Laatst bijgewerkt op 20 november 2019

Win een unieke geoMundi wereldkaart van WorldHomeArt t.w.v. €785! Een unieke metalen design wereldkaart die lijkt te zweven aan je muur: wij gaan er een weggeven!

Win een unieke geoMundi wereldkaart

World Home Art ontwerpt en produceert exclusieve wereldkaarten waarbij je de keuze hebt uit diverse materiaalsoorten en afwerkingsniveau’s. Zo kun je de stijl van je geoMundi wereldkaart volledig aanpassen aan je eigen smaak en interieur. Deze mooie strakke mercatorprojectie is een blikvanger aan de muur en wordt door kunstenaar Peter Sprengers in Tilburg gemaakt.

De winnaar van onze actie mag samen met de kunstenaar zijn/of haar wensen kortsluiten voor een uniek eigen gratis exemplaar t.w.v. €785 in cortenstaal of ferro/edelstaal en zal bij het ophalen van de geoMundi worden voorzien van een lekker taartje en een bosje bloemen op het atelier van Peter.

Daarnaast geven we 5x 27 Vakantiedagen-pakketten weg t.w.v. €29,95 met ons boek én onze Jaarkalender 2015.

Meedoen is simpel

  1. Like onze Facebook pagina en die van WorldHomeArt (als je dat niet al doet)
  2. Deel deze actie
  3. Plaats een reisreview van een door jouw bezocht land* (*Minimaal 150 woorden, meer reviews is meer kans!)

Op maandag 23 maart maken wij de winnaars bekend op onze Facebook-pagina. De prijswinnaars wordt tevens persoonlijk op de hoogte gebracht.

Win een unieke geoMundi wereldkaart

Actievoorwaarden

Voorwaarden van de geoMundi-wereldkaart win-actie:

  • Alleen kwalitatief redelijke en volledig ingevulde landenreviews van minimaal 150 woorden maken kans op de prijs.
  • De winnaar wordt op maandag 23 maart willekeurig gekozen en bekend gemaakt op 27vakantiedagen.nl en de Facebookpagina van De Wereld in 27 Vakantiedagen.
  • De winnaar wordt door ons persoonlijk benaderd en in contact gebracht met kunstenaar Peter Sprengers van World Home Art om mogelijkheden en voorkeuren kort te sluiten
  • Het gewonnen exemplaar wordt op maat gemaakt met een maximale waarde van €785 en moet persoonlijk afgehaald worden bij World Home Art in Tilburg.
  • Deze actie wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of beheerd door Facebook.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Gemiddelde beoordeling: 4.7 16139 - reviews totaal

Reageren

*Verplicht
*Verplicht
(optioneel)