27 reviews van Sandra

 • Geplaatst 27-11-2017

  Uit cocoa beach komt de beroemde surfer Kelly Slater. Je kunt hier dus ook leren surfen, het strand is erg mooi.
  We hebben hier een kayak gehuurd en zijn op ons eigen houtje op zoek gegaan naar manatees; zeekoeien.
  Bij de thousand islands wonen deze dieren onder water, maar doordat ze nieuwsgierig zijn komen ze naar boven als ze je zien of horen aankomen.
  Je kunt een tourtje doen, maar je kunt het dus ook op eigen gelegenheid gaan doen. Volgens de verhuurder van de kajakken is het zelfs verstandiger om het zelf te doen, omdat je met een tour in een groepje aan het varen bent en dus meer lawaai maakt. De dieren kunnen dan schrikken en daardoor dus ook onder water blijven.

  Overigens vonden we de manatees in het vaarwater dat grenst aan de achtertuinen van villa's, hier is het rustig voor de dieren. Je zou verwachten dat ze in de mangroves zitten, maar blijkbaar niet dus.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 27-11-2017

  Hoewel de sunset op Key west prachtig is, bekijk je deze niet in je eentje. De hele boulevard stond vol met toeristen en ook in het water lagen tientallen bootjes/ jachten om de zon in de zee te zien zakken.
  Het is grappig om mee te maken, maar niet zo romantisch als een zonsondergang je doet denken. Iedereen op de boulevard begon te joelen toen een jacht het zicht belemmerde van de onderzakkende zon. Een sfeertje was het wel :)

  Duval street is een gezellige en levendige straat in de avond en weekenden met veel restaurantjes en barretjes.

  In Napels en Clearwater kun je ook prachtig de zonsondergang zien; de lucht kleurt heel mooi.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 27-11-2017

  Met een pas kun je korting krijgen bij het colosseum; lange wachtrijen loop je zo voorbij. Super handig, want het is echt heel erg druk. Met deze pas kun je onbeperkt gebruik maken van het OV.
  Wij zaten niet in het centrum; maar naast de bekende wijk Trastevere.
  In trastevere heb je veel gezellig eettentjes en de straatjes zien er typisch Italiaans uit.
  Alle kerken en gebouwen zijn prachtig versierd, dus ook de minder bekende kerken zijn de moeite waard om te bezoeken.
  In het hoogseizoen is het super druk met toeristen op de trekpleisters zoals het colosseum, vaticaan en de trevi fontein.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 27-11-2017

  Rovinj is een leuk schiereiland aan de adriatisch zee in het gebied Istrie.
  De huizen zijn oud en daardoor erg charmant en fotogeniek, en elk hoekje is interessant om te bekijken. Het is ook leuk om langs de marina te lopen, daar liggen de mooiste jachten.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 27-11-2017

  We kwamen met de bus aan voor de ingang van het park. We hadden ons niet zo heel goed ingelezen over dit gebied, dus gingen eerst rustig aan lunchen en wat drinken, toen het pas eind van de middag werd wilde we het park in. Toen bleek dat je eerst een stuk moest wandelen door het park voordat je pas bij een slaapplek terecht komt. Doordat we echt te laat waren, en het al een beetje donker werd was onze enige optie nog op de tocht per paard te doen, om voor het donker aan te komen.
  De tocht met het paard naar san Pedro camping was ongeveer een uurtje. De tocht was niet gemakkelijk voor het paardje.
  OP de camping hangt een hippie sfeertje. Je slaapt in een simpel koepeltentje of in een hangmat. en je eet aan gezamenlijke tafels. De keuken is gezette tijden open; let hier even op, want ben je te laat dan zit je ook echt zonder eten, want er is geen winkeltje.
  Het strand is wel erg mooi.
  We hebben daar natives van het park gesproken; indianen.
  Je kunt er vissen in de aftakking van de zee. Er schijnen ook krokodillen te zitten, wij hebben ze gelukkig niet gezien.
  Terug hebben we het stuk wel gewandeld, en we deden er ongeveer 1.5 uur lopen over (met overvolle backpack)

  Tip; ga vanuit Santa Marta als meerdaags tripje naar tayrona en neem alleen een daypack met een paar spulletjes mee, zodat je niet je hele backpack hoeft mee te sjouwen. Oh en zorg er ook voor dat je wat eten mee neemt, want daar is verder niet veel te koop .


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren