29 reviews van Kim

  • Geplaatst 18-10-2017 • gereisd januari 2015 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Thailand is een heerlijk makkelijk rond reis land waar je geen planning voor nodig hebt. Mooie stranden, leuke markten, heerlijk eten, mooie natuur. Perfect vakantie land. Chang Mai vond ik het allerleukste. Lekker eten en de zaterdagavond markt is de moeite waard. Koh Mook in het zuiden vond ik erg idyllisch. De treinmarkt bij Bangkok was grappig om te zien. De floatingmarket was 1 grote toeristische zooi.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Thailand:

    Chang Mai • Koh Mook  • Koh Lanta

    Mijn Thailand beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 18-10-2017 • gereisd februari 2016 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    De vibe op caye caulker is super. Stranden zijn er niet echt maar de zee en palmbomen zorgen voor een heerlijke Caribische vibe. Eten is duur maar lekker. Ook leuk in Belize bij de grens van Guatemala is om hier te overnachten en de ATM Cave te bezoeken. Je komt hier makkelijk met de bus vanuit Guatamala of Belize City.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Belize:

    Caye Caulker • ATM cave

    Mijn Belize beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 18-10-2017 • gereisd november 2016 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Cuba was voor ons erg wisselend. Trinidad en Vinales vonden we geweldig. Varadero toch verrassend want we hadden aan casa norma een erg leuke b&b, terwijl de plek ons vreselijk leek. Cienfuegos vonden we niet bijzonder. Eten viel mee, veel lekkere cocktails, mooie natuur. Wat ons tegen viel waren de wegen, corrupte politie onderweg en lange afstanden. We hadden een eigen huurauto en dit was niet relaxt.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Vinales Vallei • Trinidad • Varadero

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 18-10-2017

    Leuke tijd hier gehad. Heel relaxed. Stranden waren mooi maar niet super bijzonder zoals op koh Mook. Sfeer was relaxed, eten goed. Scooter rijden brengt je op de mooiste afgelegen stranden alleen vond ik dit met al de kiezels op de weg levensgevaarlijk. Kijk goed bij welk strand je verblijft. Zelf was ik blij dat we leuke barretjes hadden maar niet in het partygedruis zaten. Voor goedkopere kamers moet je net van het strand af kijken. Bij mama’s hadden we een prima basic bungalow voor 10€ per nacht.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 18-10-2017

    De tempels die het verst van het centrum lagen vonden wij het mooist. Is leuk op de fiets te verkennen. In een halve dag hadden we het wel gezien. Verder is er weinig te doen. Leuke avondmarkt met lekker eten. Makkelijk vanuit Bangkok met de trein aan te reizen.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren