22 reviews van Renée Krommedijk

  • Geplaatst 06-01-2017 • gereisd juni 2015 • 1 week lang • met vrienden • zelfstandig

    Net als Ierland een prachtig land. De natuur is overweldigend en op zoek gaan naar het Monster van Loch Ness was ook erg leuk. Traditionele maaltijden overal te krijgen en iedereen is zeer behulpzaam. Samen met de groep een bustour gedaan door de highlands en daardoor meer te weten gekomen over de verschillende clans van het land.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Schotland:

    Edinburgh

    Mijn Schotland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 06-01-2017 • gereisd juli 2015 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Ze zeggen een land in opkomst. Ik vond het behoorlijk amateuristisch. Ze denken dat toeristen graag toeristenhappen willen eten waardoor wij geen authentieke maaltijd hebben kunnen vinden. Ze spreken ook weinig Engels waardoor je ook niet echt duidelijk kan maken waar je naar op zoek bent. Ik zou hier niet nog een keer naar toe gaan.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Noord-Macedonië:

    Mijn Noord-Macedonië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 6
    • Eten: 4
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 06-01-2017 • gereisd juni 2016 • 1 week lang • met vrienden • zelfstandig

    Wouw wat een heerlijk land. De bevolking is er erg vriendelijk en gastvrij. Wij waren in Dublin tijdens het EK en hebben heerlijk meegefeest met de Dublinners. Uiteraard ook de pub in geweest. Ook een bustour gedaan naar onder andere Kilkenny en daardoor ook prachtige natuur gezien. Heel veel panorama foto's kunnen maken.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Ierland:

    Dublin

    Mijn Ierland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 06-01-2017 • gereisd januari 2016 • 1 week lang • met vrienden • zelfstandig

    België staat bekent om z'n gastvrijheid. Lekkere biertjes proeven, winkelen, lekker eten en mooie middeleeuwse dorpen om te bezoeken. Heel Pittoresk allemaal. Grote steden uiteraard drukker en leuk om te shoppen. De Ardennen zijn heerlijk om even te komen relaxen in de zomer. Ook zijn hier veel sportieve activiteiten om te ondernemen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in België:

    Brugge • Antwerpen  • Luik

    Mijn België beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 9
    • Stranden: 5

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 06-01-2017 • gereisd april 2016 • 2 weken lang • met vrienden • zelfstandig

    Voor het eerst op Cyprus. Het is een mooi land met toch wel wat leuke culturele dingen om te bezoeken. We hebben een autootje gehuurd en alles is prima zelf te bereiken. Ze geven aan dat je niet naar het noorden mag, maar dat is begrijpelijk. Cyprus heeft mooie plekken waar je panorama foto's kan maken. De wijnproeverijen zijn leuk!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cyprus:

    Pafos

    Mijn Cyprus beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: 5

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren