27 reviews van drika

 • Geplaatst 01-12-2017

  Milaan is een erg gezellige stad, ik ben hier meerdere keren geweest, voor een aantal dagen. Je kunt hier goed winkelen als je van dure dingen houdt, maar het is ook leuk vertoeven in de stad zelf. De binnenstad met de bezienswaardigheden is erg klein, waardoor je aan een weekend echt wel genoeg hebt. Wat ik het mooiste blijf vinden, is de Dom, en voornamelijk in de avond, dan is de verlichting prachtig! Beklim de dom ook zeker, voor het beste uitzicht. Wat erg bijzonder is, is de wekelijkse markt bij het water, hier vind je de meest uiteenlopende spullen. Van hoedjes voor een paar euro, tot lampen in de duizenden euro's! Heel gek om dit gewoon bij een klein houten kraampje te zien. Verder hebben we bij scorfese veel in het park gelegen en genoten van de zon, wat ik ook echt een aanrader vind. Voor een weekendje weg: top!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-11-2017

  Mexico is prachtig! Wij zijn drie keer naar playa del carmen geweest, twee keer in de zomer en een keer in november. Het strand is echt zo wit als je het je voorstelt, en je kunt er super goed zwemmen. Wij hebben gezwommen, en gesnorkeld en gedoken. Het leven in de zee is mooi om te zien, met het gekleurde koraal, de tropische visjes en kleine zeepaardjes! Playa del Carmen zelf is erg klein, je hebt er enkele winkeltjes, voornamelijk souvernirwinkeltjes, dus dan is het hier wat rustiger. In de avond kun je hier wel mooi uitgaan (clubs op het strand! Blue parrot en coco bongo zijn een aanrader). Wil je meer drukte en beleving? Ga dan naar Cancun, op ongeveer een uur van Playa del Carmen.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-11-2017

  Brussel heeft mijn hart niet gestolen. Het is een leuke stad voor een dag of twee, maar verder ook niet. Wat ik wel leuk vond, is de graffiti van stripfiguren op de verschillende gebouwen. Doe dan ook zeker de striptour, als je van stripboeken houdt. Atomium is leuk, maar van binnen rommelig en slecht georganiseerd. Neem liever plaats voor het atomium op het grasveld (mits het weer het toe laat). Manneke pis is wel grappig om eens te zien, maar eens en nooit meer! Openbaar vervoer is goed, maar de mensen niet bijzonder vriendelijk. Ze spreken geen Engels, en ook als je ze in het Frans aanspreekt, willen ze niet echt helpen.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-11-2017

  Brugge is een pittoresk stadje in België, en erg gezellig om een weekend door te brengen. Doordat het zo klein is, zijn alle bezienswaardigheden te voet te verkennen. We zijn met de trein aangekomen, en daarna met de taxi naar het hotel gegaan omdat de vele kinderkopjes slecht zijn voor de koffers. Wat mooi is, is het Belfort beklimmen: waanzinnig uitzicht over de sfeervolle stad. En ga naar het begijnhof, waar je de echte rust bij het water ervaart. De Grote Markt is een goede plek om in de avond te zitten, prachtige verlichting. Wij zaten letterlijk 3 keer rollen van de markt af, dus in de avond waren we hier dan ook vaak. En probeer de vele chocoladewinkels maar eens te weerstaan!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-11-2017

  Een echte studentenstad, en ik ben hier tijdens mijn studententijd dan ook vaak geweest. Het modemuseum raad ik aan als je van design houdt, want Antwerpen staat tenslotte bekend als modestad. Ook kun je hier fijn winkelen, en bij het water is het gezellig. Verder vond ik de stad niet zoveel voorstellen en zelfs wat viezig en oud, niet op een positieve wijze. Wel is de sfeer erg gezellig, de Vlamingen zijn altijd wel in voor een feestje, of een speciaalbiertje (of twee). En probeer de lekkere chocolade bij een chocoladewinkel! Verder zou ik voornamelijk gewoon door de stad wandelen. Genoeg voor een weekendje.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren