28 reviews van Niels Verhoeven

 • Geplaatst 30-12-2017 • gereisd juni 2016 • 3 weken lang • alleen • zelfstandig

  Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan Paraguay! Dat is wat ik iedereen op het hart wil drukken. Het is het armste land van Zuid-Amerika, maar qua gastvrijheid en vriendelijke mensen misschien wel het rijkste land. In mijn beleving is Asuncion een hele bijzondere hoofdstad, waar je rond kunt struinen zonder het gevoel dat je ook echt in een hoofdstad bent. Breng zeker een bezoekje aan Trinidad, waarbij je je laat verbazen door de schoonheid van de Jesuit Missions. De Itaipu Dam moet zeker ook op je lijstje. Deze eennagrootste dam van de wereld laat haar water naar beneden storten op een imposante wijze. Het is een interessant en indrukwekkende excusrie. Tot slot mag een dagtripje naar Foz do Iguaçu niet worden overgeslagen om hier de naar mijn mening (tot nu toe) meest fantastische en weerzinwekkende waterval te zien: Iguaçu Falls. Ga naar Paraguay, respecteer het leven & de locals en geniet.

  Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Paraguay:

  Asuncion • Trinidad • Iguaçu Falls

  Mijn Paraguay beoordeling:

  • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
  • Gastvrijheid: 9
  • Natuur: 7
  • Eten: 7
  • Stranden: N.v.t.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-12-2017

  De mensen in dit plaatsje vond ik allerminst vriendelijk of gastvrij. Bovendien had ik veel hogere verwachtingen van de natuur die we voorgeschoteld zouden krijgen. Helaas viel dit alles dus vies tegen en baalde ik ervan dat mijn keuze op Ninh Binh & Tam Coc was gevallen. Sla Ninh Binh/Tam Coc vooral over en verplaats jezelf naar Halong Bay!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-12-2017

  Even wat complimenten voor een aantal zaken in Hoi an. Wat is Morning Glory een fantastisch restaurant. Je moet misschien even wachten, maar dan krijg je ook echt een bijzondere, culinaire avond waarbij Vietnamees eten tot een nieuw level wordt verheven. Daarnaast is Kimmy's de perfecte plek om je nette kleding op maat te laten maken. Na het opnemen van 29 verschillende maten werd mijn pak als een malle gemaakt. De kwaliteit en service zijn uitmuntend. Alleen al voor deze twee dingen is Hoi An een echte aanrader. De magie van lampionnen en lichtjes maakt het alleen nog maar meer een ideale plek om rond te kijken, te zwijgen en te genieten. Een absolute aanrader is het doen van een kookcursus bij Vy's Food Market. Vergeet daarbij niet je mangoschiller in ontvangst te nemen!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-12-2017

  Er is maar 1 onbetwistbare tip voor Kampot... Huur een scooter en trek eropuit! Er is een National park waar je een mooie, oude kerk kunt bezoeken, een oud casino (heeft ook dienst gedaan in een James Bondfilm) en eigenlijk is de hele omgeving prachtig. De weg hiernaartoe is er al een om je ogen flink de kost te geven. Kies zelf hoe lang je waar blijft en maak er een lekker dagtochtje van. Verder ben ik een enorm fan van de Mad Monkeyketen. Het voelt hier als thuiskomen en er liggen overal nieuwe sociale contacten op de loer. Ze hebben dit concept enorm goed uitgewerkt en het is ook echt een verrijking van Kampot.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 30-12-2017

  Mui Ne is een gezellig plaatsje voor een paar dagen, maar je hoeft er niet echt hoge verwachtingen van te hebben. Het is vooral een plek om even uit te blazen en een tour naar de zandduinen te doen. Doe dit bij voorkeur in de ochtend, zodat je de zonsopgang hier ziet, een echte aanrader. Verder zijn er erg leuke familierestaurantjes die kwaliteit bieden voor een goede prijs. Zorg ervoor dat je de commerciële restaurants links laat liggen en je de echte Vietnamese keuken binnenstapt. Relax, rust uit en maak je klaar voor je verdere avontuur in Vietnam!


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren