27 reviews van Nadia Bronk-Boonstra

  • Geplaatst 22-10-2017 • gereisd juni 2009 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Lijkt veel op Oostenrijk. Veel bergen, mooie meren en leuke dorpjes. Koop een goede wandelkaart en trek de natuur in. Je kan hier eeuwig wandelen. Wel zijn het eten en de dagelijkse boodschappen in Zwitserland erg duur, maar de mensen verdienen hier ook meer dus dat is wel te verklaren. De wegen rondom de dorpjes kunnen soms slecht zijn. Let hier op. Probeer eens een echte Zwitserse kaasfondue, erg leuke ervaring.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zwitserland:

    Geneve • Lugano

    Mijn Zwitserland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 22-10-2017

    Wij verbleven in Le Marche op camping Internazionale in Sirolo. (http://www.campinginternazionale.com/nl/default.aspx). Mooie schone en levendige camping direct aan de Adriatische kust. De zee heeft prachtig helder blauw water wat langzaam dieper wordt. Toen wij er waren, waren er helaas heel veel kwalletjes. Niet gevaarlijk, maar je gaat ook niet lekker uitgebreid snorkelen. De Adriatische kust in Le marche is heel geschikt als uitvalsbasis om Le Marche verder te verkennen. 'S morgens en het begin van de middag uitstapjes maken en in de middag lekker aan het strand bakken. 'S avonds is er volop gelegenheid om heerlijk te eten in een van de restaurants in de buurt. Als je aan de Adriatische kust verblijft is het ook leuk een keer San Marino te bezoeken. Volgend jaar is voor ons Abruzzo aan de beurt!


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 22-10-2017 • gereisd januari 2015 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Voor wintersport is Oostenrijk natuurlijk perfect, maar de paar keer dat we in de zomer in Oostenrijk zijn geweest heeft het bijna elke keer geregend. Het skigebied bij Zell am see is erg leuk (ook in de zomer heel mooi). Lange afdalingen en door de gletsjer 100% sneeuwzeker. Zell am see is een leuk stadje met winkels en goede restaurants. Romantic hotel is hier aan te raden. Ook Serfaus/fiss/ ladis en Sölden zijn aan te raden om te gaan wintersporten. Deze zijn beide ook sneeuwzeker en je hebt er lange brede afdalingen. In de zomer gebruiken we Oostenrijk vooral als doorreis land en overnachten we hier regelmatig. Er zijn hier veel goede en goedkope hotels te vinden.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Oostenrijk:

    Zell am see • Sölden • Serfaus

    Mijn Oostenrijk beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 22-10-2017 • gereisd juli 2013 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wij zijn al op heel veel plekken in Frankrijk geweest. Onze plek is Corsica. Een prachtig eiland in de Middellandse zee. Prachtig witte snorkelstranden en een ongelooflijk mooie natuur. Je kijkt je ogen uit. Bonifacio is een mooie stad boven op een rots. Je kan hier ook lekker eten en leuke winkeltjes bezoeken. De Pyreneeën en de Ardeche vonden we ook heel erg mooi. Je kan in de Pyreneeën mooi wandelen en fietsen. Lekker genieten van de hoge bergen en de hitte in de zomer. De Ardeche was ook mooi om in te wandelen. Pont d'Arc in de rivier de Ardeche was erg mooi om te zien, alleen vonden wij het water niet zo blauw als we verwacht hadden. Van de kust aan het vaste land zijn we niet erg te spreken, maar dit is vooral omdat wij erg van snorkelen houden en hier zijn de stranden over het algemeen niet geschikt voor.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Frankrijk:

    Corsica • Ardeche • Pyreneeën

    Mijn Frankrijk beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 22-10-2017 • gereisd juli 2008 • 2 weken lang • met familie • zelfstandig

    In Tsjechië is vanalles te doen. Je kan er mooie steden bezoeken, maar ook de natuur is er erg mooi. Blijf vooral niet alleen in Praag zitten. Praag is leuk voor een dag of twee, met de leuke restaurantjes en barretjes, maar het is zonde om niet de rest van het land te verkennen. Het Reuzengebergte is erg mooi. Je hebt er mooie wandelroutes door de bergen en rotsen. Bezoek ook eens een slapende vulkaan en mooie rotsformaties in het Boheems Paradijs. Ook de stad Jičín is een bezoek waard.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Tsjechië:

    Boheems paradijs • Praag  • Reuzengebergte

    Mijn Tsjechië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren