30 reviews van noyelle

  • Geplaatst 02-04-2017 • gereisd januari 2009 • 1 week lang • met vrienden • groepsrondreis

    Algemene beoordeling:
    Hoewel we deze 7 daagse reis laattijdig boekten bij Neckerman en het niet echt een dure reis was met een all-in formule, viel de reis al bij al goed mee. De organisatie verliep vlekkeloos en vriendelijk en wij kregen waar voor ons geld.
    Zowel Hotels als maaltijden waren uitstekend tot behoorlijk.
    De reis zelf toonde ons het reilen en zeilen in een Moslim land in ontwikkeling. Zonder echt verrassende hoogtepunten, maar toch een reis die de moeite waard is om te doen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Marokko:

    Mijn Marokko beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 6
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 31-03-2017 • gereisd november 2007 • 3 weken lang • met partner • groepsrondreis

    Na wat rondneuzen in brochures van groepsreizen kozen we voor Joker.
    Achteraf spijt het mij echter wel dat ik niet voor een betere organisatie gekozen heb. Meestal verloren we hopen tijd met vaak nutteloze wandelingen en werden bezoeken aan toeristische hoogstandjes afgewimpeld als zijnde overbodig, waarna er vaak een bezoek volgde aan iets wat ik kan omschrijven als tijd opvulling of minderwaardig. ( zie reisorganisaties en reisverslag )
    Algemene beoordeling:
    Prachtige ontspannen reis en tegen alle verwachtingen in zeker niet vervelend, integendeel. Ik ben er echter van overtuigt dat met wat meer initiatief er zeker nog veel meer in deze reis zat

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in China:

    Mijn China beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 31-03-2017 • gereisd september 2007 • 3 weken lang • met partner • groepsrondreis

    Na wat rondneuzen in brochures van groepsreizen kozen we voor Joker.
    Achteraf spijt het mij echter wel dat ik niet voor een betere organisatie gekozen heb. Meestal verloren we hopen tijd met vaak nutteloze wandelingen en werden bezoeken aan toeristische hoogstandjes afgewimpeld als zijnde overbodig, waarna er vaak een bezoek volgde aan iets wat ik kan omschrijven als tijd opvulling of minderwaardig. ( zie reisorganisaties en reisverslag )
    Algemene beoordeling:
    Prachtige ontspannen reis en tegen alle verwachtingen in zeker niet vervelend, integendeel. Ik ben er echter van overtuigt dat met wat meer initiatief er zeker nog veel meer in deze reis zat

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Mongolië:

    Mijn Mongolië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 31-03-2017 • gereisd oktober 2007 • 3 weken lang • met partner • groepsrondreis

    Na wat rondneuzen in brochures van groepsreizen kozen we voor Joker.
    Achteraf spijt het mij echter wel dat ik niet voor een betere organisatie gekozen heb. Meestal verloren we hopen tijd met vaak nutteloze wandelingen en werden bezoeken aan toeristische hoogstandjes afgewimpeld als zijnde overbodig, waarna er vaak een bezoek volgde aan iets wat ik kan omschrijven als tijd opvulling of minderwaardig. ( zie reisorganisaties en reisverslag )
    Algemene beoordeling:
    Prachtige ontspannen reis en tegen alle verwachtingen in zeker niet vervelend, integendeel. Ik ben er echter van overtuigt dat met wat meer initiatief er zeker nog veel meer in deze reis zat. Het enige wat me wel soms stoorde waren de ambtenaren in Rusland. Vaak zagen ze ons bij een bezoek liever gaan dan komen. Zo maakten we verschillende malen mee dat we iets niet konden bezoeken door onwil. VB: Zo was een museum gesloten omdat ze aan het kuisen waren en toen we de volgende dag terugkeerden mochten we niet binnen omdat het regende en de volgende dag was er dan weer niemand voor de tickets. Enige goodwill was er vaak ver te zoeken, gelukkig waren ze niet allemaal zo. 

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Rusland:

    Mijn Rusland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 7
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 28-03-2017 • gereisd november 2007 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Algemene beoordeling:
    Een prachtige stad om enkele dagen in rond te kuieren. Alles is er goed bereikbaar met de metro of is binnen wandelafstand. Er is meer dan genoeg te zien.
    Zelf boekte ik zowel vliegtuig als hotel via het internet aan een spotprijs.
    En hoewel geen grote luxe viel het best mee.
    Van de talrijke waarschuwingen op het internet voor zakkenrollers hadden wij geen last, maar misschien komt dit door onze reiservaring. Opletten is toch de boodschap. Over het eten kan ik nog kwijt dat je zowat overal wel leuke restaurantjes kan vinden, van overheerlijke tapas tot wat uitgebreider aan economische prijzen. Wij bleven er slechts vier dagen, wat te kort, maar het was een leuk goed gevult tussendoortje.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Spanje:

    Mijn Spanje beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 5
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren