4 reviews van Suzanne Dalmeijer

 • Geplaatst 19-02-2016

  In de provincie krabi ligt het kustplaatsje Aonang. Een klein dorpje dat veel te bieden heeft. Langs het strand vind je veel winkeltjes en eettentjes. Aonang leent zich ook goed om een scooter te huren en zelf de omgeving te verkennen. De wegen zijn goed en de natuur is prachtig. Doe uiteraard wel voorzichtig. In en om het dorp is veel te doen en worden veel dagtripjes aangeboden. Het strand van Aonang zelf is prima, maar niet super mooi, maar je kunt heel gemakkelijk een bootje pakken naar 1 van de vele nabijgelegen eilandjes en stranden. Op het strand, vlakbij de rotsen, zijn regelmatig apen te vinden. Ze zijn hondsbrutaal, maar het is een geweldig tafereel. Ook voor duikers en snorkelaars een mooie plek om te bezoeken. Aonang is mooi, gezellig en gemoedelijk. Een soort thuis, maar dan een de andere kant van de wereld.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 19-02-2016

  Bangkok is werkelijk een geweldige stad. De chaos is het verkeer, overal eten, kraampjes en markten. Maar ook mega shopping malls en luxe tenten. Als je. ar Bangkok gaat en je hebt zin in gezellige drukte met marktkraampjes, eten en barretje, ga dan zeker naar Khao San Road! Het wordt ook wel de backpackersstraat van Bangkok genoemd. Bangkok heeft vele kanten. Wil je echt alles zien, blijf er dan een paar dagen en doe een fietstocht door de stad. (Bv bij Co van kessel)


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 19-02-2016

  Ik heb Angkor Wat bezocht in 2010. Wat een geweldige ervaring. Er staan in het park vele tempels. Prachtig om deze tempels te zien, sommige omringd door jungle. Bezoek zeker meerdere tempels. De met bomen overgroeide tempel was mijn favoriet. Let wel even op met bedelende kinderen. Het stikt ervan. Ga er niet te veel op in, want dan zie je weinig van de tempels. Haha. Ga 2 dagen, dan zie je het meest. Ik ben 1 dag geweest en heb de hoogte punten gezien, maar had er graag nog een dagje rondgelopen. Wij hebben het daar zelf geregeld, dit was heel goed te doen en je kunt zelf bepalen wat je gaat bekijken en hoe lang je blijft.


  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Geplaatst 19-02-2016 • meerdere keren gereisd, laatste keer in april 2015 • met vrienden • zelfstandig

  Thailand wordt het land van de glimlach genoemd. En met recht. De vriendelijkheid van de mensen is onvoorstelbaar. ( en dan bedoel ik niet alleen de mensen die iets aan je willen verdienen;) Thailand biedt voor ieder wat wils. Cultuur, natuur, heerlijk eten, vriendelijk bevolking en prachtige stranden. Of je nu een actieve vakantie wilt of lekker wilt relaxen. De bergen in het noorden, de vele schitterende eilanden, dichte jungle en natuurlijk de schitterende onderwater wereld. Ook de steden Bangkok en Chiang Mai zijn geweldig. Thailand is geschikt voor ieder budget! Ga er heen en ervaar het zelf. Alles is perfect zelf te regelen, van tevoren of daar! Ik raad je dan ook aan niet op 1 plek te blijven maar meerdere plaatsen te bezoeken. Blijf vooral weg van Pattaya en Phuket, deze plaatsen hebben mijnsinziens niets met het echte Thailand te maken. Nog 1 ding, bij twijfel.... GAAN!!!

  Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Thailand:

  Koh Tao • Aonang • Kanchanaburi

  Mijn Thailand beoordeling:

  • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
  • Gastvrijheid: 9
  • Natuur: 9
  • Eten: 10
  • Stranden: 10

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren