Je moet er maar zin in hebben: slapen op 155 meter onder de grond, in een oude zilvermijn. Maar áls je daar zin in hebt, dan kan het. In de Sala Silvermine Underground Suite in Zweden.

Slapen in een mijn

Na een tour met gids door de grotten van de verlaten zilvermijn wordt je achterlaten in je ‘suite’ met een mandje met kaas, biscuitjes, fruit, champagne en chocolade. De gids laat je alleen in de stilte van de mijn. De volgende ochtend wordt ontbijt gebracht en ga je weer terug naar boven. Alleen via een intercom radio kun je ‘s nachts eventueel communiceren met een staflid boven de grond.

Slapen in een mijn Slapen in een mijn Slapen in een mijn

Voor meer info en boekingen: check salasilvergruva.se.


 , , , ,

Gemiddelde beoordeling: 4.7 16139 - reviews totaal

Reageren

*Verplicht
*Verplicht
(optioneel)