13 reviews van Jacob Riemersma

 • Geplaatst 05-05-2019

  Als je naar Costa Rica gaat ga er niet heen voor San José. Zodra je aankomt wegwezen! het is een lelijke stad met weinig sfeer en je kunt er weinig beleven. Wanneer je gedwongen wordt om er een dag te besteden dan is de San José Central Market leuk om te bezoeken, en wij vonden het National Museum of Costa Rica ook een leuke manier om je reis mee te starten, je kunt hier informatie vinden over het land en zijn historie. Het openbaar vervoer is in San José goed geregeld en je kunt makkelijk met de bus vanuit het vliegveld naar de stad komen, dit kost maar 1 euro. Wij verbleven in Selina San José wat een prima en gezellig hostel is, dit is wel een aanrader!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 05-05-2019

  Een hele toffe stad, met allemaal cultuur! Het eten is zoals verwacht GEWELDIG en totaal niet duur. De stad zit vol met geschiedenis, waarvan een rondleiding in het Colosseum een hoogte punt was. Hierin wordt uitgelegd wat er hier allemaal heeft afgespeeld, wat erg indrukwekkend is. Een Rome pass is erg handig om te gebruiken hiermee kun je soms de fastlane gebruiken en het kan ook uit als je veel bezoekt. De St-Pietersbasiliek is prachtig! Het Vaticaans Museum en de Sixtijnse kapel is op de laatste zondag van de maand gratis! Maar wees er vroeg bij en dan bedoel ik echt vroeg min 1,5 uur van te voren. Want je staat zo 1,5 uur in de rij, en met de hitte in de zomer is dit niet geweldig. De beste periode is mei en september, in onze zomervakantie is het zo heet dat het soms niet prettig is. Tip! kijk goed naar goedkope vliegtickets bij Ryanair, wij zijn voor 35 euro p.p naar rome gevlogen!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 05-05-2019

  Londen is een prachtige stad waar iedereen zich kan vermaken. Wij hebben natuurlijk alle bekende plekken bekeken zoals, de big ben, tower bridge, Buckingham Palace (met de wisseling van de wacht), St Paul's Cathedral enz. al deze plekken zijn de moeite waard. Het is aan te raden om een Londen pass te kopen. Hiermee bespaar je geld en krijg je soms ook snel toegang. Het metro systeem is Londen is perfect, je reist gemakkelijk van de ene plek naar de andere. Wij hebben zelf een oyster pas gekocht, hiermee hoef je niet te denken moet ik de pas weer opladen. Het natural history museum vonden wij super leuk, en ook voor kinderen is dit aan te raden. Voor mensen die willen winkelen is deze stad geweldig, vooral met kerst is het hartstikke leuk. Vergeet dan ook niet om naar Hyde Park te gaan, hier is in de maand december een kerstmarkt.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 05-05-2019

  Een geweldige stad! wij verbleven in een airbnb in montmatre, wat echt de perfecte plek is om te verblijven. Vanuit hier kun je alle kanten op. S´avonds zijn we vaak Montmatre in geweest, hier hangt een gezellige en ontspannen zweer. Het eten is in deze buurt prijziger dan in andere regio´s van Parijs. Wij hebben een wandeltocht gedaan van de Arc de Triomphe naar de Champs Elysee, dit staat in 100% Parijs. Hierdoor kom je in leuke straten met winkels en restaurants. Ook hebben wij de Eiffeltoren bezocht, wat leuk is om te zien maar bijzonder. Je voelt op bepaalde plekken wel dat Parijs wat te verduren heeft gehad, er is namelijk veel politie op de been. Wat ons wel een veilig gevoel gaf.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 04-05-2019

  Super! Het heeft wat een Caribisch gevoel wat relaxed en sfeervol is. Mensen zijn vriendelijk! Het jaguar rescue center is echt een aanrader! Er zitten hier verschillende dieren die je goed kunt bekijken, en wat we hebben gezien leek het dat er goed voor de dieren wordt gezorgd. Cahuita National Park is een aanrader, mooie natuur en verschillende dieren gespot. Je kunt hier ook heel makkelijk een fiets huren waardoor je rustig alles kunt bekijken! Je kunt hier makkelijk 5 dagen verblijven, het enige nadeel dat hier bijna elke namiddag begint te regenen en dit het hele jaar. We hebben ook gehoord dat je hier heel leuk kunt snorkelen dit hebben wij niet gedaan.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren