13 reviews van Rob

 • Geplaatst 28-11-2017

  Edinburgh wat een prachtige stad.
  Een kasteel wat op een berg staat in het centrum waar je een prachtig uitzicht hebt over de rest van de stad.
  Loop naar Holyrood park en bezichtig de stad vanuit een andere hoek Arthur's Seat.

  Het nationaal monument wat staat in het park Regent Gardens.
  Een echt kilt kopen is wel heel prijzig, maar bij de souvenirs winkels kun je voor een redelijke prijs een "neppe"kilt kopen.
  Wij zijn er maar een paar dagen geweest, veel te kort naar mijn mening, er is nog zoveel meer te bewonderen dan dat wij hebben gezien.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 28-11-2017

  Parijs is een leuke stad met veel charme. Niet de mooiste stad van Europa maar zeker een stad waardoor je gecharmeerd word.
  Bezoek de Eiffeltoren die je van uit elk deel van de stad kan zien. Loop vanuit de Arc de Triomphe naar de Champs Elysee. Ga het Louvre in en je dwaalt daar zo drie uur rond alle schilderijen en sculpturen te bewonderen. Schilderijen zo groot die gehele muren in beslag nemen. Verwacht echter niet veel van de Mona Lisa, ik vond het totaal niet bijzonder of interessant, de zaal was bom vol toeristen die de Mona Lisa wouden bewonderen ik vind de Mona Lisa overrated.
  Ga naar Montemarte (de wijk die mij het meeste trekt) de wijk van kunst en muziek, de mooie knusse warme cafeetjes, bezoek de Sacré-Cœur als je toch door Montemarte loopt.
  Wil je even ontspannen na al het lopen ga dan naar het park Le Jardin du Luxembourg waar je meteen kan genieten van het mooie paleis de Luxembourg.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 28-11-2017

  Bali de vakantie die ik nooit meer zal vergeten.
  Na een vlucht van 11 uur kwamen we aan op het vliegveld in Hong - Kong waar we onze tussen stop hadden, vanuit hier vlogen we door naar Bali deze vlucht duurde 5 uur.
  Een dag waren we kwijt aan het reizen maar we waren eindelijk gearriveerd op Bali.
  Met een klap van warmte die je krijgt zodra je het vliegtuig uitstapt, werden we opgewacht door onze reisorganisatie wat ons naar ons hotel bracht in Denpasar.
  Toen we aan kwamen bij het hotel en naar binnen liepen zagen we gelijk een schitterende tuin, als je de tuin uitliep kwam je bij een mooi zwembad met uitzicht op de zee.

  We hadden een tour geboekt, zo kregen we alles van het eiland te zien. Onze gids bracht ons naar de meest mooie plaatsen van het eiland, maar natuurlijk ook naar de bekende plaatsen.
  Zelf hadden we bij een lokaal activiteiten bureau een tour geboekt om de vulkaan Mount Batur te beklimmen.
  We werden om twee uur s'nachts opgehaald door het activiteiten bureau, na dik drie kwartier gereden te hebben kwamen we op een verzamelplaats aan waar onze gids ons opwachten. Nou het avontuur begon, eerst vlak maar der mate de tijd vorderde hoe steiler het pad werd tot je op een geven moment moesten we zelfs onze handen gebruiken met de zaklamp in de mond om te zien waar je de handen en voeten plaatst. Na een behoorlijke wandeling van ongeveer drie en halve uur waren we boven aan de vulkaan. Samen zochten we een rustig plekje op om de zonsopkomst te bewonderen van 1717 meter hoog. Het uitzicht was fenomenaal. De terug weg naar beneden was net zo'n avontuur als de heen weg. Waarbij je bij punten uitkwam waar we ons afvroegen serieus zijn we vannacht hier naar boven geklommen. Uiteindelijk liepen we door de thee plantages en genoten we van het mooie natuur en de mensen die er aan het werk waren.

  Ook hebben we de welbekende rijstvelden bezocht, hier hebben we tussen gelopen terwijl de boeren gewoon aan het werk waren. Wat een mooi plaatje was dat.

  We hebben echt heerlijk gegeten in Bali voor een goedkope prijs. voor 12 euro een volledige maaltijd inclusief drinken voor twee personen.  Bali was geweldig.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 28-11-2017

  Praag wat een mooie stad is dit zeg.

  Compact en warm en elegant zijn de woorden die mij binnen schieten als ik weer terug denk aan Praag.
  Zeer interessant om de joodse wijk te bezoeken en de verschillende joodse kerken in te gaan.
  Het genieten van het lekker bier Pilsen op een terras.
  Bezoek het astronomisch uurwerk in de oude stad, of bezoek de Strahov bibliotheek in Praag wat een echte aanrader is.
  Loop over de beroemde Karelsbrug en neem er de tijd voor, sta zo nu en dan stil en geniet van de markt stalletjes die zo nu en dan op de brug staan met mooie canvas schilderijen, of de lekkere eet kraampjes, geniet van het uitzicht op de bruk.

  Breng een bezoek aan het St. Vitus Kathedraal wat hoger gelegen licht als de rest van Praag waar je ook meteen kan genieten van een mooi uitzicht.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 28-11-2017

  Venetië, de stad van het water.

  Vaar door de grachten van Venetië met een gondel of loop door de smalle staatjes van Venetië heen. Genieten van de charme die Venetië te bieden heeft. Bezoek de winkels waar ze maskers verkopen of ga lekker een hapje eten aan de rand van de gracht.

  We hebben uren door Venetie gedwaald genoten van de mooie gebouwen, het lekker eten en de muziek die je op sommige pleinen hoort. Lekker Italiaans ijs gegeten en heerlijke cocktails gedronken.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren