26 reviews van Maaike Lut

  • Geplaatst 04-11-2017 • gereisd september 2017 • 3 weken lang • met familie • zelfstandig

    Ik vond Amerika zo mooi! Nooit had ik gedacht dat het zo'n mooi land was. Yosemite, Bryce, Zion, Joshua en de Grand Canyon waren absoluut mijn favorieten. Maar niet alleen de natuurparken zijn de moeite waard, ook sommige steden zijn te gek. Las Vegas is een groot gekkenhuis dat je zeker een avond moet hebben gezien, met felle neonlichten, reclameborden en enorme casino's overal waar je kijkt. En in San Francisco hangt een hele fijne sfeer waar je gezellig rond kan struinen. Trek minimaal drie of vier weken uit om het beste van het land te zien. Maar langer is eigenlijk nog veel beter!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Joshua Tree National Park • Bryce Canyon National Park • Yosemite National Park

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 2
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 04-11-2017 • gereisd november 2015 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Taiwan is nog niet ontdekt door massatoerisme en dat maakte het land voor mij zo leuk. Waar ik ook kwam, er waren nergens toeristen te bekennen. In ieder geval geen westerse toeristen. Het land is goed te bereizen als je maar kort te tijd hebt en dat maakte het ideaal! Ik had zo'n 9 dagen de tijd en heb bijna alle hoogtepunten wel kunnen zien. Taipei, de hoofdstad, mag je sowieso niet overslaan, net als het Taroko National Park, Koahsiung en Taitung. En Sun Moon Lake blijkt ook heel tof te zijn!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Taiwan:

    Taipei • Taroko National Park • Koahsiung

    Mijn Taiwan beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 5
    • Eten: 7
    • Stranden: 3

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 03-11-2017 • gereisd juli 2011 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    Ik ben inmiddels al zo vaak in Italië geweest en het is simpelweg gewoon zo heerlijk. De sfeer is overal goed, het is een prachtig land, het eten is natuurlijk overheerlijk en de steden bieden veel historie. Denk bijvoorbeeld alleen al aan Rome. Maak een roadtrip van een aantal weken door Italië en zult al gauw zien waarom ik het zo fantastisch vind! Oh, en vergeet ook zeker geen tent mee te nemen, want kamperen in Italië is ontzettend leuk.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Italië:

    Rome

    Mijn Italië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 10
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 03-11-2017

    Kanchanaburi is ontzettend indrukwekkend met haar spoorwegenmuseum en de bekende brug. Daarnaast is het ook een mooie plek: in het park kun je heerlijk wandelen en afkoelen onder terrassen met watervallen. Echt een bijzondere plek als je meer wilt weten over de gruwelijke geschiedenis en toch wilt genieten van de natuur. Je kunt Kanchanaburi overigens goed combineren met Ayutthaya, waar je gigantisch veel tempels bekijkt.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 03-11-2017

    Aaah Bangkok is zo leuk. Inmiddels zes keer geweest en elke keer ontdek je weer nieuwe plekken. Prachtige tempels, overheerlijk eten, gigantische shopping malls, een fantastische vibe en hele lieve mensen. Je kunt je hier echt dagen vermaken en daarom is drie nachten zeker niet genoeg. Het is leuk om een boottocht te maken, een fiets te huren en een rit in een tuktuk te maken naar de verschillende wijken. En sla Khoa San Road ook zeker niet over!


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren