in La Fortuna ergens achteraf met een mooi uitzicht op de vulkaan. Vaak was de top in de wolken gehuld. Bij La Fortuna heb je overigens nog een prachtig klein natuurparkje dat je zeker moet bezoeken: Ecocentra Danaus.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren