16 reviews van Michiel

  • Geplaatst 27-11-2017 • gereisd juli 2017 • 1 week lang • met familie • zelfstandig

    Als verfenten skiërs hebben we reeds meerder jaren Oostenrijk in het winterseizoen bezocht maar afgelopen jaar besloten we om ook in de zomer eens een rondreis te maken. Na enkele dagen vol cultuur in het architecturaal prachtige Wenen reden we door naar ST. Anton waar we normaal altijd gingen skiën. Hoewel we grote sneeuwliefhebbers zijn was het werkelijk fantastisch om dit stukje van Oostenrijk ook eens in de zomer te zien. Het leende zich ideaal voor lange mountainbike trips en verre wandelingen in de bergen. Na enkele dagen in de natuur reisden we nog door naar Salzburg, de thuishaven van Mozart waar een "sound of music " rondleiding echt een aanrader is!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Oostenrijk:

    wenen • Salzburg • St-Anton

    Mijn Oostenrijk beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 26-11-2017 • gereisd juli 2014 • 2 weken lang • met familie • zelfstandig

    Ierland is een fantastisch land om eventjes tot rust te komen. Het land heeft zoveel te bieden op gebied van cultuur, natuur en natuurlijk de ongeëvenaarde charme van de Ierse bevolking. Het leukste is om je reis te beginnen in het charmante Dublin om vervolgen een auto te huren en de weide landschappen en ruige kliffen van Ierland zelf te ontdekken. Een hoogtepunt is toch wel Ross Castle in Killarney!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Ierland:

    Dublin • De Cliffs of Moher  • Killarney

    Mijn Ierland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 6

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 26-11-2017 • meerdere keren gereisd, laatste keer in november 2017 • alleen • zelfstandig

    Vakanties hoeven niet steeds ver van huis te zijn om leuk te zijn! Zo heeft België ook prachtige plaatsten te ontdekken en is het de ideale plaats om een vleugje geschiedenis op te snuiven. Een hele leuke 3daagse trip is Ieper-Brugge-Gent. Deze drie steden hebben elk op hun eigen manier een zeer interessante geschiedenis maar ook de steden zelf zijn prachtig, zo wordt Brugge niet voor niets het Venetië van het noorden genoemd! De dag afsluiten doe je natuurlijk met een heerlijke portie Gentse waterzooi of een stoofpotje met frietjes.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in België:

    Gent • Brugge • Leuven

    Mijn België beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 5
    • Eten: 8
    • Stranden: 4

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 03-11-2017

    Sevilla ademt traditie en is een heerlijke stad om in te vertoeven, je vindt er heerlijke tapas en vooral de kathedraal is de moeite om te bezoeken! Probeer wel niet in de zomermaanden te komen want dan is het veel te warm!


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 03-11-2017

    Rome is een must voor elke cultuurliefhebber! Nergens in de wereld bestaat er een plaats met zoveel geschiedenis, cultuur en prachtige architectuur dan Rome. Dit gecombineerd met het heerlijke Italiaanse eten en niet te vergeten het prachtige weer geeft een prachtige city trip! Blijf zeker niet rond de toeristische plaatsen hangen maar durf te verdwalen door de gezellige steegjes en straatjes die Rome te bieden heeft want hier vind je het echt Rome waar slechts weinig toeristen vanaf weten!


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren