26 reviews van Bartek van der Smissen

  • Geplaatst 21-11-2017 • gereisd september 2017 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    2 wekenBali en 1 week Nusa Lembongan gedaan. In Bali eest naar Uluwatu geweest wat een prachtig begin van onze reis was. Lekker bijgekomen van de vlucht en 3 dagen ontspannen op de vele leuke stranden, hippe tentjes en heerlijk eten. Alles wel op de scooter doen maar voor 5 euro per dag moet je daar niet om sukkelen. Daarna door naar Ubud gegaan en 5 dagen met de scooter rond gereden. De rijstvelden zijn een toeristische trekpleister geworden maar nog steeds mooi om te zien. Als je wat verder door rijdt ten oosten en noorden van Ubud kom je op veel meer rustigere plekken en zie je nog het authentieke Bali. Eten in Ubud is fantastisch. Zoek de tentjes die net buiten het centrum (main street) van Ubud zitten. Je betaald de helft minder en het is 5x zo lekker. Vervolgens nog door gegaan naar Nusa Lembongan waar we heerlijk een week niks hebben gedaan. De sfeer op het eiland is heel relaxt en we hebben 1 dag iets gedaan. halve dag scooter gereden. Dan heb je heel het eiland gezien en een halve ddag gesnorkeld middels een snorkel tour wat echt de moeite waard is. Ook hier weer het eten super lekker en voor een zeer schappelijke prijs. Prachtig divers land waarbij er inderdaad veel toerisme is maar dit niet overheersend is zoals op de Spaanse kust bijvoorbeeld.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Devil's Tear • Labak Sari Restaurant • Single Fin Bali

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 10
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-11-2017 • gereisd april 2013 • 1 week lang • alleen • zelfstandig

    Geweldige stad. De diversiteit tussen het authentieke Singapore en het hypermoderne is echt super. Je voelt de cultuur en het moderne en dat geeft een hele relaxte sfeer over de stad. Er is ook onwijs veel verschillende culturele hoogtepunten te zien. Eigenlijk is het een soort van klein Azie in een stad. Zeker een must om heen te gaan als je in de buurt bent.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Singapore:

    Marina Bay Sands • Telok Ayer Market • Gardens by the Bay

    Mijn Singapore beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 6
    • Eten: 10
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-11-2017 • gereisd juli 2014 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

    Rondreis op de motor door Noord Italie gedaan is echt de moeite waard. De prachtige wegen, vergezichten en leuke dorpjes die je tegen komt is meer dan bijzonder. Het eten maakt dit avontuur helemaal af. Het Como meer is zo mooi dat je daar al een vakantie op zich van kan maken en Milaan is een heerlijke stad om even bij te komen van al je indrukken.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Italië:

    Como Meer • Valle Brembana vallei • Monza

    Mijn Italië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 10
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-11-2017

    Een hele mooie stad met veel geschiedenis maar ook ontzettend toeristisch vergeleken met Glasgow. Pubs en eettenten in overvloed maar in het weekend zijn er ook onwijs veel vrijgezellen feesten. Niet altijd even leuk maar het maakt ook wel de stad!


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-11-2017

    Onder de rook van de prachtige stad Straasburg ligt de Vogezen. Een prachtig wandel/fiets gebied waar het in de zomer goed vertoeven is. Het heerlijke Franse bourgondische leven proef je hier aan alles.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren