26 reviews van Hanneke Driessen

  • Geplaatst 28-10-2017

    Een stad waar je geweest moet zijn. Een stad die je met eigen ogen moet zien in plaats van de verhalen horen van een ander.
    Het is leuk om 1 hoog gebouw te beklimmen overdag en 1 in de avond.
    Verder mag central parc, de M&M store, one world obsevatory, het vrijheidsbeeld, Times square een ritje in de metro niet ontbreken.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 28-10-2017 • gereisd september 2017 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Afgelopen september een raodtrip door Slovenië gemaakt.
    Heerlijk rijden door de mooie natuur, smalle bergweggetjes en rustige omgeving.
    Het grootste deel van Slovenië is niet erg toeristisch. Wij vonden dit prettig.
    De mooiste ervaring was het paragliden in de buurt van Bled. Een half uur lang in de lucht genoten van de mooie omgeving!
    Ook de grotten zijn zeker de moeite waard.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Slovenië:

    Ljubljana • Meer van Bled • Škocjan grotten

    Mijn Slovenië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 28-10-2017 • gereisd september 2015 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wij hebben om Maleise ervaren dat het prettig is om op eigen houtje het land te verkennen.
    Thuis de hele reis samengesteld en accommodaties vooraf geboekt.
    Onze route liep als volgt;
    Kuala Lumpur, Malakka, Taman Negara, Cameron Highlands, Penang en Langkawi.
    Genoten van de bijzondere cultuur en het lekkere eten!!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Maleisië:

    Taman Negara • Langkawi • Kuala Lumpur

    Mijn Maleisië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 28-10-2017 • gereisd september 2011 • 4 weken lang • met vrienden • zelfstandig

    Wij hebben de ervaring, van ondertussen al een paar vakanties in Amerika, dat dit een land is waar je prima zelfstandig kan reizen.
    Wij voelde ons veilig en het vinden van een bestemming is goed te doen.
    Met een route aan de westkant heb je met o.a. San Francisco, Yellowstone en Las Vegas een gevarieerde route.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Yellowstone National Park • Bryce Canyon National Park • New York

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 28-10-2017

    Al verschillende keren Canada bezocht en zo ook de Rocky Mountains.
    Genoten van de natuur, de besneeuwde bergtoppen, de vele meren en het wild wat je langs de kant van de weg, of op de weg tegenkomt.
    Mooi om te hiken of een mountainbike te huren.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren