Laatst bijgewerkt op 28 augustus 2021

Goed nieuws voor wie zin heeft om vast weer een vakantie te boeken. De Sunweb Group gaat vanaf nu geld teruggeven indien binnen twee weken voor vertrek ineens een code oranje of negatief reisadvies afgegeven wordt. Geen vouchers meer, dus: gewoon keiharde knaken!

Het ‘geld terug’-beleid geldt voor alle Nederlandse reizigers die vanaf vandaag een vakantie boeken bij de Sunweb Group en tussen 15 december 2020 en 15 mei 2021 vertrekken, schrijft reisvakblad TravelPro. Indien Covid-19 ervoor zorgt dat binnen twee weken voor vertrek code oranje of negatief reisadvies wordt gegeven, wordt je geld volledig teruggestort.

Sunweb Group: ook o.a. Eliza was Here!

Onder de Sunweb Group vallen naast Sunweb zelf ook de reisorganisaties Eliza was Here (voor kleinschalige & unieke plekjes) en Primavera Reizen (Portugal & Spanje specialist).

Diverse vakanties mogelijk & vroegboeken!

Op dit moment zijn vakanties naar o.a. Portugal (nazomertip: de Algarve!), Italië (met ook Sicilië en Sardinië), het Griekse vasteland (o.a. Chalkidiki en Parga als last minute tips!) en Oostenrijk gewoon mogelijk. Ook wintersportvakanties zijn inmiddels volop boekbaar hier bij Sunweb. Daarnaast kun je voor bestemmingen die nu op Oranje staan wel al boeken voor komend voorjaar, zoals bijvoorbeeld deze vroegboekdeals voor Turkije of deze vroegboekdeals voor Spanje. Laat dat vaccin maar komen!

Algarve

Toelichting Sunweb

CEO Mattijs ten Brink van de Sunweb Group licht de beslissing toe tegenover Travelpro: “De voucher was en is een belangrijke en noodzakelijke oplossing voor zowel onze klanten als de reissector tijdens deze wereldwijde pandemie. Als branche zijn wij dankbaar dat reizigers de coronavoucher hebben omarmd, maar zowel uit klantcontact als onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de reizigers bij toekomstige boekingen graag hun geld terug wil als een vakantiebestemming code oranje heeft ten gevolge van COVID-19. Wij willen onze klanten graag weer het vertrouwen geven om een reis te boeken, daarom bieden we de geldteruggarantie aan en ontvangen onze klanten binnen twee weken hun geld terug.”

Flexibele omboekgarantie

Verder geeft Ten Brink aan dat de bestaande flexibele omboekgarantie van de Sunweb Group gewoon blijft bestaan. Die behelst dat vakantiegangers tót 6 weken voor vertrek, ook zónder eventuele Code Oranje, hun vakantie kosteloos kunnen omboeken naar een andere bestemming en periode, op basis van beschikbaarheid. “Sunweb Group hoopt daarmee de twijfels weg te nemen die reizigers ervaren en hen de keuze te bieden om op reis te gaan wanneer zij er klaar voor zijn”, aldus Ten Brink.


 , , ,

Gemiddelde beoordeling: 4.7 16128 - reviews totaal

Reageren

*Verplicht
*Verplicht
(optioneel)