4 reviews van Sandra van Drunen

  • Geplaatst 08-01-2017

    Kos is een van mijn favoriete Griekse eilandjes welke ik heb bezocht. Mooi en veel te ondernemen. Huur een fiets en verken heerlijk het eiland. Zo makkelijk! Een aanrader als je van feest en gezelligheid op het strand houd is Filarakia! Geweldig daar! Gezellig personeel en super gezellig met zn allen. Dolfijnen gespot tijdens een boottocht en een dag overgevaren en Bodrum bezocht! Je kan op Kos alle kanten op als je houdt van rust, gezelligheid, sightseeing en feesten. Echt een aanrader!


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 08-01-2017

    Mooi eiland en erg levendig @ night. Maar niet mijn voorkeur van Griekse eilanden. Veel (dronken) Engelsen en meer een stap/feest eiland. Wel leuke excursies te boeken zoals oa naar het welbekende scheepswrak. Hier huren velen een quat om het eiland rond te touren. Als je van feesten houdt is dit een aanrader. Wat is miste is een boulevard. Veel gaat hier door t zand naar de restaurantjes voor een cocktail aan de zee.


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 08-01-2017

    Erg mooi eiland. Hier staat wel wat meer wind dan bijv. Kos Lefkas of Zakynthos. De oude stad is erg mooi en gezellig vertoeven. Let wel op wat en hoe je iets besteld! Als je niks zegt of geen prijslijst of kaart hebt, krijg je bijv de grootste cola en je betaald er de hoofdprijs voor! Verder leuke excursies en zeker een aanrader voor de liefhebber van Greece. Helaas heb ik geen fotos van Rhodos op mijn nieuwe mobiel om te delen...


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Geplaatst 08-01-2017

    Erg mooi groen eiland. Zeker aan te raden om een autootje te huren en heel het eiland rond te touren naar en langs de prachtige lichtblauwe zee en het geweldig mooie uitzichtpunten over Lefkas. Leuke boottochtjes te reserveren aan de haven. Aan de gezellige boulevard ervaar je een gezellige drukte en goeie betaalbare restaurantjes. Zeker een aanrader als je ook verslaafd bent aan de schoonheid van Griekenland!



    • 10 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 07 maart 2018 18:12

      Hoi, Wij gaan in Augustus 2018 naar lefkas en willen graag een auto en scooter en een bootje huren in die 15 dagen dat we er zijn. Waar kan ik dat het beste doen en wat zijn de prijzen ervan? He je een indicatie qua prijzen van de genoemde middelen?? En waar moet ik wel zijn om het te huren en waar zeker niet waar ik moet huren. Alvast bedankt voor eventuele informatie. Mvg Henri


    • 10 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 07 maart 2018 18:13

      Hoi, Wij gaan in Augustus 2018 naar lefkas en willen graag een auto en scooter en een bootje huren in die 15 dagen dat we er zijn. Waar kan ik dat het beste doen en wat zijn de prijzen ervan? He je een indicatie qua prijzen van de genoemde middelen?? En waar moet ik wel zijn om het te huren en waar zeker niet waar ik moet huren. Alvast bedankt voor eventuele informatie. Mvg Henri


    • 10 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 07 maart 2018 18:14

      Hoi, Wij gaan in Augustus 2018 naar lefkas en willen graag een auto en scooter en een bootje huren in die 15 dagen dat we er zijn. Waar kan ik dat het beste doen en wat zijn de prijzen ervan? He je een indicatie qua prijzen van de genoemde middelen?? En waar moet ik wel zijn om het te huren en waar zeker niet waar ik moet huren. Alvast bedankt voor eventuele informatie. Mvg Henri


    • 10 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 07 maart 2018 18:16

      Hoi, Wij gaan in Augustus 2018 naar lefkas en willen graag een auto en scooter en een bootje huren in die 15 dagen dat we er zijn. Waar kan ik dat het beste doen en wat zijn de prijzen ervan? He je een indicatie qua prijzen van de genoemde middelen?? En waar moet ik wel zijn om het te huren en waar zeker niet waar ik moet huren. Alvast bedankt voor eventuele informatie. Mvg Henri

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren