17 reviews van Athina Ketting

  • Geplaatst 26-10-2017 • gereisd juli 2016 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Zweden is prachtig! Ze hebben een hele mooie natuur, met prachtige naaldbossen en meren. De echte avonturier is hier helemaal op zijn of haar plaats! Zweden is vanuit Nederland goed te bereiken per boot/vliegen of met de auto. Wel is Zweden duurder dan Nederland. Voor wie het goedkoop wilt houden gaat met eigen auto, kookt voornamelijk zelf en verblijft vooral op de camping. Je kunt ook wildkamperen: extra avontuurlijk en het kost je niets!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zweden:

    Stockhol • Gotenborg • Jukkasjarvi

    Mijn Zweden beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 10
    • Eten: 4
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 26-10-2017 • gereisd juli 2011 • 1 week lang • met vrienden • zelfstandig

    Portugal is heerlijk en zo lekker divers! Van steden, tot stranden tot geweldige natuur, in Portugal is er voor iedereen wat wils. Portugal is goedkoper dan Nederland en daarom voor ons prima betaalbaar. Het land is ook goed bereikbaar van uit Nederland; 2 uurtjes vliegen en je bent er! Geniet vooral van het eten en alle mooie cultuur & breng vooral een gezoek aan Sintra! Wel jammer dat de zeeën koud zijn en het water niet zo lekker warm is als in Griekenland bijvoorbeeld ;)

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Portugal:

    lisboa • Algarve • Sintra

    Mijn Portugal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 26-10-2017 • gereisd juli 2017 • 1 week lang • met partner • groepsrondreis

    Afgelopen zomer met The Vespa trip naar Italië geweest. Op een Vespa een week lang door Toscane touren, zo leer je Italië goed kennen! Hoewel mijn vriend en ik er achter kwamen dat een groepsreis niets voor ons is (gelukkig was het bij deze groepsreis mogelijk om alleen op pad te gaan, dus dat hebben we na de eerste dag ook lekker gedaan!) was Italië heerlijk. We hebben allemaal mooie plekjes in Italië gezien en het was ook echt hoe ik je Italië had voorgesteld. De natuur in Toscane is prachtig en er is zoveel historie, afwisselend met een grote stad als Florence was de vakantie compleet. De prijzen in Italië waren prima betaalbaar! Geniet vooral van een ijsje in San Gaminiano en van heerlijke pizza's in Florence!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Italië:

    Lucca • Siena • Florence

    Mijn Italië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: 5

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 24-10-2017

    Nee, Albufeira was niet mijn ding. Rond de kerst wilde mijn vriend en ik nog even goedkoop weg, met mooi weer dus werd het Albufeira. Wij gingen in januari en deze periode is rustig, dat is wel fijn. Ook over de natuur heb ik niets te klagen; prachtig! Wat mij echter de das om deed was dat ik merkte dat alle tentjes en ook het hotel waar wij zaten vooral gericht waren op Engelse toeristen. Veel bier, overal tv's met voetbal en vooral vet (en vies) eten. Dit is niet mijn vakantie style en daarom was het eens en nooit meer ALbufeira.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 24-10-2017

    Bergen is een hele gezellige stad, het heeft echt sfeer. Wij waren voor 2 dagen in Bergen en hebben genoten van alle leuke tentjes die er zaten. Breng vooral ook een bezoek aan de vismarkt! & vergeet natuurlijk niet het oude Bryggen te bezoeken. Nadeel van Bergen is wel dat het er vaak (bijna altijd) regent, wij hadden wel de geluk dat deze twee dagen 30 graden waren, maar normaal gesproken is dat helemaal niet zo! Je kunt trouwens ook met een kabelbaan naar boven om van het uitzicht te genieten. Dit is wel heel druk, dus zorg dat je heel vroeg bent. Bergen is sowieso best toeristisch dus wellicht wil je, je bezoek buiten de cruiseboten omplannen!


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren