27 reviews van Suze Westervoorde

  • Geplaatst 12-05-2019 • gereisd februari 2019 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Over Athene wordt vaak gezegd dat het een vieze broeierige stad is. Ik was er echter in de winter en dat was de perfecte tijd. Het weer was aangenaam maar niet te warm, daardoor was het niet zo vies. Ik kan me voorstellen dat het niet zo fijn is met 35 graden. De stad heeft me aangenaam verrast, ik vond het erg gezellig met natuurlijk prachtige oude Griekse gebouwen. De eilanden zijn het populairst en dat snap ik, ik zou zelf nog graag naar kleine eilandjes gaan met wat minder toeristen. Kos is wel heel toeristisch maar heerlijk voor een weekje ontspanning.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Griekenland:

    Kos • Acropolis • Mikonos

    Mijn Griekenland beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 12-05-2019 • gereisd december 2017 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Singapore is een ontzettend goed begin of eind van een reis in Azië. De hoogbouw in Singapore is indrukwekkend en dat kun je ontzettend mooi bewonderen vanaf de kade. Wat je vooral in deze stad zal doen is winkelen. Maar je kan ook een bezoekje brengen aan de Gardens By The Bay of het indrukwekkende Marina Bay Sands Hotel. In Singapore is bovendien alles perfect geregeld. Het is er schoon en het openbaar vervoer gaat snel en efficiënt. Een bezoekje aan de wijken Little India en Arab Street zijn ook erg leuk. Ik zou zeggen ga er gewoon heen als je in de buurt bent.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Singapore:

    Marina Bay Sands • Gardens by the Bay

    Mijn Singapore beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 12-05-2019

    Chiang Mai heeft eigenlijk alles wat je wil als toerist. Het is er rustiger dan in Bangkok wat erg fijn is. Bovendien ligt Chiang Mai wat hoger wat het een ontzettend prettig klimaat geeft. Er zijn mooie tempels zoals de Doi Suthep en erg veel fijne restaurantjes. De night markets zijn zeker het bezoeken waard.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 12-05-2019 • gereisd december 2017 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Thailand zou ik niet meteen mijn favoriete land noemen maar nu ik mijn cijfers zo zie ga ik toch nadenken. Eigenlijk heb je alles. Stranden, natuur, cultuur, lekker eten en dan ook nog eens goedkoop en makkelijk! Thailand was mijn eerste land in Azië en dat was erg fijn. Doordat er veel backpackers komen is alles makkelijk te regelen en kom je veel andere reizigers tegen, vooral leuk als je alleen reist! En ook veilig voor vrouwen alleen. Ik vloog op Phuket, wij zaten op een rustige plek waar het gezellig was maar je hoeft daar niet per se naartoe. Mijn favo plek was Pai, een alternatief dorpje in de bergen met heel veel gezelligheid. Huur vooral een scooter en verken de omgeving. Het eiland Koh Chang was erg relaxed en leuk met oud&nieuw.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Thailand:

    Pai • Koh Chang • Chiang Mai

    Mijn Thailand beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 12-05-2019

    PP is niet per se de mooiste stad die je ooit zult bezoeken. Maar PP heeft wel een enorm indrukwekkende geschiedenis. Deze geschiedenis kun je zien in S21 en The Killing Fields. Op mij hebben deze 2 plekken een enorme indruk achter gelaten. Het is wreed om te bedenken dat mensen tot zulke slechte dingen in staat zijn. Als je in Cambodja bent kun je deze plek niet overslaan.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren