3 reviews van Ilja

 • Geplaatst 01-11-2016

  Bangkok is een levendige stad waar toch een hele relaxte sfeer hangt. Bij aankomst 's avonds was het geen enkel probleem om met het openbaar vervoer en een taxi naar ons hotel te komen. Hierna hebben we nog gezellig een hapje kunnen eten en een drankje kunnen doen op straat.
  De volgende dag hebben we een fietstocht gemaakt dwars door de smalle straatjes van Bangkok. We kwamen zo op plekken waar we zelf nooit gekomen zouden zijn, dit maakte het voor ons extra leuk. De vele highlights hebben we op eigen gelegenheid bezocht. Wat was het prachtig, de Grand Palace en de Wat Pho.
  De bevolking was zeer gastvrij, het eten was heerlijk, kortom een heerlijk relaxed begin van onze mooie reis dwars door Thailand.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 01-11-2016

  Wauw! Wat een indrukwekkende reis hebben we gemaakt door Borneo. We hebben samen met de koppensnellers mogen dansen, eten en drinken. Ook een wandeling door de boomtoppen was een van de hoogtepunten. Een bezoek aan Bako NP was ook zeer indrukwekkend, daar hebben we mooie planten en dieren gezien. Maar het absolute hoogtepunt van deze reis was zeker het zien van de Oerangutans. Wat een gave dieren.
  Borneo was qua natuur een van de mooiste dingen die ik tijdens onze reizen heb gezien.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 01-11-2016

  Wat een fantastische afsluiter na een prachtige safari! Stonetown is een leuke stad om een nachtje te verblijven, lekker slenteren door de smalle straatjes. 's Avonds lekker eten aan het water.
  Daarna hebben wij een paar nachtjes in een prachtig resort aan de oostkant van het eiland mogen logeren. Hier heb je een zeer groot verschil in eb en vloed, prachtig. Ook kun je aan het strand zeer veel zeesterren vinden en zijn de locals altijd bereid om (tegen een kleine vergoeding) met je mee op zoek te gaan naar mooie snorkelplekjes en al het andere mooie in de zee.
  Absoluut een aanrader om te verblijven na een safari.  • 0 landen bezocht
   0 reviews
   0 waarderingen
   Geplaatst op 07 november 2016 21:18

   Goedenavond wij willen eind november naar zanzibar voor een weekje mijn vraag aan u is hoe zijn de kosten van eten en drinken in de restaurants of in de hotels .Mvg marjolein

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren