26 reviews van dinuccia

  • Geplaatst 21-04-2019 • meerdere keren gereisd, laatste keer in juli 2009 • met familie • zelfstandig

    In Spanje heb ik verschillende citytrips gemaakt naar de steden Barcelona, Madrid en Valencia.
    Cultuur snuiven veel bezienswaardigheden bezocht. Alle3 de steden zeker de moeite waard.
    Toen de kinderen nog klein waren ook veel zonvakanties door gebracht op verschillende campings aan de kust.
    En natuurlijk niet te vergeten de heerlijke tapas waar ik niet genoeg van kan krijgen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Spanje:

    Begur • Valencia • madrid

    Mijn Spanje beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 10
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-04-2019 • gereisd januari 2014 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wij hebben een roders gemaakt over het hele eiland. Havana, Trinidad, Santiago de Cuba, Vinales. In het zuiden zijn wij ook nog bij Baracoa en Santo Domingo geweest welke iets minder toeristisch zijn.
    Rond rijden in een auto is goed te doen. Je moet goed opletten want de wegen zijn niet altijd even goed begaanbaar.
    Je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen , er zijn niet veel wegen en de bevolking is heel vriendelijk en wijst je snel weer de goede kant op.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana • Trinidad • Santo Domingo

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 8
    • Eten: 3
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-04-2019 • gereisd september 2017 • 1 week lang • alleen • zelfstandig

    Verwacht geen Europese toeristen wanneer je het hotel verlaat.
    Toerisme is er platgevallen na de aanslag en nog steeds niet hersteld. Weinig winkels, uitgaansleven, en lege terrassen.
    Op elke hoek van de straat werd er marihuana aangeboden.
    Misschien zijn andere delen van Tunesië aangenamer maar ik kom hier niet zo gauw terug.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Tunesië:

    geen

    Mijn Tunesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 1
    • Gastvrijheid: 1
    • Natuur: 1
    • Eten: 1
    • Stranden: 5

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-04-2019

    Sapa is erg toeristisch en vooral de vrouwen van de bergvolkeren achtervolgen je soms hinderlijk om spullen te verkopen.
    Toch is Sapa de moeite waard om te bezoeken vanwege de schitterende omgeving.
    Trek je wandelschoenen aan en ga lopen eventueel met een gids


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 21-04-2019

    prima bestemming om een weekje te relaxen.
    Ik zat in Hotel Royal HolidayPalace . Behulpzame medewerkers, super mooi zwembad je kunt zo doorlopen naar het strand.
    Overal genoeg bedjes, het eten is heerlijk. De kamers zijn zeer ruim, netjes en schoon.
    Wat ook een pluspunt is dat het hotel op 20 minuutjes rijden van het vliegveld ligt.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren